Şimdi Ara

Lamborghini Crossover konsept

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır, Lamborghini LM002’nin halefi sanılan birçok casus fotoğraf ortaya çıktı. Ancak, bugün Quattroruote dergisinin sayfalarından sızan fotoğrafların, İtalyan otomobil üreticisinin yeni crossover konseptine ait olduğu ileri sürülüyor.

Bir diğer iddia ise, Lamborghini Crossover Concept’in önümüzdeki Nisan ayı içerisinde gerçekleşecek olan Pekin Otomobil Fuarı’nda tanıtılabileceği söyleniyor.

Resmi olmayan kaynaklara göre, yeni modelin Porsche Cayenne platformu üzerine yükseleceği ve genel tasarım hatlarını da Aventador’dan alacağı duyuruldu. Kaputun altında ise, Quattroruote’nin raporuna göre yaklaşık 575 PS güç üreten bir V10 motor kullanılacak.

Son olarak, 2015 yılında tanıtılması planlanan Hibrid varyantının toplam 700 PS güç çıkışına sahip olacağı da belirtiliyor

• Benim aklım 700 PS gücündeki hybrid de kaldı Nasıl bir şey olacak acaba?
  • Porsche bitti panamera ve cayennede kullandığı dizel motorla benim için.
    Lambo'yuda harcıyorlar göz göre göre..
  • bu tarz araçlarla bu markalar prestijlerini düşürüyor.

bari porsche gibi birde dizel motor koysunlar da tam olsun.
  • Lambo parasına satıldığı sürece prestijinden bir şey eksilmez
  • Lamboyu harçamıyorlar bence Lambo VW grubuna girince adam oldu ve canlandı hem teknik hem satış babında. Ferrari nasıl FF üreterek satışlarının üzerine katmak istiyosa Lambonunda yapması gayet doğal
  • quote:

Orijinalden alıntı: RALF888

Lamboyu harçamıyorlar bence Lambo VW grubuna girince adam oldu ve canlandı hem teknik hem satış babında. Ferrari nasıl FF üreterek satışlarının üzerine katmak istiyosa Lambonunda yapması gayet doğal

ff dediğin araç başyapıt, bu ise touareg platformunda üretilecek..aradaki fark bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Porsche Macan Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lamborghini ne yazikki son dönemlerde tek sadık kaldığı V10 motor oldu.Gerek iç aksam gerek yürüyen takımlar olsun bazı parçalar bağlı olduğu gruba ait.Bana göre Aventador gibi özel bir otomobilde Audi'nin orta segment araçlarında kullandığı navigasyon ve kumanda parçalarını koymaları yakışmıyor.Ferrari iyice tek başına kalmaya başladı.
  • tipsiz şey
  • Yazıklar olsun,birde station wagon yapsınlar renkli ve sinemaskop yazıklar olsun.Lamborghini bu be
  • quote:

Orijinalden alıntı: smooke

quote:

Lamboyu harçamıyorlar bence Lambo VW grubuna girince adam oldu ve canlandı hem teknik hem satış babında. Ferrari nasıl FF üreterek satışlarının üzerine katmak istiyosa Lambonunda yapması gayet doğal

ff dediğin araç başyapıt, bu ise touareg platformunda üretilecek..aradaki fark bu.

Aynı platformunda olması neyi değiştirir ki ? Bently de Pheaton altyapısı varken ne farkediyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smooke

Aynı platformunda olması neyi değiştirir ki ? Bently de Pheaton altyapısı varken ne farkediyor

Öyle deme, Türk milleti narindir, duygusaldır. Alışkanlıkları değişince yadırgar.
  • Burada yazanlar öyle bir konuşuyor ki ferrari ve lambo alanların hepsi otomobil uzmanı ve marka bağımlısı sanki.
    müşteriler lamborghini suv üretince firmayı protesto edecekler ya da -bak ben kaç yüz bin euro verdim avendator aldım sen lambosun diye aldım öyle senin kar amacı gütmen beni bağlamaz ben aldıysam sadece bu tarz üreticen ona göre batarsan bat ben böyle istiyorum mu diyecek.
    Şunu görün artık piyasa çok fazla birden zengin olan insan doldu. sadece ülkemizde değil dünyada böyle. ve bu markalar bu insanlara satış yapabilmek için kendilerince doğru yöntemler uyguluyor.
    cayenne örneği mesela şimdi cayenne var diye 911 almıyor mu kimse.
    ff çıktı diye ferrari almayacaklar mı. ya da ferrari suv üretse.
    maserati nin suv modeli çıksa spor tarzı satmayacak mı.
    aston martin de 4 kapılı üretti müşterisi azaldı mı?
    Büyük markaların kendisini piyasadan soyutlamasını beklemeyin.
    Ayrıca parası olup çok bilen müşterilerinin gönlünü almak için carrera gt ,mc12 , enzo, slr gibi modeller çıkartıp yoluna devam ediyor adamlar.

• Ya hey allahim milletin yaptigi yoruma bak...

Kardesim neyini elestiriyorsunuz bir adam akilli koysaniza fikrinizi bos bos yorumlar yapacaginiza...SUV yapmasi mi Hibrid motor olmasi mi kalitesi mi nedir?

Suv desen hepsi yapiyor, bir sekilde model olarak bulundurmak durumunda. Hibrid desen daha gormek lazim bakarsin muthis olur, illa 10bin cc benzinli olacak hali yok, kalite olarak da aventadora audi orta segment navigasyonu takmis demis de, ne takacakti yani orta segment ne alaka navigasyon iste yerlestirmis cift cekirdegi mi eksik nedir? Adamlar son teknoloji tegrali bilmemneli seyler koyuyorlar hala laga luga ediyorsunuz ki bu arabalar ne kadar pahali olsa da asil amaclari oyle bir kalite havasi vermek degil...cok istiyorsan kaliteli falan, git ust model bmw 7 kasa al...
  • Tam bir X6
  • X6 PS bildiğin.

Lambo SUV, Crossover vs çıkarmaz kolay kolay.
  • Maserati' nin de SUV aracı fuarda tanıtılmıştı artık genel istek bu yönde olsa gerek
  • Bence kulüplere bu arabaları kabul etmedikleri sürece bir problem yok. Porche kullanıcı kulüplerine Chayenne ve 4 kapı sedanı olanları kabul etmiyorlar.
  • basta bikac spyfoto yada bnzeri bikac sey ortaya atiorlar sonra ise nabiz yokluyorlar.lambo da nabiz yokluyor.ama cok hos olmus.yakismis.x6 tabi bu sinifin ilk arabasi ve bmwde mucidi.tabiiki benzeyecek.cunku yeni bir sinif ve örnek az.mersoda ayni seyin pesinde .yakinda cikar kokusu.
  • Porsche'den sonra Lamborghini'yi de mundar ettiler... Bravo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.