Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (616. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.062
Cevap
137
Favori
464.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Bitcoin ayvayı yedi, %50'yi aşan grup bonusu toplayacak. ASIC'ler çıkınca işin profesyonelleşeceği ortadaydı. Büyük kümede yer almıyorsanız, ekran kartınız boşa çalışıyor.
    Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka

Tamamda son 1 1.5 yildir gpu ile bitcoin kasma bitmisti.ltc baslarda iyi kasiliyordu sonra oda bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sağol cevabın için, evet elektrik önemli değil. Patron kendi istedi , şirkette yapmamızı. 300-500 arası getirir herhalde demi ? Daha mı az dersin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voqka35

Arkadaşlar iş yerimizde memorycoin yapmak istiyoruz. 9 tane, 32gb ram, fx8320 işlemcili sistem var. Sizce yapmaya değer mi , özel mesajdan yardım bekliyorum bu konuda. Teşekkürler.

MMC çok düştü. Bende yaklaşık 10-12 server ve i5-i7 işlemciler ile yapıyorum. 2100-2400 arası mmc yapıyor. Şuan ki alış değeri 0.0000145 ve 0.035 btc yapıyor. Ben 4 tane 280x ile 300-500 TL zor yapıyorum. Birde fx işlemci daha zor.
  • Kazanan AMD oldu

Kim ne derse desin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi bizim, labda ek olarak yaklaşık 50 makina var, i5 var hepsinde. Elektrik ücreti önemli değil. Fakat bu makinaların hepsini tek bi konsoldan yönetmek istiyoruz yani sonuçta hepsiyle tek tek başlat durdur uğraşılmaz. Bu konu hakkında bana yardım edebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

Kazanan AMD oldu

Kim ne derse desin

Evet haklısın.

Tırım tırım kart aradık. Bulduklarımızı da fahiş fiyatlardan hiç düşünmeden aldık..
  • mining (ilgilenmediğim bir şey) yapıldıktan sonra bir ekran kartı kullanılabiliyor mu?
  • umut9334 kullanıcısına yanıt
    mining programını kapatıp oyun programı açarsanız oyun oynarsınız. Mining de aynı oyunlar gibi ekran kartı işlemcisini kullanıyor. Oyunlarda ekran kartı işlemcisine grafik hesapları yapılıyor miningde şifreleme hesapları yapılıyor. Tek farkı 7/24 oyun oynayan pek yoktur ama mining makinaları sürekli çalışıyor.
  • 10 bin lirayla bu işe girilirmi?

• dodoruh kullanıcısına yanıt
    girilmez.
  • bir yıldır bu meseleleri takip eden biri olarak çok net söyleyebilirim MINING İŞİ ÖLDÜ. bu saatten sonra kimse kart falan alıp bu işe girmesin. alım satım yaparak para kazanmaya çalışın daha iyi. bu iş geçen seneden 2-3 ay öncesine kadar iyi kazandırdı. ama şu anda elektrik parasını bile çıkaramazsınız. elinde kartı olanlar da satıyor zaten. coinwarz.com a girip bakın x11 ler scrypt ler artık eksi yazıyor. yani elektrik idaresine çalışmaktan başka birşey değil. Aylar önce litecoin için forumdaki arkadaşları uyarmıştım. zorluk seviyesi 2000 lerde falandı. bugün olmuş 12000. verilen paranın çıkması mümkün değil. ekran kartlarını oyunculara satıp bu işten çıkmak en temizi.

bu işe girilir mi diye forumda gezen arkadaşlar kısaca bu yazıyı okuyup hızlıca karar verebilirler.
  • Arkadaşlar elektrik ücretsiz olduğunu varsayarak, mining işi ne kadar para ile ile aylık ortalama karı tahmini ne kadara tutar.Sadece sistem yada rigleri yapacağım.7/24 çalışabilir şekilde.

Sistem ücretleri dahil karım ne olur.Btc kaybettik herhalde zatende drk filan gibi altcoin kazanç yapabilirmiyiz? Örneğin 5bin 10bin lira gibi ücrete sistemler kursam işe yarar getiri yaparmı acaba,elektrik ücretsiz olduğu için merak ediyorum.Yoksa uğraşmaya değmiyecek kazanç mı sağlarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 24 Haziran 2014; 15:39:07 >
  • Dün çok ilginç bi şey oldu. Zevkine bi coinin birini kazayım dedim, solo. Cüzdanı açıp mineri çalıştırdım. 2 dakka sonra yağmur gibi coin yağmağa başladı. 2 saat içinde 76000 civarı coin çıkardı ve şu anda adedi 200-300 sato civarı. Çok ilginçtir, o 2 saat içinde 900bin civarı da HW oluştu. Bi yerde bi şeyler karıştı ama çözemedim? Neyse, az sonra dükkana geçip krispiye göndermeyi deneyecem. Eğer başarılı olursa fena dump olacak coinin tekinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

Dün çok ilginç bi şey oldu. Zevkine bi coinin birini kazayım dedim, solo. Cüzdanı açıp mineri çalıştırdım. 2 dakka sonra yağmur gibi coin yağmağa başladı. 2 saat içinde 76000 civarı coin çıkardı ve şu anda adedi 200-300 sato civarı. Çok ilginçtir, o 2 saat içinde 900bin civarı da HW oluştu. Bi yerde bi şeyler karıştı ama çözemedim? Neyse, az sonra dükkana geçip krispiye göndermeyi deneyecem. Eğer başarılı olursa fena dump olacak coinin tekinde

Elektrik parasi cikiyormu son zamanlarda nasıl durum?

• rabitelli kullanıcısına yanıt
    Hangi coin söyle de elimizde ondan varsa elimizden çıkarıp kaçalım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: espressodelisi

Hangi coin söyle de elimizde ondan varsa elimizden çıkarıp kaçalım. :)

muhtemelen yoktur
  • quote:

bir yıldır bu meseleleri takip eden biri olarak çok net söyleyebilirim MINING İŞİ ÖLDÜ. bu saatten sonra kimse kart falan alıp bu işe girmesin. alım satım yaparak para kazanmaya çalışın daha iyi. bu iş geçen seneden 2-3 ay öncesine kadar iyi kazandırdı. ama şu anda elektrik parasını bile çıkaramazsınız. elinde kartı olanlar da satıyor zaten. coinwarz.com a girip bakın x11 ler scrypt ler artık eksi yazıyor. yani elektrik idaresine çalışmaktan başka birşey değil. Aylar önce litecoin için forumdaki arkadaşları uyarmıştım. zorluk seviyesi 2000 lerde falandı. bugün olmuş 12000. verilen paranın çıkması mümkün değil. ekran kartlarını oyunculara satıp bu işten çıkmak en temizi.

bu işe girilir mi diye forumda gezen arkadaşlar kısaca bu yazıyı okuyup hızlıca karar verebilirler.

Mining işi ölmedi kardeş.Sadece eskiye nazaran kazanç düştü ve konsept değişti.Eskiden herkes ne kazarsa kazsın 3-5 bişi kazanıyordu şimdi artık öyle değil kazanmak için iyi takip etmek ve bir coini baştan yakalamak önemli.Mesela bende 2 rig var 10 tane 280x var.Gidip dark ya da başka bir coin kazsam elektiğe çalışmış olurum.Ama bunun yerine yeni bir gelecek vaad eden bir coin kazarsam iyi kazanç sağlarım.Mesela geçen hafta minerals kazdım 1 hafta boyunca.Haftada 45k minerals ürettim.İlk çıktığında 200 satoshiyken şu anda 2500 satoshide dahada artacak.Yani 1,12 btc değeri var.Elektriği çıksam 1 btc kar.Buda haftada 1250 tl net kar demek.Ayda bu kadar bile net kazansan çok çok iyi yatırıma göre.9-10 bin tl ye 1250 tl aylık getiri ticarette muhteşem bir getiridir.Siz en az 300 bin tl yatırım yapıp bir ev alırsanız bu kadar getiriniz olur ki bu haftada kazandığım para.He sıkı takip etmek ve birazda şans önemli artık eskisi gibi kurayım rigi bırakayım kazsın devri bitti artık işler çok daha zorlaştı.

• Elinde PSU birleştirme aparati olupta uygun fiyattan satmak isteyen varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: groll

quote:

bir yıldır bu meseleleri takip eden biri olarak çok net söyleyebilirim MINING İŞİ ÖLDÜ. bu saatten sonra kimse kart falan alıp bu işe girmesin. alım satım yaparak para kazanmaya çalışın daha iyi. bu iş geçen seneden 2-3 ay öncesine kadar iyi kazandırdı. ama şu anda elektrik parasını bile çıkaramazsınız. elinde kartı olanlar da satıyor zaten. coinwarz.com a girip bakın x11 ler scrypt ler artık eksi yazıyor. yani elektrik idaresine çalışmaktan başka birşey değil. Aylar önce litecoin için forumdaki arkadaşları uyarmıştım. zorluk seviyesi 2000 lerde falandı. bugün olmuş 12000. verilen paranın çıkması mümkün değil. ekran kartlarını oyunculara satıp bu işten çıkmak en temizi.

Mining işi ölmedi kardeş.Sadece eskiye nazaran kazanç düştü ve konsept değişti.Eskiden herkes ne kazarsa kazsın 3-5 bişi kazanıyordu şimdi artık öyle değil kazanmak için iyi takip etmek ve bir coini baştan yakalamak önemli.Mesela bende 2 rig var 10 tane 280x var.Gidip dark ya da başka bir coin kazsam elektiğe çalışmış olurum.Ama bunun yerine yeni bir gelecek vaad eden bir coin kazarsam iyi kazanç sağlarım.Mesela geçen hafta minerals kazdım 1 hafta boyunca.Haftada 45k minerals ürettim.İlk çıktığında 200 satoshiyken şu anda 2500 satoshide dahada artacak.Yani 1,12 btc değeri var.Elektriği çıksam 1 btc kar.Buda haftada 1250 tl net kar demek.Ayda bu kadar bile net kazansan çok çok iyi yatırıma göre.9-10 bin tl ye 1250 tl aylık getiri ticarette muhteşem bir getiridir.Siz en az 300 bin tl yatırım yapıp bir ev alırsanız bu kadar getiriniz olur ki bu haftada kazandığım para.He sıkı takip etmek ve birazda şans önemli artık eskisi gibi kurayım rigi bırakayım kazsın devri bitti artık işler çok daha zorlaştı.

Ama bu dediginizi her hafta denk getirmenin imkanı varmı sizce? Bırakın haftada bir ayda bir denk gelmez. Ayrıca 10 adet 280x ve 0.12 btc elektrik faturası diyorsunuz bundan emin misiniz. 6-7 280x e 500tl elektrik faturası gelir iken size nasıl oluyorda 130TL elektrik faturası geliyor?

• quote:

Ama bu dediginizi her hafta denk getirmenin imkanı varmı sizce? Bırakın haftada bir ayda bir denk gelmez. Ayrıca 10 adet 280x ve 0.12 btc elektrik faturası diyorsunuz bundan emin misiniz. 6-7 280x e 500tl elektrik faturası gelir iken size nasıl oluyorda 130TL elektrik faturası geliyor?

Haftada bir olmaz tabiki ayda bir gelecek vaadeden bir coin yakalanırsa diye yazdım.Her hafta kazanmanın imkanı yok.Elektrik parası x11 algoritmasında 1 haftalık bedel aylık değil.1 hafta zaten minerals ın mining süresiydi.Bu iş eskisi gibi değil artık çok sıkı takip edilirse kazandırıyor bu yüzden millet rigleri satışa çıkardı.He boş zamanı olan biri için hala getirisi yatırım maliyetine göre gayet iyi.
  • 
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.