Şimdi Ara

LCD secimi inca mi samsung mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samsung tabiki. 2 senedir en ufak sorunum yok kendisi ile. Samsung benim için çok kaliteli bir marka
  • Vatanın çağrı merkezini aradığımda baştan savma bir cevap verildi. İncanın servisi için inca dendi Servisin İnternet adresini istediğimde ise önümde 4 kişinin beklediği bir numaraya yönlendirilince telefonu kapattım.

Daha sonra Konya vatan bilgisayarı aradım. Onlar da tek servisin İstanbulda Pasifik bilgisayar olduğunu söylediler. Yalnız monitörü vatan bilgisayardan alırsam herhangi bir problem durumunda direk vatana gönderebileceğimi doğrudan pasifik bilgisayar ile muhattab olmayacağımı taahhüt ettiler. Monitörün arıza durumlarında kargo ile uğraşmamak sevindirici. Tabi benim söylediklerim sadece vatandan alınan incalar için geçerli, aksi halde bilemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enchanter

Vatanın çağrı merkezini aradığımda baştan savma bir cevap verildi. İncanın servisi için inca dendi Servisin İnternet adresini istediğimde ise önümde 4 kişinin beklediği bir numaraya yönlendirilince telefonu kapattım.

Daha sonra Konya vatan bilgisayarı aradım. Onlar da tek servisin İstanbulda Pasifik bilgisayar olduğunu söylediler. Yalnız monitörü vatan bilgisayardan alırsam herhangi bir problem durumunda direk vatana gönderebileceğimi doğrudan pasifik bilgisayar ile muhattab olmayacağımı taahhüt ettiler. Monitörün arıza durumlarında kargo ile uğraşmamak sevindirici. Tabi benim söylediklerim sadece vatandan alınan incalar için geçerli, aksi halde bilemiyorum.

vatanın servisini severimde sonuçta oem ürün alınmıyor inca markasıyla ürün alıp servis bulamamk cok saçma anlaşıldı kı inca dan uzak durmak lazım

• INCA Yetkili Servisi :
    İSTANBUL - ESENTEPE
    PASİFİK BİLGİSAYAR
    Esentepe Mah. Zincirlidere Cad. No:26
    Tel : (212) 2128865
    E-posta : teknik@pasifikbilgisayar.com
    Web :www.pasifikbilgisayar.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 18 Ağustos 2008; 20:43:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowtr

INCA Yetkili Servisi :
    İSTANBUL - ESENTEPE
    PASİFİK BİLGİSAYAR

evet biliyorum. arkadasın biri aramış servisimiz yok aam yollarsanız yaptırmaya çalışalım demişler rezillik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 18 Ağustos 2008; 21:12:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Orjinalden alıntı: shadowtr

INCA Yetkili Servisi :
    İSTANBUL - ESENTEPE
    PASİFİK BİLGİSAYAR

evet biliyorum. arkadasın biri aramış servisimiz yok aam yollarsanız yaptırmaya çalışalım demişler rezillik

bu durumda satın aldığımız kurum ürünün garantisinden sorumludur. yani hepsiburada. umarım hiç işim düşmez...

• Evt bende yeni lcd alcam benimki dandik 17'lik clasik philips.Baydı artık beni.
  • arkadaslar inca alacaginiza 19 luk dvi girisli dell monittor hepsi burada da 270 lira
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.