Şimdi Ara

Lenslerle uyudum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
12.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 2.50 miyop var ayrıca astigmatta var.. yıllarca gözlük taktım ama kullanışı lense göre çok daha zor yazın terlersin kayar, amele yanığı olursun kışın yağmur kar derken hiçbi şey göremezsin... en iyisi lens kesinlikle tavsiye ediyorum fakat lens alacaklar için öncelikle 1 haftalık deneme lensi veriyor doktorlar ondan kullanmalarını tavsiye ederim çünkü bazı gözler lensle uyuşmazlık sorunu yaşayabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle zlm -- 28 Eylül 2008; 0:03:29 >
  • Ben daha gözün net görmesi için gözlük gibi lenslerin olduğunu yeni öğrendim bu yaşımda. Ben gözlerinizi renklendirmek için taktığınızı sandım ve özürde diledim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soryy

quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Arkadaşımın kuzeni lenslerle uyuyup gözlerini kaybetmişti.

nerede kaybetmiş geri bulamadılarmı gözleri ?

not şaka

• Eagle zlm

Hocam arkadaş açıklamasını yaptı görmedin sanırım.Görünüş için takıldığını ve herhalde renkli lenslerle karıştırdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -ouzzz-

Ben daha gözün net görmesi için gözlük gibi lenslerin olduğunu yeni öğrendim bu yaşımda. Ben gözlerinizi renklendirmek için taktığınızı sandım ve özürde diledim.

valla gözlerim zaten elamsı bir renk olduğu içiin renkli lens takma gereği hiç duymadım ben de pek hoşlanmıyorum reklilerden çok yapay duruyor ama naparsın insanların kendi seçimi.. dikkat çekmek için saçlarını platin sarısına boyayıp, bi kalıp makyaj sürüp, mavi lens takan kimselerden de hiç haz etmem

• quote:

Bilmiyordum. Tekrar özürdilerim.

özüre gerek yok. Hata yapmadın ki

Keşke senin gibi çoğu üye böyle alttan almayı bilse. Ben kesin ters bi yanıt gelir diye bekliyordum, şaşırıdm açıkcası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NakkrazeN

Eagle zlm

Hocam arkadaş açıklamasını yaptı görmedin sanırım.Görünüş için takıldığını ve herhalde renkli lenslerle karıştırdı.

olsun yine de Allah akıl fikir versin tarzında konuşması hiç hoş değildi özür dilemiş gerçi

quote:

bi kalıp makyaj sürüp

not: ben de makyaj yapıyorum tabi ama kastettiğim maske gibi durması

• Peki bu numaralı lenslerin renklileri varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_catcher

Peki bu numaralı lenslerin renklileri varmı?

var tabii her renk mevcut
  • Mesajımı editledim eagle
  • ben 1 hafta hiç çıkarmıyorum haftada 1 gece çıkarıyorum sadece.. çok memnunum.. air optix marka
  • ben okuldayken 1 hafta çıkarmıyordum birşey olmaz ama tavsiye etmem, artık hergün çıkarıyorum
    bir göz doktoru bu olayı ayakkabıyla ayağa benzetmişti, eve gelince çıkarılmalı ayağınız ayakkabayı çıkardığınızda ne kadar rahatlarsa gözünüz de o kadar rahatlar ama bunu ayak kadar hissetmezsiniz demişti bence çok mantıklı
  • quote:

Mesajımı editledim eagle

sorun yok incittiysem ben özür dilerim kardeş ben de editledim

bu arada benim gözler 2.50 imiş 1.50 sanıyodum pff amma körüm ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle zlm -- 28 Eylül 2008; 0:04:13 >

• quote:

o kadar basit mi??? göz kaybetmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: powermoon96

ben 1 hafta hiç çıkarmıyorum haftada 1 gece çıkarıyorum sadece.. çok memnunum.. air optix marka

benimki de air optix... gece çıkarmana gerek yok iyice temizleyip suyuna koy 3 saat kadar kalsın sonra tekrar takabilirsin ama yine de sen bilirsin
  • Sorun değil kardeş anlaşmamıza sevindim
  • quote:

Orjinalden alıntı: XSYSTEM

quote:

o kadar basit mi??? göz kaybetmek

lens,gözlük kullanmak sorumluluk isteyen bir iş evet dediğim gibi lens göze yapışabiliyor bu yüzden dikkatli olmak gerek...

• Yani alınıp 1 ay çıkarılmayıp,uyuyup,yüz yıkanabilen vs. lensler var mı?Çünkü hergün çıkar-tak uğraşamam.Varsa öyleleri fiyatları nedir?
  • ben denize/havuza girdim suda gözümü açtım yine de hiçbişey olmadı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.