Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (618. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.062
Cevap
137
Favori
464.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ekran kartıyla mining yapmayı uzun zaman önce bıraktım yurtdışından antmıner s1 getırttım 4 tane 2900 tl ona giderken 1800 tl de gümrük soygununa verdim dün 580-590 lardan 620 ye çıkınca biriken btclerimi sattım bugun 650 olmuş bende şans yok
  • Eskiden buralar yemyeşil ağaçlıktı :)

Şaka bir yana artık ekran kartlarıyla elektrik bedava olmadığı sürece kazanç elde etmek çok zor. Farklı coinleri takip etmek gerekiyor yada riginizi kiralamak . Scrypt kazmanın mantıgı kalmadı getirisi az + elektrik masrafı yüksek. X11 ve X13 algoları birde yeni çıkan X15 en azından elektrik açısından daha az tüketim yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkantipi

Ne diyor bunlar yine?

As of June 21st, all Poloniex users who had 12.3% of their BTC balances deducted from the March exploit have been repaid in full. This BTC was repaid to your BTC balance in increments every Sunday since the exploit. You can find any BTC you have not already put on order or withdrawn in your BTC balance on Poloniex.

I would like to thank everyone for their patience and understanding as we raised the money to repay the debt. Our ability to overcome this challenge was largely due to the strength and support of the Poloniex community.

Özeti şu,
    Hani bizi heklediklerinde milletin BTC si için sizin hesaplardan BTC almıştıkya.. Onları geri iade ediyoruz bize, hani hesapta zort diye beliren BTC görürseniz ahanda işte odur. Bize verdiğiniz zorunlu destek için teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: maniac

Eskiden buralar yemyeşil ağaçlıktı :)

Saman alevi gibi hızlı yandı, çabuk söndü.
  • Sorix yaşıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

Bitcoin Kaliforniya eyaletinde yasal para birimi kabul edildi :) Darısı buraya :))

http://www.donanimcibaba.com/2014/06/bitcoin-kaliforniyada-yasal-hale-geldi.html
    http://vr-zone.com/articles/bitcoin-now-legal-california/79873.html

Yeni Dünya Düzeni'nin parası bu. Yavaş yavaş yayacaklardır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evladiyelik 5 i bir yerde BTC lerim LTC lerim artık çocuğum olupta evlenince düğünde takı niyetine takacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Güncelleme

Konu sahibi olarak uzun zamandır foruma girmiyordum (alakasız sebeplerden). Mayıs ayından bu yana madencilik işini tamamen bıraktığımı belirtmek istedim. Nedeni tamamen işin borsasına odaklanıp daha yüksek kazanç sağlama şansını yakalamamdan kaynaklandı. Doğrusunu söylemek gerekirse Litecoin şu an için beklentilerimin oldukça altında seyretsede daha önce belirttiğim üzere ben bu işi hep uzun vadeli düşündüm.

Bu faaliyetten iş olarak bahsediyorum, zira gecenizi gündüzünüzü vermeden emek,zaman sarfetmeden bir noktaya gelinmiyor. Ansiklopedi gibi okuduk,araştırdık pekçok finansal terim, vergi hukuku(ilgili bölümleri), uluslarararası para regülasyonu öğrendik. Edindiğimiz teknik bilgiler de cabası. Buradan sayısız bilgi paylaşan arkadaşlara da selam ederim. Bence forumun tüm manasını yansıtan bir konumuz oldu.

Katkıda bulunan,okuyan herkesin eline sağlık,
    Deniz

Güzel bir yazı. Umarım emeğinin karşılığını alırsın.

Konu da çok iyi bir konu oldu bence. Her ne kadar mining yapmasam da ilgi duyup epey sayfa okumuştum zaman zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Evladiyelik 5 i bir yerde BTC lerim LTC lerim artık çocuğum olupta evlenince düğünde takı niyetine takacağım.

LTC biriktirmeye devam mı hocam? :)
  • volkantipi V kullanıcısına yanıt
    Yok hocam artık backuplarımı aldım , elimi eteğimi çektim bu işten. elimde btc ve ltc var. Bakalım 10 sene sonra ne olur ne gider bilinmez. Bir gün gelir de para tedavülden kalkar kripto tek currency olursa ve insanlar kağıt parayı duyunca la insanlık ne ilkelmiş zamanında diye hayıflanırsa bu mesaja bakıp gülümseyeceğim =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekan candan

quote:

Orijinalden alıntı: espressodelisi

işletim sistemi sorun değilse ve bilgisayarı başka iş için kullanmıyorsanız mining için geliştirilmiş, ekran kartı driverları falan hepsi kurulu gelen pimp linux dağıtımı var, standard debian üzerine herşeyi ayarlı geliyor, onu kurun. Ben sitesinden indirip hard diske yazıp kurmuştum, gayet güzel çalışıyor. getpimp.org adresinden indirebilirsiniz. bildiğiniz debian üzerine kurulu, hatta isterseniz debian üzerine xfce ya da bir başka masaüstü kurup normal sistem olarak da kullanabilirsiniz, ben makina nasıl olsa açık, üzerinde de çok cpu yükü yok diye ofiste server olarak kullanıyorum, üzerine KVM sanallaştırma kurup iki adet 1TB disk ile raid1 yapıp mining yanında iki ayrı sanal makina ile ofisin bir linux bir de windows server işlerini yaptırıyorum. Tek sorun canım istediğinde sistemi kapatıp açamamak ama sunucu olunca serin yerde rahat çalışıyor.

Özel mesaj attım. :)

Kaç gün sonra görebildim mesajını. Umarım kurabilmişsindir.

• Çok merak ediyorum bundan 10 sene sonra falan hey gidi be bak bu işe para yatırmıştık şimdi milyoneriz falan der miyiz

Hayaller güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkantipi

Sorix yaşıyor mu?

eh işde iç güveyisinden hallice dün bi kart daha yaktım
  • sorix kullanıcısına yanıt
    Hâlâ bırakmadın mı? Türk Ekonomisi'ne küllüm zararsın.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Mürsel engin (sorix) bizi mahvetti :)
    aldığı coinlerin hepsi dip :)
  • Netscout N kullanıcısına yanıt
    Engine dava açalım bence, maddi ve manevi olarak
  • kontrollü bir şekilde bırakma kararı aldım hadi yine iyisiniz

bugün elinde şu coinler olanlar hazır olsun fırlama olcak

moon, gdc, eac, lot, doge bi iki bişi daha olcaktı unuttum alayını sattım

yokda aylardır elimde tuttuğum coinleri bozduruyum dedim h5c yi 35 den sattım satar satmaz coin 135 lere fırladı bankı sattım 13 den 100 lere fırladı çok şanslıyım çoook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorix -- 5 Temmuz 2014; 14:51:41 >
  • hort bı bıtmedınız
  • Netscout N kullanıcısına yanıt
    Ben çıktıktan sonra bi artış oldu mu peki?
  • bendede 25 ktc kaldı ne olacak bu ltc hiç fikri olan carmı btc karşısındaki paritesi düşüyor btc 650 dolar ama ltc 8 dolarlarda düzelirmi acaba :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.