< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 28 Aralık 2021; 12:18:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (481. sayfa)

-
-
Umarım bu sağduyunuzu problem yaşadığınızda da gösterirsiniz :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
LG ye fazla güvenme. Bu mağdur arkadaşlar 1 yıldır çözüm bekliyor hala daha panel değişimi olacak bekle babam bekle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sizin yüzünüzden okadar korkuyorumki oled ışığı 25 te kullanıyorum.
-
Arkadaşlar uzun bir süredir aklımda C1 48 inç oled var fakat bu yanık mevzusu kafama takılıyor eğer Oled alırsam televizyonu aşağıya kuracağım ve genellikle PS5 için alıyorum çocuklar için vs. ben de işten geldiğimde genellikle akşam 8 den gece 12-1-2 ye kadar uydu kanalları izliyorum burada kafam karışmaya başlıyor acaba 4-5 saatlik bir uydu kanalı izlemeden yeni C1 modellerde yanma oluşur mu cevaplarsanız çok sevinirim.
-
Arkadaşlar LG Oled 55B7 kullanıcısıyım ve maalesef ekran yanığı hatası benim cihazımda da oluştu. @Burak_Keskin06 ile iletişime geçtim , fakat panel değişimi yapılacak listenin belirlendiği ve benim cihaz için bir şey yapılamayacağını söyledi. Belki ilerleyen dönemde benim gibi yeni ekran yanığı mağdurları için yeni bir başvuru olabilirmiş. Umarım olur ve LG marka olarak ürünlerin arkasında durduğunu bizlere gösterir.
-
Ne kadar surede olustu hocam ? Bende de ayni cihazdan var, 2018 mayis gibi almistim. Hala bir sorun yok.
@mt28 2018 Aralıkta almıştım. Test için kırmızı renkte bir görsel açıp bakmanızı tavsiye ederim.
-
Youtube’a burn in test yazip denedim hocam bir skinti gorunmuyor simdilik. Bakalim beni ne zaman bulacak.
Tesekkurler yanitiniz icin.
Konu başlığı değişmiş yine. Erken davranıyor olmayasınız tekrar?
-
Madur arkadaslarin yarisinin paneli degisti, digerleri de bekliyor servisi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi haber sevindim. Burak Bey'e ve Abdullah Bey'e teşekkürler o zaman
-
Kardeş influencer filan mısın?
Yoo, firmaya ve buradaki temsilcisine sorun yaşayan arkadaşlar adına teşekkür ettim. Yarın öbür gün biz de aynı sorunu yaşarsak benzer şekilde yardım alabileceğimi görmek çok hoşuma gitti. “OLED MAĞDURLARI” diye açılan konunun adını bile değiştirmiş buradaki konu sahibi sjsjsj
Bu iş Burak Bey’e artı puan yazar. Kendi garantisi altında olmayan kendisinin bile satmadığı ürünlerin panellerini değiştirttiler. Bu da kendi ürününe kendi garantisine olan güveni çoğaltır elbette
Hocam elimden geldiği sürece bu saatten sonra benden alınan ürünlere herhangi bir sorun sıkıntı olursa gerekli destek sağlarım.
İyi forumlar. -
Film izlemek için OLED almak istiyorum, herhangi bir yanık problemi yaşar mıyım? ve hangi modeli tavsiye edersiniz?
-
Hocam ben b7 kullaniyorum hala bir yanik olusmadi ama bu konuda magdur olan arkadaslar var, konuyu geriye dogru okursaniz gorursunuz.
Onun haricinde harika bir tv. Goruntu kalitesinden cok memnunum.
Hocam OLED G1 veya C1 serilerine bakın tavsiye ederim herhangi bir sorun sıkıntı yaşamazsınız. -
Burak Bey enerji sarfiyatıyla ilgili bir sorum olacaktı.
TV nin arkasında elektrik tüketimi 370W yazıyor fakat gerek inceleme sitelerinde gerek ise alttaki display specification incelemesinde 112W ortalama tüketim değeri var.(90W minimum-170W maximum). Hangisi doğru olabilir?
displayspecifications
54.6" LG OLED55B7V - Specificationshttps://www.displayspecifications.com/en/model/846fad7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 17 Ocak 2022; 20:10:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X