Şimdi Ara

Küfür etmek>Laf sokmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En azından hayvani dürtülerine saçma sapan entel humouruyla maske geçirmemiş;samimi derecede hayvanlığını icra etmiş olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 20 Ocak 2020; 10:22:6 >

Küfürlü Laf Sokma ile Laf Sokma Arasındaki Fark

Bilgi: Küfürlü laf sokma ve laf sokma, sözlü saldırganlığın iki farklı şeklidir. Her ikisi de aşağılayıcı ve zarar verici olabilir, ancak aralarında önemli bir fark vardır.

Küfürlü Laf Sokma:

• Küfürlü laf sokma, başkalarını aşağılamak veya incitmek için küfür veya müstehcen kelimeler kullanmayı içerir.
    • Hedefi, karşı tarafı öfkelendirmek veya aşağılamaktır.
    • Bu tür laf sokma, genellikle saldırgandır ve zararlı olabilir.

Laf Sokma:

• Laf sokma ise daha inceliklidir ve doğrudan küfürlü kelimeler kullanmaz.
    • Bunun yerine, karşı tarafı alaycı veya aşağılayıcı bir şekilde eleştirir veya dalga geçer.
    • Amaç, karşı tarafı rahatsız etmek veya küçük düşürmektir.

Farklar:

• Küfürlü laf sokma, doğrudan ve saldırgandır, laf sokma ise daha dolaylı ve inceliklidir.
    • Küfürlü laf sokma, genellikle şiddet içerirken, laf sokma daha çok psikolojik zarar vermeyi amaçlar.
    • Her ikisi de aşağılayıcı ve zararlı olsa da, küfürlü laf sokma daha ciddi sonuçlar doğurabilir.

Örnekler:

• Küfürlü laf sokma: "Aptal herif!"
    • Laf sokma: "Bilgisizliğin sınır tanımıyor."

Sonuç: Hem küfürlü laf sokma hem de laf sokma, sözlü saldırganlığın zararlı şekilleridir. Birini diğerinden daha iyi olarak nitelendirmek mümkün değildir. Her iki tür de kişilere duygusal olarak zarar verebilir ve ilişkileri bozabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu ülkede öyle çünkü cogu insan ironiden anlayacak beyne sahip degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hamza5806

Bu ülkede öyle çünkü cogu insan ironiden anlayacak beyne sahip degil
    Yok,racona uydurulmuş ama aslında kişiselleştirici nitelikteki atışmalardan söz ediyorum

Şu ironi lafını da sevmiyorum.Her söylemek istediğinin tersini yazan hebele hübele yapıyorum,beğendiniz mi,hadisenize diye ortalıkta dolaşıyor.Seninkiler iyi ama.Cidden

Orijinalden alıntı: Zodion

Yok,racona uydurulmuş ama aslında kişiselleştirici nitelikteki atışmalardan söz ediyorum

Şu ironi lafını da sevmiyorum.Her söylemek istediğinin tersini yazan hebele hübele yapıyorum,beğendiniz mi,hadisenize diye ortalıkta dolaşıyor.Seninkiler iyi ama.Cidden

Alıntıları Göster
    Ahahahahaha aga tanimlarina bayılıyorum ya hebele hübele fvvcvhfc

Şu selam ve dahi kelam ile ironilerimi begeniyor musun

Ahahahahaha aga tanimlarina bayılıyorum ya hebele hübele fvvcvhfc

Şu selam ve dahi kelam ile ironilerimi begeniyor musun

Alıntıları Göster
    Hoşuma giden kalıplardan biridir.Herkes güzel bir tane kalıp bulsa,buluştursa forum 1.8 kat daha çekilebilir olacak.Edl.ke görevin üstüne düşen kısmını yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 20 Ocak 2020; 10:34:20 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hoşuma giden kalıplardan biridir.Herkes güzel bir tane kalıp bulsa,buluştursa forum 1.8 kat daha çekilebilir olacak.Edl.ke görevin üstüne düşen kısmını yaptı

Alıntıları Göster
    Aynen büyük üstad el ezher basgan reyizin takibindeyiz

Su yaptığım komik siveleri evde okuyorum yada arkadaslarima atiyorum onlarda çok gülüyor hsndjdjd

Comarlar daha konusmayi bilmiyor cahiller ama osmanliymisiz avrupayi yeniyormusuz shdjdjdj

3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redmi K20 Pro

Küfür etmekle laf sokmanın arasındaki tek fark laf sokarken beyni biraz daha yoruyoruz xd, daha fazla tatmin olmak için.
    True fact

Küfür etmeme ve racona bağlı kalmak üzerinden ahlak puanı ve meşrutiyet zemini kasıyoruz.Böylece katı olana katılık katıyoruz

Aynen büyük üstad el ezher basgan reyizin takibindeyiz

Su yaptığım komik siveleri evde okuyorum yada arkadaslarima atiyorum onlarda çok gülüyor hsndjdjd

Comarlar daha konusmayi bilmiyor cahiller ama osmanliymisiz avrupayi yeniyormusuz shdjdjdj

Alıntıları Göster
    Konuşmayı bilmemekten değil,dünyayı takip edememekten.Bütün dünyaları köyü,kasabası.Köyler ve köylülük edebiyatı türkiyenin kanseri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 20 Ocak 2020; 10:42:17 >

Konuşmayı bilmemekten değil,dünyayı takip edememekten.Bütün dünyaları köyü,kasabası.Köyler ve köylülük edebiyatı türkiyenin kanseri

Alıntıları Göster
    Aynen gece konducular

Kalkip Almanya'ya gidip orda köylülük yapamayinca da Almanlara irkci diyorlar bu ara almancilara cok kılım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72F89107A

Sex esnasında yorulan erkeğin, "oh c'mon" yerine "oh cum on" kullanması terbiyesizlik midir?
    Cumming cumming konuşmadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 20 Ocak 2020; 11:26:15 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Genelde erkek küfreder kadın laf sokar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.