Şimdi Ara

LCD secimi inca mi samsung mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • INCA IL-820-DVI 20.1" 2ms MULTIMEDYA WIDE SCREEN

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50081

SAMSUNG 932GW 19" 2ms WIDE SCREEN LCD MONİTÖR (PARLAK EKRAN)

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50436

ikisi arasinda kararsiz kaldim yardimci olursaniz sevinirim

• kim ne derse desin, sırf ucuza aldı diye ne kadar överse övsün monitör gibi önemli parçalarda inca tipi 4.sınıf markalara asla bulaşmayın...

http://forum.donanimhaber.com/m_25312518/tm.htm

bir de hepsiburada pahalı satıyor, şu ilanı da bir inceleyin isterseniz:

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=407&pid=5403

hem 20" hem daha yeni model...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 11 Ağustos 2008; 12:56:52 >

• inca mantikli gorunuyor ama aklim iyice karisti
  • daha panelini bile kimin ürettiği belli olmayan, samsung'tan düşük kalitede olduğu tartışmasız bir monitörü almak istiyorsanız siz bilirsiniz...
  • ben ınca kullanıyorum memnunum 20.1 inç 280 ytl ye aldım tavsiye ederim iş görüyo eğer kötü bir ürün olsaydı üretilmezdi herkez samsung alırdı ama marka kendine güvenmişki yapmış hem ucuz hemde kaliteli güzel bir monitör
  • samsung
  • quote:

Orjinalden alıntı: 6TANE6

daha panelini bile kimin ürettiği belli olmayan, samsung'tan düşük kalitede olduğu tartışmasız bir monitörü almak istiyorsanız siz bilirsiniz...

oyle diyorsun ama inca hakkinda dogru duzgun kotudur surasi boyledir aldim pismanim diyeni gormedim sirf adi var diyede 100 lira fazla vermenin mantigi nedir sutelik inca nin nokta araligi daha dusuk. mnatikli bir aciklama olsa tamam diyecegim ama herkes samsung samsung diyor neden diye soruyorsun kaliteli marka diyor. baska aciklama yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yapmayın lütfen şu "oem" markaları kimin ürettiği belli olmayan, sadece ülkemizden satılan bu markalarla en büyük panel ve monitör üreticileri samsung, benq, lg yi aynı kefeye koymayın ne olur.
  • tabiki samsung
  • quote:

oyle diyorsun ama inca hakkinda dogru duzgun kotudur surasi boyledir aldim pismanim diyeni gormedim sirf adi var diyede 100 lira fazla vermenin mantigi nedir sutelik inca nin nokta araligi daha dusuk. mnatikli bir aciklama olsa tamam diyecegim ama herkes samsung samsung diyor neden diye soruyorsun kaliteli marka diyor. baska aciklama yok

1) insanlar bir sürü para verip aldıkları malı kolay kolay kötülemezler.
    2) bu işlerden iyi anlayan, monitörlerin görüntü kalitesini ayırt edebilen biri zaten gidip inca almaz.
    3) kullandığı panel bile belli değil, fiyatlarına ve firmanın sınıfına bakarsak muhtemelen piyasadaki en ucuz ve kalitesiz panel üreticisini kullanıyorlardır, daha ne gibi mantıklı bir açıklama yapabilirim?
    4) lcd konusunda sandığın gibi samsung un sadece adı yoktur, piyasadaki en kaliteli tn panelleri üretirler, sony lcd tv lerden tut, en çok tavsiye edilen hp monitörlere kadar hepsinin panel üreticisi samsung'tur...

sırf ucuz diye
    araştırma bile yapmadan her lcd monitör tavsiyesi konusunun altına inca yazılıyor, inca nedir allah aşkına? bu firmayı önceden bilmesek, yeni bir firma olsa neyse...

kendiniz tabii ki alabilirsiniz ama piyasadaki en ucuz ve en kalitesiz ürünleri tavsiye edip, överek insanları yanlış yönlendirmeniz iyi bir şey değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 12 Ağustos 2008; 12:18:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 6TANE6

quote:

1)insanlar para verip aldıkları malı kolay kolay kötülemezler.
    2)bu işlerden iyi anlayan, monitörlerin görüntü kalitesini ayırt edebilen biri zaten gidip inca almaz.
    3)ürettiği panel bile belli değil, fiyatlarına ve firmanın sınıfına bakarsak muhtemelen piyasadaki en ucuz ve kalitesiz panel üreticisini kullanıyorlardır, daha ne gibi mantıklı bir açıklama yapabilirim?
    4)lcd konusunda sandığın gibi samsung un sadece adı yoktur, piyasadaki en kaliteli tn panelleri üretirler, sony lcd tv lerden tut, en çok tavsiye edilen hp monitörlere kadar hepsinin panel üreticisi samsung'tur...

sırf ucuz diye
    araştırma bile yapmadan her lcd monitör tavsiyesi konusunun altına inca yazıyorsunuz, inca nedir allah aşkına? bu firmayı önceden bilmesek, yeni bir firma olsa neyse...

mantikli aciklamadan kastim buydu hatta 4. maddeyi yazsanda yeterdi

• her monitör tavsiyesi konusunun altına uzun uzun açıklama yazmak da sıkıcı oluyor ama... sadece "inca almayın" yazmak daha pratik oluyor...
  • sonuçta inca da olsa samsungda olsa monitörlerin hepsi aynı görevi yapıyo bazısı 1000 ytl bazısı 200 ytl ben fazla para vermemek için inca aldım ucuza aldığım için oldukça memnunum bir kusuruda olsa gözüme batmaz sonuçta başka ekranlar 450-500 ytl iken ben 280 ytl ye aldım fiyatının hakkını veriyo panel vs beni alakadar etmez samsungda alsam incada alsam bildiğin ekran işte bunlar benim düşüncem isteyen fazla para verip samsung alsın yada inca alıp artan paraya başka bişey alsın eherkesin kendi bileceği iş üstelik sıfır ölü pixel garantili incalar
  • 6TANE6 arkadaşım sana katılıyorum.Böyle INCA gibi markalara güvenmeyin almışken iyice araştırıp iyisini alınki sonra başınız ağrımasın.Benim oyum Samsung..
  • kesinlikle samsung.
    katta lg monitörleri de tercih listenize koyun. bence kalite de çok iyi fiyatlar da samsung lardan daha uygun.

http://www.idealsepetim.com/index.php?do=catalog/show2&b=40&p=8
  • Tabiki samsung
  • quote:

Orjinalden alıntı: huli109

kesinlikle samsung.
    katta lg monitörleri de tercih listenize koyun. bence kalite de çok iyi fiyatlar da samsung lardan daha uygun.

http://www.idealsepetim.com/index.php?do=catalog/show2&b=40&p=8

lg ler cok guzelde hepsi analog ben monitoru ps3 icin aliyorum
  • SAMSUNG 932GW 19" 2ms WIDE SCREEN Lcd MONİTÖR

ucuza kaçma işini garantiye al Samsung seni baya idare eder

@casparza

Kesinlikle katılıyorum
  • inca yı hiç duymadım kesinlikle samsung zaten bu işte lider...
  • Samsung bence diğerini hiç duymadım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.