Binbaşı
03 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
26 üye
Görüntülenme
Toplam: 80 (Bu ay: 0)
361781 Gün Cezalı
356846 gün 13 s. 49 dk. kaldı
Gönderileri
Arkadaşlar malum okullarda son haftalar bende son hafta kitap okumayı düşünüyorum boş durmamak amacıyla.Yunan mitolojisine ilgim var biraz şu tarz kitaplar arıyorum:

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=85764

Var mı önerileriniz?
Arkadaşlar yeni başladım become a legend'e.İlk yıl ispanyada oynadım sonra fransaya gittim sonra ispanyaya geri döndüm,neyse..Arkadaşlar maçlarda dakika 60-70 olduğu zaman benim oyuncum yorgunluktan ölmüş oluyor.
1-Daha sonraları yorulma azalıyor mu?
2-Pes 09 oynuyorum ve oyunun ofsaytları çok saçma,devam ettirme diye birşey yok.geçen topu kaptım defansta gidiyordum bi baktım ofsayt çaldı
3-Acaba şöyle bir imkan var mı: Oyundan çıkma isteği.Mesela ben 50 dk oynadım ama oyundan çıkmak istiyorum,beni başkasıyla değiştirsin yani.Acaba var mı böyle bişey?

teşekkürler
Arkadaşlar komşuda vardı bi elektro ödünç aldım ondan internetten biraz bakıyorum.Şuan Pinhani-Beni Al ve White Stripes'in bi şarkısının introsunu çalıyorum (Gülmeyin 2 gün oldu gitarı alalı) Kolay şarkı önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar..
Arkadaşlar Converse ayakkabılarımı yıkadım sabah okula giderken giyeceğim nasıl kurutabilirim??
http://www.facebook.com/video/video.php?v=393313668580

Buyrun arkadaşlar izleyin

Not:Yayın hakları Nemésis'e aittir
Arkadaşlar iyi geceler hepinize.
Son birkaç gündür okuldan gelince bazen uzanıyorum yatağa uyumaya çalışıyorum.Fakat tam uyucakken bir anda sanki birşeyden korkmuş gibi zıplayarak uyanıyorum.Bugünde oldu..Tam uyuyacakken sanki bir kuyuya düştüğümü hissettim.Ve bir anda çırpındım ve uyandım.

Acaba psikolojik midir neden böyle oluyor? Sizde yaşadınız mı böyle birşey?
Arkadaşlar Lost için süper bi ScreenSaver buldum.Hatch'deki gibi kodları yazabiliyoruz falan çok süper birşey.

http://hotfile.com/dl/43815924/041b344/Lost_screensaver.zip.html

bu arada indirenler bi T'ye bassın süpriz var

çok hoş bir şarkı
Evet arkadaşlar henüz yeni çıkmaya başladık var mı önerileriniz

Not: İlk kız konum
Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım belki görmüşsünüzdür okulumda hiç DH'li yok malesef.Bende bu haftadan itibaren sınıfımı DH'li gibi yapmaya başladım. Şuan repliklerden "Artiz ne arar la bazarda" çok tuttu.Herkes sınıfta söylüyor. Bazılarına önermeye başladım hatta DH'yi bakalım neler olacak
Hakkında
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: İnternet,Bilim,Müzik vb vb.
Forum İmzası:

R.I.P PAUL GRAY
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 14 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.572
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 57.901 (Bu ay: 1.095)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.