Şimdi Ara

Elektrikli Araç Deneyim, Tavsiye ve Kıyaslamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Günümüzde artık yaygınlaşan elektrikli araçlar ile görüşlerimizi paylaşabileceğimiz, araç sahiplerinin tavsiyeleri ve birden fazla araç ile deneyimi olan kişilerin kıyaslamalarını paylaşabileceği bir konudur.

Lütfen reklam amaçlı değil kişilere fayda sağlama amaçlı katılım yapalım.

Sadece elektrikli araç değil, ilişkili tüm konularda tavsiyeye açıktır.

Şarj cihazları, şarj istasyonları özellikle kampanya ve indirimleri de paylaşalım.

Türkiye de satışa açık ve bulunabilen araçları inceledim ve test sürüşleri yaptım. Renault ZOE, Hyundai Kona, Seres ve Skywell.

Şu an Skywell sahibiyim ve bu konularda sorulara açığım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Araçlardaki Ötv ve Şarj istasyonlarındaki vergi kalkmadığı sürece Türkiye de yaygınlaşma ihtimali zor.

Aracı alıp, ilk şehir dışı yapan satıyor. Sahibinden.com da 2022 ZOE, bayilerde bulunandan daha çok.

Multimedyayı ve göstergeyi biraz geliştirmeleri lazım. Bide OTA ve uzaktan kontrolü çözseler tadından yenmez.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.