Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (613. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.062
Cevap
137
Favori
464.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M Necmi

bende bi istanbul yapıp tekrar kıbrısa geri döndüm.
    siparişleri iptal ettim zira 1.2 th script miner buldum totalde 3 cihaza vereceğim fiyata 1 makine ile 1.2 th litecoin kazabilecek makine alabiliyorum.
    bu nedenle biraz daha beklemeye aldım makine alımını.
    farklı markalarda farklı fiyatlar var.
    eğer hala daha makine siparişi vermediysen bekle derim zira yeni nesil bir chip çıkarıyorlar. ilk teslimat haziranın 2. haftası olacakmış
    yaklaşık 30.000$ a 1.2 TH script mining.

ayrıca birde bekleme kararımın sebeplerinden bir diğeride benim yazılımcı ortağım beklememi söyledi.
    açık kaynak kodlarda baya bi inceleme yaptı.
    yazılımda bilerek yapılmış bazı yavaşlatmalar var. şu an desemki 280x ile x11 de 6 mh hızla kazıyorum diye kimse inanmaz demi. :) scriptteki düzeltmelerden önceki hızım 2.4 mh ti
    bu çorabı sökücez sanırım bakalım görücez adamların derdi ne diye. neden virüsleri ve bu yavaşlatmaları koymuşlar içlerine yazdıkları scriptlerin. :))

arkadaşım ekran görüntüsünü atta bizde görelim nasıl 6000 le kazıyor bu makine varsa öyle bi şey bizde kazalım

• quote:

Orijinalden alıntı: sorix

quote:

Orijinalden alıntı: M Necmi

bende bi istanbul yapıp tekrar kıbrısa geri döndüm.
    siparişleri iptal ettim zira 1.2 th script miner buldum totalde 3 cihaza vereceğim fiyata 1 makine ile 1.2 th litecoin kazabilecek makine alabiliyorum.
    bu nedenle biraz daha beklemeye aldım makine alımını.
    farklı markalarda farklı fiyatlar var.
    eğer hala daha makine siparişi vermediysen bekle derim zira yeni nesil bir chip çıkarıyorlar. ilk teslimat haziranın 2. haftası olacakmış
    yaklaşık 30.000$ a 1.2 TH script mining.

ayrıca birde bekleme kararımın sebeplerinden bir diğeride benim yazılımcı ortağım beklememi söyledi.
    açık kaynak kodlarda baya bi inceleme yaptı.
    yazılımda bilerek yapılmış bazı yavaşlatmalar var. şu an desemki 280x ile x11 de 6 mh hızla kazıyorum diye kimse inanmaz demi. :) scriptteki düzeltmelerden önceki hızım 2.4 mh ti
    bu çorabı sökücez sanırım bakalım görücez adamların derdi ne diye. neden virüsleri ve bu yavaşlatmaları koymuşlar içlerine yazdıkları scriptlerin. :))

arkadaşım ekran görüntüsünü atta bizde görelim nasıl 6000 le kazıyor bu makine varsa öyle bi şey bizde kazalım

Aynen.

No SS No Güven

• pos coinler hakkında bilgisi olan var mı? coinin çıkış tarihinde cüzdanı indirdik diyelim, faizi neyle kazanıyouz
  • qwertyuo691 Q kullanıcısına yanıt
    Faizi satışa cıkarılan coinlerle kazanıyorsun.

Bir nevi hisse satın almak gibi. Belli sayıda coin alarak türemesini bekliyorsun.
  • Merhaba,

elimde 5 adet Sapphire R9 290X BF4 Edition GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı
    Vatan'dan alındı.
    1,5 ay kullanildi,

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-r9-290x-bf4-edition-gddr5-4gb-512bit-amd-radeon-ekran-karti-160855533/detay/

tesekkurler,
  • Deniztns'ye forum dışından irtibat kurabilen var mı? Son giriş tarihi 2 ay olmuş. Umarım işleri yoğun olduğundan giremiyordur ve iyidir.
  • Önceden 10 saatte 700 Kh/s ile 0,2 ltc kazardım ama şimdi 0,02 ltc kazıyorum anlamadım gitti.
  • x13 kazan varsa ayarları yazabilir mi 280x için ?Bir türlü kazamadım bat dosyası ve x13mod.cf dosyası için ayrı ayrı mı ayar yapmak gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur0021

Önceden 10 saatte 700 Kh/s ile 0,2 ltc kazardım ama şimdi 0,02 ltc kazıyorum anlamadım gitti.

maalesef 8 tane 280x ile haftada 4-5 tane ltc belki çıkıyor oda cereyan parasaı :) Allah'tan btc yükseliyor yoksa onda yalan
  • groll G kullanıcısına yanıt
    ayarlarda herhangibir değişiklik yok. yapmanız gereken, x13mod lu sgminer bulmak. ve -k marucoin veya -k x13mod komutlarını eklemek. normalde -k darkcoin veya -k x11mod şeklinde kullanılıyordu.
  • Peki kernel klasarü içinde conf dosyası oluşturmak gerekiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihankrk

7770 ile bu islem yapilabilirmi kar olurmu elektrik muhim degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni_raki

quote:

Orijinalden alıntı: Onur0021

Önceden 10 saatte 700 Kh/s ile 0,2 ltc kazardım ama şimdi 0,02 ltc kazıyorum anlamadım gitti.

maalesef 8 tane 280x ile haftada 4-5 tane ltc belki çıkıyor oda cereyan parasaı :) Allah'tan btc yükseliyor yoksa onda yalan

Ohoo desene bu işler yalan olmuş. 3-4 ay önce ben yapmıştım 7970 le 1 ay falan. Temiz 100 lira kârım vardı.
  • groll G kullanıcısına yanıt
    hayır. bildiğin x11 kazma işinde yaptığın bat hazırlama gibi. ister sgminer.exe olan yere bat dosyasını oluştur ister başka yere bat oluşturup sgminer.exe nin path'ı yaz. x11 den bir farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Yapacağın ilk iş, LTC kazmayı bırakmak olmalı bence.

1- Kazancı yok
    2- Kartları çok zorluyor.
    3- Aşırı elektrik tüketiyor.

anladığım kadarıyla bu konu ilk açıldığı zamanlarda LTC baya iyimiş fakat şimdilerde öyle , peki siz yeni başlayanlar en kazançlı ve avantajlı olarak hangisini önerirsiniz
  • Ben bıraktığımda, bana göre kazançlı sikke kalmamıştı. Devam eden arkadaşlar cevaplasın bir de ama çok fazla bir şey değiştiğini sanmıyorum. Eğer bu işe henüz girmediysen hiç bulaşma.
  • Beni yanlış anlamazsanız şunu söyleyeyim. Bu işe girmeyi artık hiç kimseye tavsiye etmiyorum. konunun son 50 sayfadaki mesajları okursanız nedenini anlarsınız. En kısa anlatımıyla, artık bu işten para kazanmak diye birşey yok. kartlar ile mining yapma işi türkiye şartlarında çok zor. Kazı yaparken harcadığınız elektriğin faturası kazancınızdan çok fazla. Ayrıca eğer al-sat işlerine girmek istiyorsanız ise öncelikle exchange piyasasını iy incelemeli, ingilizce forumlardan o coinin konularını iyi takip etmeli ve hislerinizin kuvvetli olması gerekir.
  • evet sanırım haklısınız , mining olayıyla ilgili 2 gündür araştırma yapıyorum konunun ilk sayfasını okuyunca baya bi heyecanlanmıştım , konu sahibi arkadaşta baya güzel açıklamış fakat işler göründüğü gibi değil en azından bu tarihte öyle . ltc nin değerinin değişmesi ve zorluk derecesinin her geçen gün artması bide elektrik faturalarıda eklenince işler çığrından çıkmış belli . Vurgunu yapanlar tıpkı bu konuyo açan gibi arkadaşlarmış . konuyu ilk açtığında aralık ayında 4 kartla elektrik gideri dahil elde kalan para 772 dolar varmış ama şimdi gime me coins sitesinden hesaplıyorum aylık elde kalan para 58 dolar demek ki bu iş bitmiş daha daha fazla araştırmanın alemi :) teşekkür ederim cevaplarınız için..
  • Sapphire Hd7850 2gb gddr5 dual-x model ekran kartımı satıyorum. garantisi yaklaşık 9 ay daha var. ilgilenenler özel mesajdan iletişime geçebilir. dükkan açmadım. sanalpazardan nasıl yapılacağını tarif ederseniz satışı oradan yapmak istiyorum.
  • Arkadaşlar merhaba, ben 0.04068657 LTC tutarında cüzdanımdan btc-e borsasına ltc kodum ile aktarım gerçekleştirdim, para hesaba gönderildi fakat 7 saatdir btc-e borsa hesabımda ücret gözükmüyor.
    Bunun nedeni nedir? bağış falan yapılması mı gerekiyor bu konuda yeniyim yardımcı olabilirmisiniz? bu para çöpe mi gitti?
  • 
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.