Ülkemizdeki markaların servis hizmetleri evlere şenlik tam anlamıyla rezalet lG markası bence önce sattığı malın arkasında durmalı etik ticaret kavramını benimsemeli. |
LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (484. sayfa)

-
-
Bu işlemin panele zarar vermeyeceğinin ömrünü kısaltmayacağının bir garantisi var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu piksel düzeltici modelde otomatikte olmalı eğer gerçekten bir sorun olursa ozaman manuel yapılmalı yoksa servise kalırsa benim TV de biraz izler vardı her kapanışta yap i seçmiş TV bir kaç gün içinde yüzde 300 arttı o izler iyice genişledi ve renkler alaca bulaca oldu. Servislerin bir bilgisi yok. Dikkat edilmesi gereken TV nin fişini çekmeyin elektirik sorunu olan yerlerde güç kaynağı kullanın. Oled ışığını 70 üzeri kullanmayın . Ve ekranda sabit duran görüntüleri çok sık aralıklarla izlemeyin . Yinede er yada geç oled yanığı oluşacak çünkü oled in ömrü LED TV lerden çok kısa . LG nin 100.000 saat ömrü dediği hikaye çok narin bir teknoloji heleki ilk b7 serisi tam fiyaskoydu . Yeni modellerde elbette belki daha düzelme vardır ama bu teknolojinin öncelikle dayanıklılık sağlıklı çalışma anlamında çok yol kat etmesi lazım yoksa iki yil kadar kullan dikkatli sonra oled yanığı başladın renkler karışsın pişmanlık oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba arkadaslar,
Malumunuz yakinda disney+ ulkemizde hizmet verecek. B7 ler icin uygulama destegi hakkinda bir bilginiz var mi acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygulama mağazasında gözükmüyor mu?
Normalde olması lazım.Lg'den baktığımda, desteği var gözüküyor.
-
Arkadaşlar ben size farklı bişey soracağım,malum tv guncellemeden düştü gibi. Xiaomi tv box alsak kullanabilir miyiz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye mağazasına 14 haziran da gelecek.quote:
Orijinalden alıntı: GT_55Uygulama mağazasında gözükmüyor mu?
Normalde olması lazım.Lg'den baktığımda, desteği var gözüküyor.
Çünkü disney+ o tarihte yayına başlıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Aynen hocam uygulama magazasinda gorememistim ama hizmet tarihiyle gelecekse sorun yok 👍
Ben mi box kullaniyorum, cokta memnunum ama guncelligi bitmis bir cihaz mi box. Alternatiflerine bakmanizi oneririm.
Bizim webosta ilgili en büyük memnuniyetsizliğim bir film izlemek istediğimde ve tarayıcıyı kullandığında Play tuşunu görmüyor benimki dilmlerde ,o lanet tarayıcıya mecbur kalmaktan biktim.
Mi box tarayici performansi da cok basarili sayilmaz, eger tarayici kullanmak icin aliyorsaniz bu cihazi tavsiye etmem. Chrome destegi yok.
Fakat alternatif cok fazla film dizi uygulamasi var. stremio gibi.
O zaman peki siz hangi harici kutu onerirsiniz?
Hocam daha guncel olarak sunny prime, botech wzone ve google chrome var sanirim. Performanslarina bakmadim ama mi box dusunuyorsaniz bunlari da arastirin isterseniz.
Cok teşekkür ederim,bizim webos bana yetmiyor artik. Ozellikle tarayici ,film sitelerinde play tusunu aktif edemiyor.
Disney plus gelirmi bu TV ye uygulama mağazasında yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu koca listede oled55b7v yok yada ben göremedim?
Listede 2016 ve sonrasını desteklediği belirtiliyor.
Listenin aşağısında 2017 kere baktığında b7 ve c7 olduğu gözüküyor.
Compatible LG TVs with Disney+
Below are the list of compatible LG TVs and the webOS version. Presently, Disney+ is supported on webOS 3.0 and above TVs (2016 and later models*)
unfortunately No Sir. the model OLED55B7P doesn't support Disney Plus yet. but the best thing that i can do for you is to create a VOC for you or Voice of the Customer so that your concern will reach the higher department so that they could ask our software engineers to do something about the app availability. no guaranties but what matters most is that we were able to let the higher department know about this.
Şuan TV Disney plus desteklemiyor talep açtım destek için .
Satarken premium sonrasinda insallah masallah… lg gercekten sogutuyor bu tarz isleriyle.
Muhtemelen gelecektir destek ama bunu muallakta birakacak bir cevap vermeleri hos degil. Insana premium tv aldim hissi yasatmiyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X