Şimdi Ara

Lenslerle uyudum... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
12.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Feel Me

Yani alınıp 1 ay çıkarılmayıp,uyuyup,yüz yıkanabilen vs. lensler var mı?Çünkü hergün çıkar-tak uğraşamam.Varsa öyleleri fiyatları nedir?

Evet var yukarda da bahsettiğim gibi Focus Night Day...1 ay çıkartmadan rahat kullanabilirsin ama iki haftada bi çıkart solisyona koy derim.Banyo yapabilirsin,uyuyabilirsin,yüzünü yıkıyabilirsin...Fiyatlar gözlükçülerde ve internet sitelerinde değişiyor.

http://www.lensmarket.com/Detail.asp?pID=86

• quote:

Orjinalden alıntı: -ouzzz-

Sorun değil kardeş anlaşmamıza sevindim

quote:

Yani alınıp 1 ay çıkarılmayıp,uyuyup,yüz yıkanabilen vs. lensler var mı?Çünkü hergün çıkar-tak uğraşamam.Varsa öyleleri fiyatları nedir?

evet var... ben kutuda 3 çift aldım (şeffaf) 100 ytl

quote:

Orjinalden alıntı: powermoon96

ben denize/havuza girdim suda gözümü açtım yine de hiçbişey olmadı

işte bu çok sakıncalı deniz ve havuz suyu hijyenik olmadığı için lense zarar verebilir ayrıca lens düşebilir.. benim lensler yapıştı mı çıkmıyo gerçi ama bazı gözlerde koşmayla bile düşebiliyor

• ben lens takmayı düşünüyom ama futbol oynarken falan kafa vurunca düşer mi bunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canis Lupus

ben lens takmayı düşünüyom ama futbol oynarken falan kafa vurunca düşer mi bunlar.

az önce de dediğim gibi, koşmayla bile düşebilir ama gözden göze ve lensten lense fark edebiliyor..
    örn;
    arkadaşım voleybol oynarken lensi düştü..
    ablam gözünü ovuştururken lensi düştü...
  • kesinlikle düşmüyo.. benim yapmadığım şey kalmadı basketbol,futbol,yüzme.. hiç de bişey olmuyo.. resmen -2.50 olan olan gözlerim hiçbir yan etkisi olmadan -0.00
  • quote:

Orjinalden alıntı: powermoon96

kesinlikle düşmüyo.. benim yapmadığım şey kalmadı basketbol,futbol,yüzme.. hiç de bişey olmuyo.. resmen -2.50 olan olan gözlerim hiçbir yan etkisi olmadan -0.00

bravo benim de hiç düşmedi
  • arkadaslar bu lens lerin fiyatları konusunda da biraz bilgi verebilirmisiniz teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: XSYSTEM

quote:

Arkadaşımın kuzeni lenslerle uyuyup gözlerini kaybetmişti.

o kadar basit mi??? göz kaybetmek

aynen katılıyorum arkadaşa sağlık bunun burası şakaya gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dağ ambarı -- 29 Eylül 2008; 0:50:08 >
  • arkadaş ben lenslerle denize girdim bırak daldım onuda bırak unuttum suyun altında gözlerimi açtım ve yinede birşey olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagopa_kaf_kef

arkadaş ben lenslerle denize girdim bırak daldım onuda bırak unuttum suyun altında gözlerimi açtım ve yinede birşey olmadı

sende çok unutkanmışsın, bu yaşadığın olayı nasıl hatırladın, hayret
  • quote:

Orjinalden alıntı: soryy

quote:

Arkadaşımın kuzeni lenslerle uyuyup gözlerini kaybetmişti.

nerede kaybetmiş geri bulamadılarmı gözleri ?

not şaka

Ben otobüs yolculuklarında çok uyudum. Uyanınca kuruyor ve rahatsız ediyor sadece. 5-10 dkk sonrada alışıyor. Uyunabilir yani. Ama sonuçta rahatsız edici.

Ben de lenslerle havuza denize girdim. Bi kere denize daldım çıktım lenslerin teki yok

• arkadaşlar bir aylık diye geçse de sakın bir ay boyunca çıkarmadan kullanmayın en geç bir haftada bir çıkarın gözleriniz hava alsın
  • bi kaç keresinde bende uyumuştum...gözlerime sanki soğan zarı yapışmış ve kurumuş gibi oluyor
  • Ben yarın göz doktoruna gidip gözlerimi kontrol ettirdikten sonra lens kullanmayı deneyeceğim.Yalnız benim göz - 2.00 miyop ve 0.25 astigmat var..Bu lenslere sanırım astigmat numaraları sonrandan ekleniyormuş...Lenslerde numara nasıl oluyor..Sadece miyop,hipermetrop numaraları dışında atıyorum -3.00 miyop ve 1.00 astigmat şeklinde satılanları var mı yoksa sonradan mı bu astigmat numaralarını lense ekliyorlar..Eğer lense sonradan astigmat numarasını eklerlerse göze rahatsızlık verir mi(gözü kapatıp açarken,yada lens göze büyük gelir)??Çünkü rahatsızlık verirse lense astigmat numarasını ekletmicem..Direk -2.00 miyop alıcam..0.25 astigmat göz için çok büyük bir rakam değil..Bide bu doktorun 1 haftalık deneme süresi için vereceği lensin fiyatı ne kadar oluyor..Ben lens kullanmaya başladığım zaman gözümde en fazla 10 saat durur..Eve geldiğimde çıkartırım..Bide hangi lensi önerirsiniz..Gözümden düşmesin yada gözümden yaş gelirse kaymasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 2 Ekim 2008; 14:00:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ssff_allthing

Ben yarın göz doktoruna gidip gözlerimi kontrol ettirdikten sonra lens kullanmayı deneyeceğim.Yalnız benim göz - 2.00 miyop ve 0.25 astigmat var..Bu lenslere sanırım astigmat numaraları sonrandan ekleniyormuş...Lenslerde numara nasıl oluyor..Sadece miyop,hipermetrop numaraları dışında atıyorum -3.00 miyop ve 1.00 astigmat şeklinde satılanları var mı yoksa sonradan mı bu astigmat numaralarını lense ekliyorlar..Eğer lense sonradan astigmat numarasını eklerlerse göze rahatsızlık verir mi(gözü kapatıp açarken,yada lens göze büyük gelir)??Çünkü rahatsızlık verirse lense astigmat numarasını ekletmicem..Direk -2.00 miyop alıcam..0.25 astigmat göz için çok büyük bir rakam değil..Bide bu doktorun 1 haftalık deneme süresi için vereceği lensin fiyatı ne kadar oluyor..Ben lens kullanmaya başladığım zaman gözümde en fazla 10 saat durur..Eve geldiğimde çıkartırım..Bide hangi lensi önerirsiniz..Gözümden düşmesin yada gözümden yaş gelirse kaymasın..

Beyler birisi şunu cevaplayabilir mi??

• quote:

Ben yarın göz doktoruna gidip gözlerimi kontrol ettirdikten sonra lens kullanmayı deneyeceğim.Yalnız benim göz - 2.00 miyop ve 0.25 astigmat var..Bu lenslere sanırım astigmat numaraları sonrandan ekleniyormuş...Lenslerde numara nasıl oluyor..Sadece miyop,hipermetrop numaraları dışında atıyorum -3.00 miyop ve 1.00 astigmat şeklinde satılanları var mı yoksa sonradan mı bu astigmat numaralarını lense ekliyorlar..Eğer lense sonradan astigmat numarasını eklerlerse göze rahatsızlık verir mi(gözü kapatıp açarken,yada lens göze büyük gelir)??Çünkü rahatsızlık verirse lense astigmat numarasını ekletmicem..Direk -2.00 miyop alıcam..0.25 astigmat göz için çok büyük bir rakam değil..Bide bu doktorun 1 haftalık deneme süresi için vereceği lensin fiyatı ne kadar oluyor..Ben lens kullanmaya başladığım zaman gözümde en fazla 10 saat durur..Eve geldiğimde çıkartırım..Bide hangi lensi önerirsiniz..Gözümden düşmesin yada gözümden yaş gelirse kaymasın..

1)1 haftalık deneme lensi ücretsizdir.çoğu yer bundan para almıyor.
    2)En çok kullanılan lens markaları: focus ve air optix
    3)Gözünden yaş gelirse kayması söz konusu değil
    4)Lens alacağın yerde doktor muayene ediyor seni.numaranı ve göz çapını ölçüyor.yani gözden durduk yere düşme ihtimalide yok.gözünü ovmadığın sürece birşey olmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: MALTERDUNKER

4)Lens alacağın yerde doktor muayene ediyor seni.numaranı ve göz çapını ölçüyor.yani gözden durduk yere düşme ihtimalide yok.gözünü ovmadığın sürece birşey olmaz

Teşekkürler..Şu astigmat olayını biliyor musun...Lense sanırım sonradan ekleniyormuş bu astigmat numaraları..O zaman lens daha pahalı oluyor..Lens fiyatları hakkında bilgin var mı.Mesela 3 çift satılan yerine 1 çift satılanları var mı(1 aylık,haftalık)..Ben lensi sadece dışarı çıktığğım zaman takıcam..Evdeyken lensi çıkartırım..
  • quote:

quote:

Teşekkürler..Şu astigmat olayını biliyor musun...Lense sanırım sonradan ekleniyormuş bu astigmat numaraları..O zaman lens daha pahalı oluyor..Lens fiyatları hakkında bilgin var mı.Mesela 3 çift satılan yerine 1 çift satılanları var mı(1 aylık,haftalık)..Ben lensi sadece dışarı çıktığğım zaman takıcam..Evdeyken lensi çıkartırım..

astigmat hakkında bilgim yok.
    haftalık değilde aylık olarak satıyorlar.benim lens aldığım yerde 3 çift 3 aylık olarak satılıyor.fiyatıda 45 lira civarı.
    yalnız göz çapın normal numaradaysa.yani en çok satılandan.onları tek aylık olarak satıyor olabilirler.benim gözümün çapı büyük olduğundan başka yerden getirtiyorlar.
    bende eve geldiğimde direkt çıkartıyorum.o yüzden 1 aylık lensi 1.5ay kullanabiliyorum.aslında daha fazlada kullanılır ama göz sağlığı için değiştiriyorum.

• ablamda lens kullanıyor onun lensleri 1 hafta çıkarmadan durabiliyor fakat en fazla 2 gün çıkarmadan duyor.
  • quote:

astigmat hakkında bilgim yok.
    haftalık değilde aylık olarak satıyorlar.benim lens aldığım yerde 3 çift 3 aylık olarak satılıyor.fiyatıda 45 lira civarı.
    yalnız göz çapın normal numaradaysa.yani en çok satılandan.onları tek aylık olarak satıyor olabilirler.benim gözümün çapı büyük olduğundan başka yerden getirtiyorlar.
    bende eve geldiğimde direkt çıkartıyorum.o yüzden 1 aylık lensi 1.5ay kullanabiliyorum.aslında daha fazlada kullanılır ama göz sağlığı için değiştiriyorum.

Senin kullandığın marke ne..Kdv oranları 2 hafta önce %8'e kadar düşürüldü ama internette fiyatları 1 aylık 3 çift için 80 milyon yazıoyrdu..Bide 1 aylık olanlarda mikrop kapma riski yüksek değil mi..Ben bir aylık olanlardan kullanırım ama gözünde 1 günde en fazla 10 saat kalır.Ama losyona koysak bile mikrop kapma riski sanırım yine yüksek olur.Bide lensleri temizleyen ürünleri ayriyetten mi alıyoruz yoksa kutuda losyonlarıda veriliyor mu??1 haftalıkların fiyatı ne kadar oluyor acaba..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.