Bildirim
lütfen lcd yardım.LG 42lg5000 mi yoksa TOSHİBA 42VX500 mü?
Busstier Portatif Ev Tipi Ekonomik Vakum Makinesi: Hediye Vakum Poşeti ile Gıdalarınızı Taze Tutun : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Busstier-Portatif-Ekonomik-Vakum-Makinesi/dp/B0D934YF3D
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Listenize Sony V4000 eklemenizde fayda var , Metro Mağazasıdan 2290 YTL ye 12 taksitle 40V4000 , Saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 18 Aralık 2008; 3:21:41 > -
Benimde üzerinde durduğum ve karar veremediğim 2 model...Ustaların yardımına ihtiyacımız var :-)) -
lg aldım 82 ekran 50 bine bir kontrast çok memnunum toshiba pek önermiyorlar -
quote:
Orjinalden alıntı: dvmvolkan
Benimde üzerinde durduğum ve karar veremediğim 2 model...Ustaların yardımına ihtiyacımız var :-))
arkadaşlar bende çok araştırdıktan sonra 2 gün önce 42LG5030 aldım çok memnunum normal alıcıyla sd yayın izliyorum yanlız izleme mesafesinin çok önemli olduğunu gördüm lcd ler bayilerde boyutları pek farkedilmiyor eve gelince 106 ekran dev gibi geldi gözüme ben 3.5 mt den izliyorum beni rahatsız edecek bi görüntü yok tabii 1.5 -2 mt den izlerseniz karelenmeler ve bozulmaları görebilirsiniz (sd yayından bahsediyorum) genel olarak çok mükemmel bir lcd piano kasa çok güzel yani ben şimdilik memnunum ama diğer ürünü hiç araştımadım ben samsungla arasında kalmıştım lg5030 aldım. bide yanında HT762 ev sinema sistemi aldım mükemmel görüntü göz zevki. tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X