Şimdi Ara

Lenslerle uyudum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
12.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Clear58 marka lenslerim var gece unutkanlık uyumuşum 8 saat kadar uyudum sahura kalktığımda aklıma geldi üstü kurumuş 2-3 elleyişte çıkardım bunun gözüme veya lense
    sorunu olur mu veya 1 aylık hiç çıkarılmayan lensler var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 27 Eylül 2008; 21:47:38 >

• bişey sorucam crims oynuyomusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Uğur.

bişey sorucam crims oynuyomusun
    Arkadaşımın kuzeni lenslerle uyuyup gözlerini kaybetmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Gerçektenmi?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

olur mu öyle şey

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_catcher

quote:

Gerçektenmi?

Alıntıları Göster
    doktor arkadaşım hiçbirşey olmayacağını söylemişti. hatta ben meraktan sordum "gözün arkasına falan kaçar mı" diye. Bir yerden duymuştum. "gözün o kısımda boşluk yok. birşey olmaz" demişti. kendisi de pek çıkarmıyor sanırım lenslerini. bu konuda detaylı bilgim yok ama lensten lense de fark etmez heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: TA2LSM

doktor arkadaşım hiçbirşey olmayacağını söylemişti. hatta ben meraktan sordum "gözün arkasına falan kaçar mı" diye. Bir yerden duymuştum. "gözün o kısımda boşluk yok. birşey olmaz" demişti. kendisi de pek çıkarmıyor sanırım lenslerini. bu konuda detaylı bilgim yok ama lensten lense de fark etmez heralde.

Alıntıları Göster
    hergün çıkarmakta fayda var. Ama 1 kereden bişey olmaz. Bazen bende yatarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece biraz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

hergün çıkarmakta fayda var. Ama 1 kereden bişey olmaz. Bazen bende yatarım

Alıntıları Göster
    ben yaklaşık 1 yıldır night and day lens kullanıyorum. bir aylık lensler bi taktım mı bi daha çıkarmıyorum hatta kullanım süresinden çok fazla kullanıyorum ilk başlarda batma, bulanıklık oluyordu fakat artık o da yok... ama diğer lensle uyuyan birinin lens gözüne yapışmış ameliyat olmuş spatulayla falan kazımışlar diye duydum !!!
    doktorum 15 günde bir temizle demişti hiç dinlemedim onu
    sen yine de bir daha unutma! ya da night&day lens kullan memnun kalacağından eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_catcher

quote:

Gerçektenmi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_catcher

quote:

Gerçektenmi?

Bana öyle anlattı.Kendisi de lens kullanıyor,'şimdi bunları hergün çıkarmak vs zor olur uyu işte öyle' dedim.O da bana kuzeninin gözlerini kaybettiğini söyledi.Bende düşünüyorum lens kullanmayı,nasıl zor mu?Göz tansiyonumu bile ölçtüremiyorum ben o garip makinada,gözlerim açık durmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle zlm

ben yaklaşık 1 yıldır night and day lens kullanıyorum. bir aylık lensler bi taktım mı bi daha çıkarmıyorum hatta kullanım süresinden çok fazla kullanıyorum ilk başlarda batma, bulanıklık oluyordu fakat artık o da yok... ama diğer lensle uyuyan birinin lens gözüne yapışmış ameliyat olmuş spatulayla falan kazımışlar diye duydum !!!
    doktorum 15 günde bir temizle demişti hiç dinlemedim onu
    sen yine de bir daha unutma! ya da night&day lens kullan memnun kalacağından eminim

Alıntıları Göster
    geçenlerde 1 aylık lensimi 8 aydır kullandığımı fark ettim

ben genelde eve gelince lenslerimi çıkartıp gözlüğümü takıyorum. birkaç kere unutup uyuya kaldığım oldu. uyanınca gözler çok kuru oluyor. gözün yaşlanmasını bekleyip lensi ondan sonra çıkarmak daha sağlıklı olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: QamiQaze

ben genelde eve gelince lenslerimi çıkartıp gözlüğümü takıyorum. birkaç kere unutup uyuya kaldığım oldu. uyanınca gözler çok kuru oluyor. gözün yaşlanmasını bekleyip lensi ondan sonra çıkarmak daha sağlıklı olacaktır

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: QamiQaze

naaptın QamiQaze yav gözünü çıkarmışın olayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle zlm

quote:

Orjinalden alıntı: QamiQaze

naaptın QamiQaze yav gözünü çıkarmışın olayın

Alıntıları Göster
    Ben de Focus night and day kullanıyorum yaklaşık 20 gündür hiç çıkartmadım.Sabah kalktığımda sanki kutudan yeni çıkartmışım gibi uyanıyorum.Daha önce Purevision kullandım Focus çok çok daha iyi kesinlikle tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NakkrazeN

Ben de Focus night and day kullanıyorum yaklaşık 20 gündür hiç çıkartmadım.Sabah kalktığımda sanki kutudan yeni çıkartmışım gibi uyanıyorum.Daha önce Purevision kullandım Focus çok çok daha iyi kesinlikle tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Ya lensle işiniz ne? Allah size 2 tane göz vermiş. Siz gidip lens takıyorsunuz. Üstüne üstlük birde gözünüze eziyet ediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 27 Eylül 2008; 23:56:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Ya lensle işiniz ne? Allah size 2 tane göz vermiş. Siz gidip lens takıyorsunuz. Üstüne üstlük birde gözünüze eziyet ediyorsunuz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: -ouzzz-

Ya lensle işiniz ne? Allah size 2 tane göz vermiş. Siz gidip lens takıyorsunuz. Üstüne üstlük birde gözünüze eziyet ediyorsunuz. Allah akıl fikir versin.

gözlük niyetinedir belki? diğer türlü banada gereksiz geliyor ama zevk meselesi tabi.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Ya lensle işiniz ne? Allah size 2 tane göz vermiş. Siz gidip lens takıyorsunuz. Üstüne üstlük birde gözünüze eziyet ediyorsunuz. Allah akıl fikir versin.

Arkadaşım biz de artistliğine takmıyoruz herhalde gözümüz bozuk.Ayrıca benim bahsettiğim lensler renkli değil şeffaf...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Gözlük takmayı sevmiyorum yakışmıyor ne yapabilirim.......

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Gözlük takmayı sevmiyorum yakışmıyor ne yapabilirim.......

Alıntıları Göster
    Pardon ben renkli lens sandım. Sağlık için olduğunu bilmiyordum. Öyle takılır tabii ama ben sadece görünüş için takılmasına karşıyım.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

nerede kaybetmiş geri bulamadılarmı gözleri ?

not şaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgyur -- 27 Eylül 2008; 23:30:18 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Renkli lens değil arkadaşların kullandığı. Gözü bozuk olanların kullandığo şefffafımsı bir lens.

• quote:

Pardon ben renkli lens sandım. Sağlık için olduğunu bilmiyordum. Öyle takılır tabii ama ben sadece görünüş için takılmasına karşıyım.

Alıntıları Göster
    quote:

Ayrıca gözlüğe göre daha net görüntü veriyor. Hijyene dikkat edildi mi hiç bir zararı da yok.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.