Şimdi Ara

Kuaför-Berber fırsatları-Ankara (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
11
Favori
14.179
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ucuz saç tıraş eden yerlerde havluların rengi ya bordodur ya mavidir. Havlu rengi çok şey anlatır
  • Berberlerimizi özledik,

Berberler ne zaman açılacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yetki

Berberlerimizi özledik,

google 'dan araştırabilirsin yasakları. fırsat varsa paylaşın lütfen, boşa konuyu uplamayalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha saçma bir başlık görmedim galiba. El emeği şeyin sıcak fırsatı mı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayette olur sıcak fırsatı..herkes sizin gibi komprador değil ki..traşa bir servet bıraksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 14 Mayıs 2021; 8:19:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetki

Berberlerimizi özledik,

Valla pandeminin en güzel yanı kendimi traş etmeyi öğrenmek oldu. Dahada berber saçmalığı çekmem en nefret ettiğim şey berbere gitmekti kurtuldum

• 3 haftada bir saç tıraşı için gidiyorum berbere, 25₺ yüksek değil bence. Aya vurunca 33₺'ye gelir. Erkek olarak tek yaptırdığımız bu zaten, başka harcama mı var?

• Saç sakal 60 a kestirdim hep.

• beyler bikaç kızla tanıştım artık evde kesmekle olmuyo güzel ve ucuz fp berber lazım ankarada önerisi olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: web programcısı

beyler bikaç kızla tanıştım artık evde kesmekle olmuyo güzel ve ucuz fp berber lazım ankarada önerisi olan var mı

Keçiören SANATORYUM aski karşısında aksa kuaför 40 tl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eyvallah kanka deneyeceğim 👍

• Batıkent civarı 50-60-70 tl civarı sadece saç. Uygun olan bi yer bilen var mı ?

• şimdi beberden geliyorum. konum antalya doğugarajı. saç sakal yıkama 70 TL.

• şimdi arkadaşlar ben geçen sene arabayı 30 liraya yıkatıyordum geçen sene derken ekim falan yani daha 6 ay olmuş bir sene değil.en son 70 liraya yıkattım ve whatsapp grubu mu kurmuşlar ne yapmışlar konya'daki bütün yıkamacılar 70 diyor.30'dan 70 ama benim geçen sene yani ekimde 50 liraya kesen berberim hala 50 liraya kesiyor dedim abi manyak mısın?adam ne yapsın pandemide herkes makine alıp berbere gitmeden kestirmeyi öğrendi berbere giden mi kaldı işte zam yapamamış.ankara daha pahalı ve bence 60'a 70'e yıkamalı sakallı falan kestiriyorsanız çok iyi bunun altı merdiven altına girebilir berberin uygunu olmaz para vermek istemeyen verir 300 lira makine alır bir şekilde kestirir birine ama yok güzel model olsun diyorsanız 50 60 liranın falan adı kaldı artık.bu başlıkta diyin ki şurası 60 burası 70 ama şunu yapıyor bunu kullanıyor böyle güzel kesiyor hani en azından verdiğiniz paraya değsin.

• Güncel fiyat isteyen olursa Sıhhiye'deki Strazburg caddesindeki tüm berberler 15 saç kesimi + 5 lira yıkama ücreti alıyor.

• Bir firsatta benden gelsin. Berber Suriyeli,Afgan cikabilor baska yerinizi kesmesin dikkat
    Kuaför-Berber fırsatları-Ankara

• Konya pasalikopru 25 tl sac. 40 tl sac sakal

• Kasaba gidin daha iyidir 25 tl nedir Allah aşkına
    Patlıcan salata olmuş 20-30 tl
    Biraz kalite gerekiyor 70-80 tl aşağı olandan kalite bekleme

Kaliteli baklava 120-180 arası iken 50-70 tl baklava alırsan içinden bezelye çıkar.

• Ankara sakaryada 2 veya 3 berber var 20-25 e kesiyorlar son derecede güzel kesiyorlar.Gidip 60-70 bayılmayın sürümden kazanıyorlar.Kalan paraya başka ihtiyacınızı karşılarsınız.

• Haklisin.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.