400 gramlık olan küçük boyu 700 gramlığa göre daha lezzetli. Fark ettiniz mi. Yoksa sadece bana mı öyle geliyor. |
Küçük nutella neden daha lezzetli?

-
-
Tarım kredinin fındık parçacıklı kakaolu krema %40fındıklısını tavsiye ederim eski çokonat tadı var. Benim hoşuma gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruvhart -- 7 Ekim 2024; 20:27:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
+1
Ben de seviyorum onu.
-
Tadıbu tavsiye ederim. Dene, Nutella'yı yemezsin bir daha.
-
-
bilmiyorum ama yağ oranı daha fazla olaiblir. genelde asıl lezzet verici unsur yağdır.
fındık-fıstık gibi aroma kısmı sadece lezzetin rengini değiştiriyo. ama yağ olmadan lezzet imkansız. az yağ = az lezzet , çok yağ = çok lezzet, bu hemen her şeyde geçerli (içecekler hariç)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyleyse temizmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
az olduğu içindir.
migros'da sagra sarelle var. nutella'ya 10 çeker.
-
-
alıyorum bakalım nasıl çıkacak.
evde yapılmış çikolata gibi hakkaten. biraz yedim attım dolaba kalanını.
beğenmenize sevindim :)
-
Tadıbu aldım. Birkça gündür yiyorum. Çok beğenmedim. Kıvamı çok kötü. Ne kadar karıştırırsan karıştır diğer markalardaki o ekmeğe sürülme kıvamı oluşmuyor. Buzdolabından çıkarıyorum yine kıvamı cıvık cıvık. Tat olarak fındık yiyormuş hissi veriyor. @lostplanetp
-
Karıştırarak yiyeceksin. Yağ,fındık ve kakao birbirinden ayrılıyor bekleyince.
Tadı hepsine on basar iyice karıştır yemeden önce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayi, nutellanin sahibi ben degilim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
rafta bekleme zamanına bağlı olarak çökme meydena geliyor diğer markalara nazaran, alt kısmını iyi karıştıramazsanız dediğiniz cıvık kıvam oluşabilir ama yeteri kadar karıştırılırsa aslına kıvamı gayet güzel, fındık yağından ötürü de daha cıvık gelmiş olabilir size.
-
Nuga yeseniz bir daha Tadıbu almazsınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X