Şimdi Ara

Sadece ön tampon eki taksam kötü durur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Focus 2.5'a ön tampon eki takmak istiyorum. Bütçem şu anda yeterli olmadığı için body kit takamıyorum. Sadece ön tampon eki taksam kötü veya orantısız durur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 19 Aralık 2021; 23:43:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle katılıyorum eski aracıma body kit yapmıştım ilk başta göze güzel geliyor daha sonra gözü tırmalıyor ve komik durduğunu düşünüyorsunuz

Satarkende satamamıştım ( arayanlar motorda modifiye var mı felan diyordu adamlarda haklı dip gaz yapışmış imajı veriyor ben araç alırken body kit görünce bende kaçıyorum ) eski haline çevirip sattım

İlla yapılcaksa çift çıkış egzozlu difizör güzel olur fazlasına gerek yok

• Bence bu tür şeyler binek günlük araçlara yakışmıyor. Çok itici ve oyuncak gibi gösteriyor arabaları. Ha Lancer Evo'su olan vardır, haftasonu kullanıyordur gitsin taksın, ama corolla'ya focus'a linea'ya body kit takılınca çok komik duruyor.

• AtesHırsızı kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum eski aracıma body kit yapmıştım ilk başta göze güzel geliyor daha sonra gözü tırmalıyor ve komik durduğunu düşünüyorsunuz

Satarkende satamamıştım ( arayanlar motorda modifiye var mı felan diyordu adamlarda haklı dip gaz yapışmış imajı veriyor ben araç alırken body kit görünce bende kaçıyorum ) eski haline çevirip sattım

İlla yapılcaksa çift çıkış egzozlu difizör güzel olur fazlasına gerek yok

• Arkadaşlar peki sadece difüzör taksam olur mu?

• Eskiden tampon ekleri ufak tefek olurdu şimdi focuslara linealara bir lip takıyorlar sanarsın transformerstan fırlamış gibi sanki optimus prime 

• Hocam difüzör, spoyler ve jant bana mantıklı geliyor.

Fakat sedan otomobilde sadece jant ile yetinirdim.

Diğerleri abartı kaçabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.