Arkadaşlar merhaba. 1 senedir işsiz olduğum için cebimde 2 bin lira falan vardı kripto para alayım belki değerlenir dedim ve bu işe daha sonra bağımlı oldum ve benim için bir kumara dönüştü. Önceden al unut yapmak isterdim zamanla haftalık, günlük al sata, day tradelere analizlere ve kaldıraça kadar geldi. Kendi paramı likit ettim (0 ladım) sonra kumar gibi "kaybettiğimi kazanmak için" babamın benim hesabımda olan emeklilik primlerini ödemek için ayırdığı paradan çekmeye başladım. Biraz toparlıyor gibiydim ama hep 1 ileri 2 geri şeklinde gidiyordu. Burdan da içeri girmeye devam ettim ve az önce de 2 bin lira çektim harika bir coin yakaladığımı sandım tıpkı Luna olayındaki gibi dolandırdılar ve param 0 landı. Şu anda babamın sigortaya ödeyeceği paradan 7 bin lira civarı eksik. Kendi param da 2 bin lira gitti. Ayrıca referanslardan gelen 3 bin lira civarını da likit etmişim. Kendimi durduramıyorum. Kaybım o kadar büyüdü ki intiharı bile düşünüyorum. İş bulup yerine koymak istiyorum fakat iş bulamıyorum. Bilgisayarımı falan satayım dedim ama bozuk, alan olur mu bilmem. Kredi çeksem ödeyemem. Bu bağımlılığı nasıl durduracağım hiçbir fikrim yok. Bana birşeyler önerin bi fikir verin stresten haftalardır maks 4-5 saat uyuyabiliyorum 6 kilo kadar verdim saçlarım dökülüyor ne yapayım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |