Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (614. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.062
Cevap
137
Favori
464.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet ne yazık ki öyle oldu.
    Minimal amount for deposit is - 0.1 LTC.
    bu nota dikkat etmeniz gerekiyordu.
    geri gelir mi bilemem ama sanmıyorum.
  • maximan2008 M kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
    Wallet ayarlarından muamele ücretini bu şekilde ayarladım ve tekrar para gönderdim yine hesabıma aktarılmadı uzun süre beklemem mi gerekiyor?
    Hatta aktarırken 0.2LTC ödeme yapılsınmı falan dedi üzerine evet dedim bu şekilde aktarıldı ama hesabımda hala yok.
    0.00100000
  • diemcizone kullanıcısına yanıt
    site içerisinde aktarımın durumunu görmeniz gerekir. kaç tane onay aldığını görebiliyor olmanız gerekiyor. ayrıca illaki btc-e ye göndermeniz gerekmiyor. cryptsy.com mintpal.com poloniex.com gibi sitelerden ltc>btc satışı yapabilirsiniz.
    eğer uzunca bir süre hareket olmaz ise, wallette gönderdiğiniz işlem içinde txid numarası vardır. onunla birlikte supporta mail atınız.
    hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim fakat mintpol borsa hesabı alıp depolara baktığımta ltc yatırabileceğim numara göremedim. Poloniex zaten çok karışık hesap numaralarını bulamadım cryptsy.com zaten çok karışık işin içinden çıkamadım, yardım edebilirmisiniz?

Mintpool ile hallettim hocam teşekkürler :)
    Son olarak mintpool hesabıma aktarmış olduğum ltc miktarını nasıl bitcoine çevirebilirim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diemcizone -- 5 Haziran 2014; 21:29:35 >
    mintpool değil mintpal.com

https://www.mintpal.com/market/LTC/BTC adresine gir ltcyi görürsün. orda sel ltc kısmında Your LTC balance is yerinde senin ltc yi görürsün. rakamların üstüne tıklarsan alta geçer. sell ltc butonuna tıklarsan satış yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximan2008

mintpool değil mintpal.com

https://www.mintpal.com/market/LTC/BTC adresine gir ltcyi görürsün. orda sel ltc kısmında Your LTC balance is yerinde senin ltc yi görürsün. rakamların üstüne tıklarsan alta geçer. sell ltc butonuna tıklarsan satış yaparsın.

Çok teşekkürler söylediğiniz gibi işlemleri başarılı bir şekilde gerçekleştirdim.
    BTCTürk hesabım var buradan hesap numaramı kopyaladım fakat mintpal hesabımdan nasıl yollayacağım bitcoini? aktarıl bölümünü bulamadım son olarak bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
    Asic miner kullanıyormusunuz, tavsiye edermisiniz?

• Arkadaşlar skype dan konuşan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkantipi -- 6 Haziran 2014; 14:05:42 >
    mintpall de sağ üst tarafta isminiz görünen yere tıklayın ve balances tıklayın. açılan listede btc nin sağ tarafında action seçeneği içinde withdraw var. ilgili yerleri doldurup "BTC Withdrawal Address" yazan yere btcturkten kopyaladığınız adresi yazın process diyin. email hesabınıza onay mesajı gelecek, confirm edin. aktarım işi bu kadar. btcturk adresine bakiyeniz gelince uyarı penceresi çıkar.
    asic kullanmıyoruz. tavsiye etmem. cünkü düşük özellikli bir tane alayım deseniz zaten fiyatı 1000$ üzeri. e ondan tarla yapmanız gerekiyor ki gerçekten kazanabilesiniz. asic, orta ve küçük işletmeciler için uygun değildir.
  • Ben urasamıyorum işten güçten sistemleri isteyen varsa satabilirim.
    Çok teşekkürler dediğiniz işlemleri gerçekleştirdim fakat hesabıma btc miktarı aktarılmadı ne kadar zaman alıyor acaba? işlem ücreti kesildi, mintpal başarılı olarak gözüküyor işlem btctürk coinin üzerine yattı sanırım.
  • beyler yaktığınız elektrik kazandığınız parayı karşılıyormu ona göre gireyim bende bu olaya :)
  • Beyler şimdiye kadar kaç tl kâr ettiniz meraktan soruyorum belki ben de girebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

Beyler şimdiye kadar kaç tl kâr ettiniz meraktan soruyorum belki ben de girebilirim?

Aylık elektrik 400TL
    Aylık getiri 55TL...

Kalmadı bu işin karı, zarar etmeyen varmı diye sorarsan belki zarar etmemiş arkadaşlar vardır cevap verebilirler.
  • OtoburPirana kullanıcısına yanıt
    Oo.. Okadar öldü mü bu iş ya? İlk konu açıldığında millet bayaa saldırıyordu kartlara vs.
  • Elimde 6 tane 280x var hala cgminner ile wafflepool kazıyorum günde 0.01 btc getiriyor. X11 veya x13 e geçmek istiyorum sabit bir coin kazabilirim farketmez. 280x e göre hazır ayarları yapılmış tıklayıp çalıştıracağım x11 veya x13 sgminner varsa upload ederseniz sevinirim. inanın bu x11 işini pek anlayamadım hep cgminer kazdığım için. Hazıra konmayı sevmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim. Bir de x11veya x 13 ile günlük kazancı 0.01 btcden yüksek olursa tercih edeceğim....
  • Darkcoin düşmeye başladı. güzel yükselmişti iyi kar bırakmıştı ama devri geçiyor mu ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan027

Elimde 6 tane 280x var hala cgminner ile wafflepool kazıyorum günde 0.01 btc getiriyor. X11 veya x13 e geçmek istiyorum sabit bir coin kazabilirim farketmez. 280x e göre hazır ayarları yapılmış tıklayıp çalıştıracağım x11 veya x13 sgminner varsa upload ederseniz sevinirim. inanın bu x11 işini pek anlayamadım hep cgminer kazdığım için. Hazıra konmayı sevmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim. Bir de x11veya x 13 ile günlük kazancı 0.01 btcden yüksek olursa tercih edeceğim....

6 adet 280x ile darkcoin kazarsanız günlük getirisi çok iyi 3 dolar civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

quote:

Elimde 6 tane 280x var hala cgminner ile wafflepool kazıyorum günde 0.01 btc getiriyor. X11 veya x13 e geçmek istiyorum sabit bir coin kazabilirim farketmez. 280x e göre hazır ayarları yapılmış tıklayıp çalıştıracağım x11 veya x13 sgminner varsa upload ederseniz sevinirim. inanın bu x11 işini pek anlayamadım hep cgminer kazdığım için. Hazıra konmayı sevmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim. Bir de x11veya x 13 ile günlük kazancı 0.01 btcden yüksek olursa tercih edeceğim....

İyi demişsin kardeş sağolasın ama ben wafflepool ile zaten 6 dolar civarı kazanıyorum. Bi anlamı kalmıyor....

• quote:

quote:

quote:

İyi demişsin kardeş sağolasın ama ben wafflepool ile zaten 6 dolar civarı kazanıyorum. Bi anlamı kalmıyor....

X11 algoritması scrypt algoritmasına göre %40 daha az elektrik harcar..

• quote:

quote:

quote:

quote:

X11 algoritması scrypt algoritmasına göre %40 daha az elektrik harcar..

Gelir hemen hemen aynı bi avantajı ekran kartları yorulmuyor. Peki nasıl ve nerde kazacağımı tavsiye edermisiniz aizden ricam...

• 
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.