Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (480. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.830
Cevap
85
Favori
412.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar whatsapp grubunu kurdum ama 26 kişiden en fazla 4 kişiyi ekleyebildim, diğer kişiler neden gözükmüyor anlayamadım.

• Evet sorun çözüldü, şu an 21 kişiyiz, diğer 5 kişiye de davet gönderdik, onlarda geldi mi tamamdır.

• Su an toplu olarak sikayet dilekcesi verip, basimizdan gecenleri de LG Kore’ye anlatmaya karar verdik.

Olayin özü:

Garanti suresinin 3 yil oldugu soylendi, biz arizali TV lerimiz icin liste olusturduk. Panellerin siparis edildigini, geldiginde degisecegini soylediler. Surec uzayinca paneller Kore’den geliyor, normal dediler. Tabi sonra da Kore durumu kabul etmedi %50 indirim ile panel degisimi yapabiliriz dediler ve indirimli hali icin 55” lere 7000 lira gibi bir rakam istediler, 65” leri sormadik bile. Biz toplu olarak sikayette bulunacagiz ve Kore’ye durumumuzu bildirecegiz deyince yine devreye girdiler ve surecin cok buyuk ihtimalle olumlu sonuclanacagini belirttiler. Simdi kendileri mesajlarimiza cevap vermiyorlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arap saçına döndü bu iş. Bir daha oled mi LG mi aman aman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt

Benim WhatsApp hesabı silindi, yeniden açınca haber vereceğim

• https://www.sikayetvar.com/lg/lg-oled-tv-ekran-yanigi-sorunu

Linkteki kişi tüketici hakem heyeti kararı ile garantisi bitmiş oled TV sinin panelini ucretsi değiştirttigini yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 8 Aralık 2021; 13:27:13 >
  • Linkteki kişi tüketici hakem heyeti kararı ile garantisi bitmiş oled TV sinin panelini ucretsiz olarak değiştirttigini yazmis

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    İyi haber.

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt

O arkadaşın davasını emsal gösterebilsek süper olur. Nasıl ulaşılır ki ?

• Bir umut, umarım olur

• Angoras1 A kullanıcısına yanıt
    Selam hocam, yapilan islemin belgeleri duruyor mu? Lutfen duruyor diyin:) B7 madurlari olarak garantisi bittikten sonra sizin panelin degistirilmis olmasi bizim icin cok onemli. Servis degisiklik yaptiktan sonra size vermistir yapilan islemin evrakini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 11 Aralık 2021; 18:37:57 >
  • arkadaşlar aranızda garantisi bitip de genede oled ekran yanığı yaşayan bir sürü mağdurların olduğunu biliyorum...bu konuda size bir fikir verip yardımcı olmak istiyorum.

arkadaşlar burada ki tüm mağdurlar toplanıp tvlerinizin seri numarası bilgisi ile isminizi ve soy isminizi belirten tek bir yazılı kağıt üstünde imzalarınız ile birlikte bu iletiyi direk LG nin ana vatanı ve üretimin yapıldığı ülke
    olan yerdeki fabrikanın CIO suna şikayetenizi ve mağduriyetinizi ifade eden bir yazı ile iletmenizi öneririm....belki bir şekilde marka adının lekenip karalanmış olmasını istemeyip sadece sizin panellerinizi karşılıksız değiştirmek için genelgeye gidip size yardımcı olabilirler....ve sizi en yakın servise gitmeniz randevu çıkartabilirler.

en azından bunu bir deneyin...olmaz ise sonra bu işi mahkemeye taşıyın derim...bir umut hani olur ya bazı markaların direk kendi müdürüyetine ulaştığınızda markalar sırf adının lekelenmemesi için böyle şeylere gidebilirler...bu dediğimi deneyin.

• wNchstR W kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Mesajı yeni gördüm kusura bakmayın,tabiki duruyor,ben hicbir evragı atmadım ama öncedende belirttigim gibi benim garantinin devam ettigi süre icinde 2 defa tv arızlandı,birinde tv degişti digerinde ekran daha sonra garanti bitti ve yine ekran yanıgı oluştu,ilk başta degişmek istemediler bende sesimi yükseltip eski arızaları söyleyince ücretsiz degiştiler,Bu sürec sizin icin farketmez ise evrakları seve seve göndereyim size,Umarım yardımcı olabilirm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam ilginiz icin cok tesekkur ederim. Özelden telefon numaramı gönderiyorum size, evrakları bana whatsapp veya telegram uzerinden atabilirsiniz.

• Selamlar arkadaşlar... oled 55 ekran tv de izler oluşmuştu bunlar için servis çağırdım. Wkran değişimi 12200 tl istediler... diyat yüksek mi sizce. Birde sigorta da eksper çağırdım o da 9000 tl yazdı. Sizce mantıklı mı yaptırmak.

• ubeyaz U kullanıcısına yanıt
    Asla o paraları vermem.

• wNchstR W kullanıcısına yanıt

sigorta parayı veriyor. ama tv yi yaptırmıcam...

Hocam dönuş yapmadınız

• Bir arkadaşımızı başvurusu olumlu sonuçlandı, onu emsal göstererek hepimiz başvurumuzu yaptık. LG TR, iyilikle ve söz verdiği şekilde bize yardımcı olmadı. Oled TV almayı düşünen arkadaşlar lütfen iki kez düşünsünler ve verilen sözlere inanmasınlar.

• Arkadaşlar Eğitim müdürü Abdullah bey ile görüştüm, listede ismi olan hepinizin paneli değişim olacak,
    LG tarafından sırayla aranıp panel değişim yapılacak.
  • 
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.