Şimdi Ara

Kuaför-Berber fırsatları-Ankara (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
11
Favori
14.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CuteElephant

30 tl nedir aga yaa keserken yanında adana kebap mı yediriyolar 20 veriyorum içime oturuyo merak ediyorum cidden gelir gider ne acaba haa gerçekten kurtarmayan bir durumsa halali hoş olsun ama saç yani ben gidiyorum sadece kısalt dıyorum 15 dkka işi bitiriyo bu yani
    Yanlış anlama hocam da her şeyi fiyatına uber uber zamlar gelmişken, berberin kullandığı elektrik, wax, şampuan, traş köpüğü yerinde saymadı değil mi?

Ben İstanbul'da 30 veriyorum ve 30 bence ortalama. Yine İstanbul'da 10 liraya kesen yerler var. Fakat kesimden sonra aynaya baktığında Merzifon eşşeğine dönmüş gibi hissediyorsun.

AVM berberine de gitmemek gerekir ama mahalle berberine giderken de dikkatli olmak gerekir. Genelde yaşlılara derdimi anlatamıyorum. Gençler o konuda daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekmi Şarraki

Sıhhıye metro durağı ile ankara atatürk lisesi arasındaki yolda, yol üstü berber dolu. 7 lira civarı fiyata kesiyor hepsi. Eskiden 5 liraydı.
    Hocam birgün acelem vardı onlardan birisine traş olma gafletinde bulundum... Sonra sihhiyeden Pursaklara kadar sövdüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, verilen para ile yapılan traşın kalitesi açısından bazen fark olmayabiliyor. Mahallemizde, iki koltuklu, temiz, küçük bir berber salonu vardı. İşler azalınca berber Fikret tek çalışmaya başladı. Güzel tıraşı vardı, belki beş sene her ay saç traşımı bu genç arkadaş yaptı. Altı ay önce, artık kirayı ve elektrik, su gibi giderleri karşılayamıyorum diye dükkanı kapattı. Mahallede karşılaşınca ne yaptığını sordum, Çankaya'da Ankara'nın en ünlü AVM'lerinden birindeki süper lüks berber salonuna, traş başı 20 - 30 TL primle başladığını, O salonda traşın 100 - 150 liraya kadar çıktığını, aylık gelirinden memnun olduğunu söyledi. Şimdi aynı berber 10 liraya kesince eşşek traşı gibi, 150 liraya kesince çok mu havalı oluyor. Makas aynı, traş aynı, berber aynı . . .
  • Kuaför-Berber fırsatları-Ankara

Yer Ankara Ulus

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

turkiyede ya kuafor yada berber olacaksın zaten. vergileri çok düşük. gider pek yok. saç traşı 30 tl saç sakal 40 . bir bayan kuaforu sadece dip boyaya 150 tl istiyor yaptıkları boyada boya olsa
    Risksiz en iyi kazanç berberlerde, onca yıl oku çile çek boş iş. Okurken para harcıyorsun bir de adamlar o arada da para kazanıyor ,

Gider az vergi az, kazanç inanılmaz 25 tl günde 20 kişi havada karada gelir.

Bayan kuaförleri zaten Merkez bankası darphanesi gibi .. Hele iş yapanları
  • 10 tl ye Traş ha. Harika. Dün gezdim buraları kimi 20 TL kimi ise 25 TL çekti. 15 TL ye bulamadım. Bilen varsa yaszsın. Yer Kayseri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıldır gittiğim berber var adamın yaş 36 şuan bir evi bir de arabası var,ev kredisini bitirdi şuan satsa tertemiz 350 bin ediyor evi,araç da 70 bin civarı.

Öyle zorluğu da yok öğle 12 de açıp akşam 10 da kapatıyor randevusuz müşteri almıyor saç sakal 30 lira,zaten kemik müşterisi var kimi nasıl traş edeceğini ezberlemiş.

Berber koltuğuna oturunca adam haftasonu şuraya gitti bayramda burdaydım falan anlatıyor ben artık enayi gibi hissetmeye başladım kendimi makine alıp kendim kesmeye başlıycam yıllarca dirsek çürüt çalış çabala ama bi berber kadar lüks hayatın olmasın

• fabrizo kullanıcısına yanıt
    Benim zoruma giden. Önce kimse fiyatını sormuyor. Oturuyor muhabbetini yapıyor falan filan. İşi bitince ne kadar 40 50 falan. Tereddütsüz verip gidiyorlar..
    Bunların yüzünden Berber fiyatları arttı. Kimse hesabını yapmıyor. Ben fiyat sorunca mal mal bakıyorlar.. Hemen yüzleri düşüyor.. Artık nasıl Bi düzen tutturulmuşsa. 100 de dese çıkarıp verecekler.

• Kumrularda oluyorum yıkama + kesim 15tl yanında telefoncu var berberin türk telekom bayi idi sanırım yanındaki. Kesimi gayet güzel özenliler, temizler. Sahibinin ismi Duran. Tavsiye ederim ama epilasyon yada keratin bakım vs yapalım derlerse o bakımları önermiyorum bilginize.
  • Bahçeli 7’nin girişinde eser sitesi var onun altında bir berber abimiz var,işinde de davranışlarında da çok iyi birisi.Denemek isteyenler olursa fiyat bir ay kadar önce 20₺ idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: pacasi_camurlu

Nasıl 10-20 lira daha dün 80 lira verdim yeni berber arayisindayken. Adam şampuan bile kullanmadı saç yıkarken. Baya baya silkeleniyoruz bahçeşehir de
    O parayı sadece saç kesimine mi veriyorsunuz? Yoksa başka şeyler de mi var?

• UzunEsmer U kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacasi_camurlu -- 27 Ocak 2020; 22:55:54 >
  • pacasi_camurlu kullanıcısına yanıt
    Maske, buhar, buharlı havlu vs var mı demek istedim. Sanırım siz yanlış anladınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • UzunEsmer U kullanıcısına yanıt
    Saçı yıkarken şampuan bile kullanmadı. Dandik bi yerdi buraların ortalamasi bu fiyatlarda belki burası ucuzdur diye gitmiştim

• pacasi_camurlu kullanıcısına yanıt
    O zaman çarpmış gibi görünüyor. Zengin görmüş olabilir sizi. Geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu amacına ulaşıyor,ucuza saç traşı eden yerler, dalga dalga yayılıyor,Strazburg caddesi ve Mithatpaşa cad.berberler saç kesim artı yıkamayı 10 tl ye sabitlemişler..ciddi rekabet var, mahalle aralarındaki berberleri zengin etmeye 25-30 tl bayılmaya son verin.. Makas aynı,havlu aynı,makine bile aynı hatta :)hiçbir ekstra tek kullanımlık havlu vs.zaten yok..Berber saltanatına son..Burda konunun başında, ucuz berberleri odaya şikayet ederim diyen arkadaşa da selam olsun,Kızılayın göbeğinde bayağı çoğunlukta berberi şikayet etmesi gerekecek çünkü
    Sizde gördüğünüz ucuz berberleri burda paylaşın index oluşsun Ankara için..

• Bursa içinde önereceğiniz varsa söylesin, aynı mahallede biri 50 istedi diğeri 25 bu kadarda olmaz, bir standart gerekir.

• Dün oldum Aynı Berberime.Fiyat değişmemiş 20 TL Sadece kesim. Diğer yerler 30 TL çekti. Ne yaptıysam 10 15 TL ye bulamadım..

• ben saç kesimi+yıkama dahil 20 tl veriyorum istanbul da 10 senelik berberim daha ucuza da kestirebilirim ama zaten ayda 1 oluyorum 3-5 tl için armut gibi dolaşmaya değmez gidip surilere arap berberlere 10-15 tl vereceğime kendi insanımız kazansın
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin suri arap berber değil burda paylaşılanlar da..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.