Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (615. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.062
Cevap
137
Favori
464.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 613614615616617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metehan027

quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

quote:

quote:

quote:

Elimde 6 tane 280x var hala cgminner ile wafflepool kazıyorum günde 0.01 btc getiriyor. X11 veya x13 e geçmek istiyorum sabit bir coin kazabilirim farketmez. 280x e göre hazır ayarları yapılmış tıklayıp çalıştıracağım x11 veya x13 sgminner varsa upload ederseniz sevinirim. inanın bu x11 işini pek anlayamadım hep cgminer kazdığım için. Hazıra konmayı sevmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim. Bir de x11veya x 13 ile günlük kazancı 0.01 btcden yüksek olursa tercih edeceğim....

6 adet 280x ile darkcoin kazarsanız günlük getirisi çok iyi 3 dolar civarı.

İyi demişsin kardeş sağolasın ama ben wafflepool ile zaten 6 dolar civarı kazanıyorum. Bi anlamı kalmıyor....

X11 algoritması scrypt algoritmasına göre %40 daha az elektrik harcar..

Gelir hemen hemen aynı bi avantajı ekran kartları yorulmuyor. Peki nasıl ve nerde kazacağımı tavsiye edermisiniz aizden ricam...

multi.shockcoin.com
    ltcrabbit.com
    coinmine.pw

bu havuzlarda x11 kazabilirsiniz.

Ayrıca tek avantajı kartların yorulmaması değil. Elektrik faturasının daha az gelmesi...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Elimde 6 tane 280x var hala cgminner ile wafflepool kazıyorum günde 0.01 btc getiriyor. X11 veya x13 e geçmek istiyorum sabit bir coin kazabilirim farketmez. 280x e göre hazır ayarları yapılmış tıklayıp çalıştıracağım x11 veya x13 sgminner varsa upload ederseniz sevinirim. inanın bu x11 işini pek anlayamadım hep cgminer kazdığım için. Hazıra konmayı sevmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim. Bir de x11veya x 13 ile günlük kazancı 0.01 btcden yüksek olursa tercih edeceğim....

6 adet 280x ile darkcoin kazarsanız günlük getirisi çok iyi 3 dolar civarı.

İyi demişsin kardeş sağolasın ama ben wafflepool ile zaten 6 dolar civarı kazanıyorum. Bi anlamı kalmıyor....

X11 algoritması scrypt algoritmasına göre %40 daha az elektrik harcar..

Gelir hemen hemen aynı bi avantajı ekran kartları yorulmuyor. Peki nasıl ve nerde kazacağımı tavsiye edermisiniz aizden ricam...

multi.shockcoin.com
    ltcrabbit.com
    coinmine.pw

bu havuzlarda x11 kazabilirsiniz.

Ayrıca tek avantajı kartların yorulmaması değil. Elektrik faturasının daha az gelmesi...

coinmine.pw sitesine 2 gündür giriş yapamıyorum ayrıca x11 için sgminnermi lazım güncel proğram ve ayarları nereden bulabilirim

• sphsgminer kullanıyorlardı en son. Gerekli ayar konusunda hala mining yapan birisi daha iyi yardımcı olur.
  • BTC yabancı forumunda da kazmacılığın para etmemesinden şikayetçi olan çok. Pek çok alanda olduğu gibi bu işte de üreten değil tüccar kazanıyor.
  • Elira çörtledi, şindi bi de ottoman çıktı başımıza
  • link ?
  • Arkadaşlar merhaba

3g modem ile (avea yada vodafone) mining yapılabilirmi, ne kadar banr genişliğine ihtiyaç duyar bu iş ve kart başına ayda ne kadar mb yer?
  • metehan027 M kullanıcısına yanıt
    NiceHash'i dene
  • OpenCL.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. uygulamanın yeniden yüklemesi sorunu giderebilir. Bu uyarıyı runme bad dosyasını çift tıkladığmda alıyorum. Bu konuda yeniyim adımları dogru olarak uyguladığıma inanıyorum. Rica etsem bu konuda teamdan biri bana yardımcı olabilirmi. ser432_@hotm.....
  • hocalarim is kafama yatti fakat tuzlu geldi maaliyeti hemde bayaga tuzlu 4 tane 5970 mine onadan alsam internette 700 e stan var daha islemisi anakrti falan ... elime para gecerse baslayacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan42tr2

hocalarim is kafama yatti fakat tuzlu geldi maaliyeti hemde bayaga tuzlu 4 tane 5970 mine onadan alsam internette 700 e stan var daha islemisi anakrti falan ... elime para gecerse baslayacagim

Elektrik idaresine hayırlı olsun o zaman ne diyim.
  • quote:

quote:

hocalarim is kafama yatti fakat tuzlu geldi maaliyeti hemde bayaga tuzlu 4 tane 5970 mine onadan alsam internette 700 e stan var daha islemisi anakrti falan ... elime para gecerse baslayacagim

hocam son sayfalardaki yorumlara baktimda bu is yalan olmaya baslamis dogrumudur

• quote:

quote:

quote:

hocam son sayfalardaki yorumlara baktimda bu is yalan olmaya baslamis dogrumudur

Evet aynen öyle.

Son 5 sayfayı iyice okuyun.
    Ben girmenizi tavsiye etmiyorum.
    Bu işi eskiden yapanlar kaymağını yedi. Ben 4 ay önce başladım. İlk ay iyi kazandım. İkinci ay kazanç çok düştü. Üçüncü ay elektrik faturasını üstüne para ekleyerek ödeyebildim. Son ay tamamen zarar, elimdeki kartların bir kısmını elden çıkarttım. Geri kalanı da 3 zamanlı tarifeye geçirip geceleri çalıştırıyorum ki üç beş bir şey gelir belki diye.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet aynen öyle.

Son 5 sayfayı iyice okuyun.
    Ben girmenizi tavsiye etmiyorum.
    Bu işi eskiden yapanlar kaymağını yedi. Ben 4 ay önce başladım. İlk ay iyi kazandım. İkinci ay kazanç çok düştü. Üçüncü ay elektrik faturasını üstüne para ekleyerek ödeyebildim. Son ay tamamen zarar, elimdeki kartların bir kısmını elden çıkarttım. Geri kalanı da 3 zamanlı tarifeye geçirip geceleri çalıştırıyorum ki üç beş bir şey gelir belki diye.

nereye elimi uzattiysam bos cikiyor neyse yapacak birsey yok aman hocam 3 5 birsey gelsin derken elektrik parasina dikkat edin

• quote:

Orijinalden alıntı: cashx

102 lira şu an 1 ayda çıkan ltc yi satsam taksit 91 lira taksit çıktıda ben girmeden önce hem zorluk daha düşüktü hem 1 ltc 17 küsür dolardı 102 değil 170 lira kazanmalıydım ayda çünkü 1 usd 2.2 tl 1 ltc 17usd idi ayda ben ltc 15 dolar altına inmez sanmıştım
    kar etmeyeceksek ne anlamı varki?
    elektrik işi içinde elektriği ödeyen şirket sahibiyle iddia ya girdim kimseden habersiz bir durum yok ne söyleceksen söyle hayır burda anormal durummu var oyunla işim yok sırf bu iş için borca girip kart almışım lanet olsun bu ltc ye. sen sırf elektrik faturasını çıkardın diye şükrediyorsan hem emeğine hem elektriği israf değilmi kardeş? benim hevesim kırıldı ondan dert yanıyorum bu işe girme kararı verirken millet elektrik ödeyerek kar ediyor ben hertürlü kar ederim diye girdim ama kart taksiti bile riske girer oldu(not amacım tartışmak değil durumu anlattım sadece)

adam ne duruma dusmus yuh bu konuyu acana ne olduki

• quote:

Orijinalden alıntı: cashx

102 lira şu an 1 ayda çıkan ltc yi satsam taksit 91 lira taksit çıktıda ben girmeden önce hem zorluk daha düşüktü hem 1 ltc 17 küsür dolardı 102 değil 170 lira kazanmalıydım ayda çünkü 1 usd 2.2 tl 1 ltc 17usd idi ayda ben ltc 15 dolar altına inmez sanmıştım
    kar etmeyeceksek ne anlamı varki?
    elektrik işi içinde elektriği ödeyen şirket sahibiyle iddia ya girdim kimseden habersiz bir durum yok ne söyleceksen söyle hayır burda anormal durummu var oyunla işim yok sırf bu iş için borca girip kart almışım lanet olsun bu ltc ye. sen sırf elektrik faturasını çıkardın diye şükrediyorsan hem emeğine hem elektriği israf değilmi kardeş? benim hevesim kırıldı ondan dert yanıyorum bu işe girme kararı verirken millet elektrik ödeyerek kar ediyor ben hertürlü kar ederim diye girdim ama kart taksiti bile riske girer oldu(not amacım tartışmak değil durumu anlattım sadece)

adam ne duruma dusmus yuh bu konuyu acana ne olduki

• quote:

Orijinalden alıntı: maximan2008

link ?

yav çok özür, alıntı ya da cevap şeyetseydin görrürdüm.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=644426.0

geç oldu biraz
  • Bitcoin ayvayı yedi, %50'yi aşan grup bonusu toplayacak. ASIC'ler çıkınca işin profesyonelleşeceği ortadaydı. Büyük kümede yer almıyorsanız, ekran kartınız boşa çalışıyor.
    Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka
  • Arkadaşlar iş yerimizde memorycoin yapmak istiyoruz. 9 tane, 32gb ram, fx8320 işlemcili sistem var. Sizce yapmaya değer mi , özel mesajdan yardım bekliyorum bu konuda. Teşekkürler.
  • voqka35 kullanıcısına yanıt
    Eğer elektrik tüketimi önemli değilse yapın, akmasa da damlar. Çok yüksek bir getiri beklemeyin ama.
  • 
Sayfa: önceki 613614615616617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.