B

Yüzbaşı
13 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 65 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Işim için autocad çalıştıracak apu sistem arıyorum fakat bütçem çok yüksek değil, ne kadar ucuza kapatabilirsem o kadar iyi olacak. Hazır olsa daha iyi olur ama toplama da önerebilirsiniz, tavsiyelerinizi bekliyorum.

İnternet bağlantımda kopma yaşadığım için Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım, sistemsel sorun görünmedi. Zyxel müşteri hizmetlerini arayıp modem arayüzü incelendiğinde SNR margin değerimin düşük olduğu söylendi. DMT Tool indirdim fakat giriş yapamadım, can not identify modemtype diye hata veriyor. İnternet tarifemi düşürmeden SNR margin değerini nasıl artırabilirim, dmt toola yanlış bilgi mi giriyorum, yardımlarınızı bekliyorum :) (Zyxel VMG3625-T50B model modem)

Sormam gereken mevzular var, yardımcı olabilecek biri var mıdır acaba?
Başlık saçma oldu kusura bakmayın. Fatura Yatırmadığımız için hızımız düşürüldü, cuma günü 16.30da yatırdık, 15 dk ile 2 saat içinde açılacağı söylendi ama açılmadı. Arıza kaydı oluşturuldu, en geç 18 saat içinde açılacağı söylendi, yine yok. Defalarca aradım, server hatası diyip duruyorlar ama inandırıcı gelmiyor. Bu iki gün içinde bu sorunu yaşayan başka biri var mı acaba? (İstanbul beylikdüzünde ikamet etmekteyim)
Annem ve babam için bir telefon tavsiyesine ihtiyacım var. Oyun oynamıyorlar, instagram facebook gibi şeyler kullanıyorlar, şarjı iyi gitsin, rami çok düşük olmasın yeter çünkü iki ay sonra telefon kassın istemiyorum. Türk Telekom üzerinden alacağımız için ordaki modellerden tavsiye bekliyorum. Fiyatı en fazla 1500 civarı olması tercihimdir. Şimdiden teşekkürler.
Annem ve babam için bir telefon tavsiyesine ihtiyacım var. Oyun oynamıyorlar, instagram facebook gibi şeyler kullanıyorlar, şarjı iyi gitsin, rami çok düşük olmasın yeter çünkü iki ay sonra telefon kassın istemiyorum. Türk Telekom üzerinden alacağımız için ordaki modellerden tavsiye bekliyorum. Fiyatı en fazla 1500 civarı olması tercihimdir. Şimdiden teşekkürler.
Hani çinde tedavi görüyorlardı o konuyu atabilir misiniz
Türkiye'de sadece blazing teens satılıyor, yurt dışından almak istesem 40 50 dolar kargo parası çıkıyor, alanlar nerden nasıl aldı bi tavsiye verir misiniz teşekkürler iyi forumlar
Türkiye'de sadece blazing teens satılıyor, diğer modelleri yurt dışından getirmeye kalksak 40 50 dolar kargo parası çıkıyor. Alanlar nerden nasıl aldı acaba?

Bu Laptop ile cs go kaç fps alırım, alınmaya değer bir laptop mudur?
Hakkında
Forum İmzası:
LoL:
TR:Oguzfb
Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliği
Sistem ve Tercihleri
Operatör
Sistem
Operatör
Sistem
LOL
asd
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.042
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 12.554 (Bu ay: 404)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 840 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.