Yarbay
06 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme
Toplam: 111 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba, bende Sony Vaio VPCEH2J1E dizüstü var ve bunu Sony BDV-N990W ev sinema sistemiyle birlikte LG Cinema 3D televizyona bağlamak istiyorum. Yani televizyonda görüntü olacak ancak ses, sistemden çıkacak. HDMI ile dizüstüyü ses sistemine ve sistemi de televizyona bağlayınca ses de görüntü de yalnızca televizyondan geliyor. Bu kabloyla dizüstünün kulaklık yerini ve ses sisteminin audio R-L girişlerini bağlayıp ses siteminden audio bölümünü seçince sistemden ses geliyor ancak HDMI ile görüntü oluşmuyor. Ya da görüntü elde edince bu sefer ses gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Emenike ve Sow'a kesilen cezalar; Volkan ve Meireles'i el üstünde tutmalar... Kimse ekran karşısında adalet kelimesini kullanmasın lütfen.
Orta okulda sosyal bilgiler ve lise zamanında sürekli tarih derlerinde tartışılırdı. Boğazlar için tehlike arz ederlerdi, şimdi bu durum hala geçerli mi? Yani indiler mi sıcak denizlere yoksa üşümeye mahkum mu kaldılar? Bir de sadece bizim denizimiz mi sıcak?
Bu adam İngiltere'de hemen hemen bütün maçlara çıkmıyor muydu? Bizde ne zaman kadroda olsa adam bir anda sakatlanıyor. Tribüne göndersek orada da sakatlanır bu.
Pakistan'ın en batısındaki Belucistan bölgesinde 7.8 büyüklüğünde deprem oldu. Pakistan televizyonu GeoTV sarsıntının yaklaşık iki dakika sürdüğünü bildirdi. USGS depremin ardından kırmızı alarm verdi. Depremde ölü sayısının 39'a yaralı sayısının ise 24'e çıktığı belirtildi.

Belucistan'ın güneydoğusundaki Dalbandin şehrinde meydana gelen depremin Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de de hissedildiği bildirildi.

Kırmızı alarmın verildiği bölgede kerpiç evlerin yıkıldığı kaydediliyor. Birçok ev ve iş yerinin zarar gördüğü deprem sonucu kurtarma ekiplerinin bölgeye sevk edildiği belirtiliyor. Ayrıca bölgedeki hastanelerde acil durum ilan edildi.
Sürekli aynı haltı yemesinden bıktım, maç sonunu bekleyemeyeceğim. Sürekli hemen dibine çekilen şutlarda diz çöküp elini yana atması (sanki atlamış da tutamamış havası) ve sonra savunmaya laf atmasından bıktım. Kimin torpillisi bilmiyorum ama tribüne gitmesi gereken yabancılar değil, böyle ayılar olmalı.
Dün Migros'tan barbekülü Pringles almıştım, bugün de Kiler markete gittim mavi kutusu dikkatimi çekti, daha önce hiç karşılaşmamıştım. Hemen aldım bir tane. Tadı çok güzel, eski ketçaplı cipso tadını aldım. Çok hoşuma gitti.

Bir ara savaş çıkıyordu, Suriye bizi vuracaktı, Amerika Suriye'ye girecekti, İran herkesi tehdit ediyordu, Fransa her an saldırabiliriz modundayken Rusya boğazdan gemilerini geçiriyordu. N'oldu bir anda? Her şey bitti herhalde.
Merhaba hepinize,

Bende Sony BDV N990W ev sinema sistemi mevcut. İnternetten indirdiğim filmleri 1 tb'lık hdd'ye atıp onu da playera bağlıyorum. Eskiden bir sorun olmazdı, istediğim gibi filmleri ileri-geri yapabiliyordum, ancak artık ileri sarmaya çalıştığımda 2-3 kare ileri sarıyor ve sonra diğer filme geçiyor. Bana herhangi bir ilerletme imkanı vermiyor ve bu yüzden de kullanamıyorum.

Konu hakkında bilginiz varsa, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Hakkında
Forum İmzası:
RESIDENT EVILRACCOON CITY

UMBRELLA CORPORATION
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.544
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.497 (Bu ay: 358)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 651 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.