|
Nihayet beklediğim lojman haberi geldi genel merkezden. "2 daire kaldı ve senin önünde biri daha var" dediler ve sonra görmem gereken daireleri bildirdiler. Yanıma emlak işlerinde uzman akrabamı da aldım ve yaklaşık 20 km'lik araba yolculuğu sonrasında siteye vardık. Güvenlikli sitede 4 blok ve olimpik yüzme havuzu var. Her blok 5 katlı ve her katta 6 adet 2+1 daire var. İş yerinde en alt tabakada olduğum için bana sadece zemin katlar kalmıştı. Daireler sıfır ve daha önce kullanılmamıştı ama binada daha önceden yerleşim olduğunu kapı önlerine park edilmiş araba ve piskiletlerden anladım. İlk daireyi gördük ve ben beğendim. Yalnız bir odasında parke henüz döşenmemişti. Komşu bloktaki diğer daireyi gördük. O dairede ise hiçbir odada henüz parke döşenmemiş ve usta çalışmaya devam ediyordu Klozet ise berbat bir kir içindeydi ve durumu anlamıştık aslında. Usta "İnşaatı yapan işçilerin aymazlığı işte gidip dışkısını pet şişenin içine koymuş ve en üsteki açıklıktan gidere bırakınca lağım da tıkanmış ve bu dairede patlamış, şu an parkeleri komple söktük ve yeniden yapıyoruz, ayrıca kapı pervazları da şiştiği için onları da değiştireceğiz, 1 günlük işi var" dedi. Bana verilmesi planlanan daireler 2+1, ebebeyn banyolu, kombisi ve ocağı hazır ayrıca alttan ısıtmalı giriş katları, zeminden takribi yarım metre yüksekte 2 adet geniş balkonu var, dairelerin pencereleri de mağaza penceresi gibi büyük bu yüzden içeri bol miktarda ışık giriyordu. Daha sonra genel merkeze hasarsız olan ilk daireyi istediğimi bildirdim. Ancak genel merkezden yetkili aradı "O daireyi senin önündeki personel aldı, sana moklu daire kaldı, son kararın nedir?" diye sorunca süre istedim. Ne yapmalıyım? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 24 Ekim 2025; 11:13:19 > |
|

Yeni Kayıt

3 Mobil
Konudaki Resimler
Hızlı