< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniztns -- 18 Ağustos 2017; 16:15:59 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniztns -- 18 Ağustos 2017; 16:15:59 > |
Beyler uzaktan bakınca çok acınası görünüyorsunuz, bilgisayar açmayı yeni öğrenen adamlar sırf para kazanmak için birden bire piyasadaki tüm kartları topladınız. 1060 lı bir bilgisayar alabilmek için tam 2 ay bekledim.
Onu bunu boşverinde dilencilikte fena para varmış, hadi kıs kıs kıs ışıklara hadi. Ayrıca hayatınızın tüm gayesi olan zengin olma işini yine başaramayacaksınız beyler üzgünüm, o kartlar için çektiğiniz krediler güzel bir yerde patlayacak, o sefil hayatlarınızda yakına yakına yaşamaya devam edeceksiniz. |
Yazdıklarını okuyunca senin sözünü dinlememek gerektiği zaten anlaşılıyor. Çok anlasaydın o zaman 3 dolar olan coinleri biriktirir şimdi 60 dolardan satardın.
Ben anlamıyorum bu sanal para düşmanlığını devletler kendi paralarını çıkartmaya hazırlanırken bazı bebeler hala bu balon patlıycak muhahaha diye tepki veriyor. Sebep neymiş? Sebep zaten alamayacağı kart piyasada yokmuş. Neymiş 2010 yılında bu işe girmiş balon olduğunu anlamış bırakmış. Yok 2015 yılında girmiş balonmuş bırakmış. Kar olmayacakmış bırakmış. Be kardeşim hepiniz eşşek gibi pişmansınız işte itiraf etsenize. Ben 1 sene önce arkadaşımı dinleyip girmediğim için pişmanken 2-3 sene önce deneyip bırakan adam kafasını duvara vuruyordur. Ha bunu yapmıyorsa o zaman bu işle uğraşmamış veya bu işi bırakmamıştır. Kimmiş bu işten kar etmeyen? kimmiş bu işten para kaybeden? |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 16 Aralık 2013; 15:40:30 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 16 Aralık 2013; 16:21:50 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 16 Aralık 2013; 16:48:24 > |