Şimdi Ara

L harfinin ayna yansıması tersi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
23.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  L harfinin ayna yansıması tersi var mı?

Bu görüntüdeki gibi REVOLUTION yazmaya uğraştım biraz, ancak rƎVOLution yapabildim karakter eşlemden E'nin tersini bularak. L'nin tersi var mı bilen gören duyan?

• sanırım siz font arıyorsunuz hangi program için peki ps corel vs.
  • kg june bug reverse font
    KG June Bug Reverse Font
    http://www.ffonts.net/KG-June-Bug-Reverse.font
    bunun gibimi ?

• Hayır font değil, normal yazı karakteri. E'nin tersi olan Ǝ'yi karakter eşlemden buldum. Aynısı gibi L'nin tersi lazım.
  • Beni sınırsız banla diyorum pm ne bakmıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Beni sınırsız banla diyorum pm ne bakmıyorsun.

Mesaj uyarısı yoktu, varsa da dikkatimden kaçmış sanırım. İletiyorum arkadaşlara.
  • ps de düz L yazıp ters çevir. Problem?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • var bi dk
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilton

ps de düz L yazıp ters çevir. Problem?

PS'de yaptığınız görüntüyü buraya harf olarak koyabiliyorsanız problem yok. Problem?

Burada ctrl+c yapıp ctrl+v yapınca çıkmasını istiyorum diyeyim. Daha da nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • yok birader yok
  • ekranı ters çevir
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Hayır font değil, normal yazı karakteri. E'nin tersi olan Ǝ'yi karakter eşlemden buldum. Aynısı gibi L'nin tersi lazım.

belki ben yanlış yada eksik biliyorum ama dediğiniz ters E gibi semboller formullerde felan kullanıldığı için karakter işlemde görülebilir ancak ters L eğer bir sembol değilse bulamazsınız ve o şekilde bir yazı yazmak istiyorsanız kullandığınız programa ters L barındıran bir font eklemelisiniz ha uğraşmak istemiyorum derseniz en basiti L yi paint ile ters çevirin ve sıfır kenarla kırpın sonrada resim ekler gibi ekleyin yazacağınız yazı bir satırsa proglem olmaz
  • _ ve küçük L kullan
    _l
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samilton

ps de düz L yazıp ters çevir. Problem?

PS'de yaptığınız görüntüyü buraya harf olarak koyabiliyorsanız problem yok. Problem?

Burada ctrl+c yapıp ctrl+v yapınca çıkmasını istiyorum diyeyim. Daha da nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

Bazı hatalar var lütfen düzeltin.

Üzgünüm L'nin tersi yoh. (bknz;)

Λ ∆ ∂ Ǻ ǻ Ǽ ǽ Δ А λ Д д Δ Λ а α ά Ά Α Ā ā Ă ă Ą ą Ặ Ẫ ẫ Ắ ắ Ằ ằ ẳ Ẵ ẵ Ä ª ä Å Ä À Á  å ã â Æ à æ A a ά a â á à  â Ã ã Ά Æ æ В в Б β Ђ Ъ Ы Ь ъ ы ь Ъ Ђ Β В ß ß ฿ lЗ в € Ç ¢ ç ς с С Œ œ © כ ċ Ć ć ς Ĉ ĉ Ċ ċ Č č Ď ď Đ đ D d d Ð ð Σ З Ē ē Ĕ ĕ Ė ė Ę ę Ě ě Ә ә Э з е Ё Έ Ε E e ë ê ξ Ê È É € Ë é è פ Є € ξ ∑ ∑ Ế Е Ề Ể Ễ é è έ є Є e ع Э є з э ε э ё F ₣ ₣ ƒ ſ f ƒ G G g g G G Ĝ ĝ Ð ð Ġ ġ Ģ ģ Н Ĥ ĥ Ħ ħ Ή ŀl Η H h H h Ή ћ ђ ђ Ћ Ң н ң н Њ њ І Ї ϊ Ϊ ί ι Ï ї Ί Ι I I Ί ¡ ϊ ï î Í í Ì ì Î î I I I ΐ I Ĩ ĩ Ī ī Ĭ ĭ Į į Ý I IJ ij Ĵ ĵ ј Ј J j Ќ К Κ K k ќ ĸ к Қ қ к Ҝ ҝ Ќ Ќ К Ķ ķ ĸ κ £ Ŀ L L L L c l L l ŀ l £ l Ĺ ĺ Ļ ļ Ľ ľ Ŀ ŀ Ł ł ₤ ζ м м М М Μ И Π п מ П π ⁿ Ν И и й η ñ ח Ñ Й Ŋ ŋ ή ή η n и й N Ń ń Ņ ņ Ň ň ʼn Ŋ ŋ Ю ю О ם ט ο Ό Ο о ό Θ Ф Φ Ǿ ǿ ф ф σ ό θ θ Θ θ ó ò Ó Ò Ô ô Ö ö Õ õ Ό Ø ø Ợ ợ Ọ ọ ớ ờ O o о Ở Ờ Ớ Ổ ổ Ở Ợ Ō ō Ŏ ŏ Ő ő Р Ρ þ Þ р ρ ρ q q Œ œ Ѓ Г Ґ ґ Γ Я Я ® R R я r г Ŕ ŕ Ŗ ŗ Ř ř я ѓ ى Ѕ § š Š § S ѕ s S s S s Ś ś Ŝ ŝ Þ þ Š š † T T t T T τ t ΐ t т т t Τ Т Ţ ţ Ť ť Ŧ ŧ Џ U Ụ Ủ Ứ Ừ Ử Ữ Ự u ΰ Ú ú Ù ù Û û Ü ü µ υ Џ Џ U ự ữ ử ừ u ц Ũ ũ Ū ū Ŭ ŭ Ů ů Ű ű Ų ų ΰ υ ϋ ύ ϋ ύ џ μ Ц ц ν ٧ √ Ш Щ Ẁ ẁ Ẃ ẃ Ẅ ẅ ω ώ ώ ш щ Ẁ ẁ Ẃ ẃ Ẅ ẅ Ш Щ W w ω ώ ω ш щ Ŵ ŵ Х Χ Х χ х × Ҳ ҳ У ¥ ¥ Ч ч ¥ Ỳ ỳ Ỵ Ў ў ỵ у Ỷ ỷ У Ч ў ч Ў ¥ ÿ Ύ Ý Ÿ ¥ Ύ ÿ ý Ϋ Ύ γ Ŷ ŷ Υ Ÿ Ỳ ỳ Ҹ ҹ ע ץ Ź ź Ż ż Ž ž Z Z z Ž Z z ž Ζ

• AHA YAPTIM

REVO
    ATİON
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysan240

quote:

Hayır font değil, normal yazı karakteri. E'nin tersi olan Ǝ'yi karakter eşlemden buldum. Aynısı gibi L'nin tersi lazım.

belki ben yanlış yada eksik biliyorum ama dediğiniz ters E gibi semboller formullerde felan kullanıldığı için karakter işlemde görülebilir ancak ters L eğer bir sembol değilse bulamazsınız ve o şekilde bir yazı yazmak istiyorsanız kullandığınız programa ters L barındıran bir font eklemelisiniz ha uğraşmak istemiyorum derseniz en basiti L yi paint ile ters çevirin ve sıfır kenarla kırpın sonrada resim ekler gibi ekleyin yazacağınız yazı bir satırsa proglem olmaz

Malesef işime yaramaz o şekilde. Karakter olarak lazım. Yoksa da sağlık olsun ne yapalım.

• karakterle falan ugrasma love falan bosver, seviyorsan git konus bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysan240

kg june bug reverse font
    KG June Bug Reverse Font
    http://www.ffonts.net/KG-June-Bug-Reverse.font

bu siteden download edip, herhangi bir metin dosyasında yapabilirsin....

ya da herhangi başka bir kaynaktan indirebileceğin "KG June Bug Reverse" isimli font işini görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onemsiz1i -- 17 Kasım 2011; 16:43:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

karakterle falan ugrasma love falan bosver, seviyorsan git konus bence

• Karakter düzenleyiciden kendi istediğin harfi oluşturabiliyosun, paint gibi bi yer çıkıyor diye hatırlıyorum ama tam emin değilim. Bulabilirsem söylerim.

Bilgisayarda oldu ama buraya yazınca kod hali çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr3_ -- 17 Kasım 2011; 16:45:59 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.