Konuyu hortlatalım.Ankara/çankayada 300-350 vermekten bıktım. Ulusta filan berber tavsiyesi olan var mı? Zaten kafada 10 tane saç kaldı,350 lira nedir ya |
Kuaför-Berber fırsatları-Ankara (8. sayfa)

-
-
300-350 neresiyse Çankaya'da ben gideyim. Çankaya Ümitköy 500 TL her yerde. Bu fiyatlar nereye kadar gidecek bilmiyorum. Ben de forumda bu konuda konu açmıştım eskiden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oran çarşıdakiler 300/350 alıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Moldova_loverKonuyu hortlatalım.Ankara/çankayada 300-350 vermekten bıktım. Ulusta filan berber tavsiyesi olan var mı?
Zaten kafada 10 tane saç kaldı,350 lira nedir ya
Ben Çankaya'da çalışan Keçiören de oturan biri olarak size şunu söyleyeyim hocam Çankaya malum tam merkez ve elit olmasına rağmen Keçiören de dış mahalle arasında adamın kendi dükkanı olmasına rağmen aynı parayı istiyor.Yıkama hariç. (Evi de kendinin) Yani burada genel olarak bahsedilen bazı esnaflar kimi tutarsa. Bunun için sizin berber arayışınız gayet normal. Saçınız azsa burada arkadaşların bahsettiği gibi belki kendiniz de tıraş olabilirsiniz. Size en yakın Necatibey caddesi üzerinden geçen köprüde bir tane var ama nasıl olduğunu bilemiyorum. İyi günler diliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beyler ulus/altındağ filan berber tavsiyesi olan varsa yazsın. Fiyatı da yazarsanız iyi olur
-
Ankara Sincan Pınarbaşı mahallesi 200 TL beyler.
Işık erkek kuaförü. Farklı mahalleye tasinsam da 9 yıldır burada tras oluyorum. Bu arada yıkama dahil.
Çocuk terası 150tl
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulus şehir çarşısı uygun fiyatlı olur her zaman,yada rüzgarlı sokaktaki berberlerde uygun olurlar.. yalnız Çankırı caddesindeki kadın-erkek pavyon kuaförlerinden uzak dur,girdin mi çıkamazsın her türlü çökerler😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 27 Haziran 2025; 18:54:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ulus yolu göründü,bi bakacam artık
-
pandemide 300 liraya traş makinası almıştım 5 senedir kendi saçımı kesiyorum, enseyi alırken bi aileden birinden yardım alıyorum berbere o kadar para vermeye, sıra beklemeye, kalkıp oraya gitmeye hiç gerek yok, çok rahatım. enflasyonunda üstünde zam yapıyolar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulus şehir çarşısı içerisinde giriş katında telefoncu standlarını geçtikten sonra sol tarafta kuaför var, 150 TL'ye kesiyor. tavsiye ederim. bayadır oraya gidiyorum. yıkama ile 200 veriyorum, en son 1.5 ay önce gittim, zam yemiş ihtimali var ama ailecek işletiyorlar dükkanı ve gayet işlerini iyi yapıyorlar :) tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruaF1912 -- 28 Haziran 2025; 11:27:39 > -
Strazburg caddesinde bulunan berberler 130 liraya kesiyor. 1-2 kere kestirdim dümdüz makine ile kestirmek istiyorsanız gidebilirsiniz ama bana çok hijyenik ve tecrübeli gelmiyor kesenler
-
tamam hocam,bi uğrarım.
-
Ülkedeki insanların alım gücünü tartışmak yerine neden fakir olduk demek yerine berber fırsatları konusu açıp 300 TL trasin pahalı olduğunu tartışıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: kRaL_1907
Ülkedeki insanların alım gücünü tartışmak yerine neden fakir olduk demek yerine berber fırsatları konusu açıp 300 TL trasin pahalı olduğunu tartışıyoruz.en az 400 şuan çankayada, arıyosun randevu bulamıyorsun bir de. günde sadece 20 saç traşı yapsa 400*20 normal mi bu para. ben çalıştığım ilçede oluyorum daha iyi kesiyor 150 lira. onun farklı masrafları mı var yoksa tutan tuttuğunu öpüyor mu?
-
sıhhiye strazburg caddesi üzeri tüm berberler saç kesim 130 yıkama 20 TL. Öyle sıra filanda olmuyor.
-
Ben esnaf değilim ama gerçekçi olmak gerekirse Çankaya'da kira ?
Kafasına gore öyle yerde sigortasız kalfa calistiramaz sigorta gideri?
Malzeme dolar ile alınıyor berber malzemesi şampuan tras makinası makas spreyi?
Elektrik su ve ısınma giderleri? Senin hesabına göre olmuyor o isler. 400 Çankaya için çok değil. Git Yenimahalle Demetevler de 250 tras eden var
Ayrıca hiçbir berber günde 20 kişi kesmez. Onlarda insan maksimum 10
Lojmanlarda 15 dakikada 1 kişi olarak nefes almadan kesiyor. Patron bir de prim sistemi getirmiş. Sayı belirlemiş üstü prim. O yüzden 10 dakikada 1 kişi traş ediyorlar sözde. Traş denirse tabi. Siz sayın kaç kişiye tekabül ediyor. İnsanlıktan çıkmışlar resmen. Enflasyon sen nelere kadirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ortalama bir tras 45 dakika ile 1 saat arasıdır. Tras işi sanat işidir bence sanatini icra etmeyen berberim demesin. Babamın koyunları var 7 dakika sürüyor. Kirkiyor ama tras etmiyor. Sanat yok yani. Güzel görünmek iyi hissetmek insanlık doğası gereği ihtiyaçtır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X