Yarbay
24 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 35 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Telefonum normal kullanımdayken kendi kendine kapandı açılmıyor. Son 2 3 aydır herhangi bir güncelleme yapmadım Marshmallow sürümünde kullanıyordum. Lg yazısı geliyor geri kapanıyor tepki vermiyor.
Lg Desteğe ulaşamıyorum. 444 6543 arıyorum meşgul çalıyor. En yakın servis noktasının telefonunu arıyorum kullanılmamaktadır diyor. Chat servisine mesaj yazıyorum cevap gelmiyor. Ne rezil bir firma bu Lg. Şuan bulunduğum yerde başka servis de görünmüyor. Hiçbir şekilde yardım alamıyorum.
G4 Bataryası tam bir pişmanlık. Sirf batarya rezilliği yüzünden bile alınmaz. Gidin 3 kurus verin note5 alın.
Telefonu yeni aldım v10d. Güncelleme yapmadım. Bildirim ışığı sorunu var. G2deki gibi. Bildirim olmamasina ragmen whatsappta belirledigim renkteki ışık yanıp sönüyor. Var mı bu sorunu yaşayan?
En guvenilir ve işini en iyi yapan ithalatçı firma hangisi arkadaslar? Fiyat farkından dolayi ithalatciya yonelirsem en azından kötünün iyisi olsun
Bu mu güncelleme desteği? Tam bir fiyasko. Telefon ilk çıktığı zamanda alanlardanım. Telefona gelen bütün güncellemeleri toplasan bir elin parmağını geçmeyi bırak bulmadı bile. Lolipopla birlikte telefona sanki milyon tane özellik gelmiş gibi öyle bir ağırlaştı ki. Ayrıca lolipopla yaşanan sorunlar da ortadayken 5.1 i geçtim bu sorunları bile çözmeyen bir firmadan ben birinin telefon almasını nasıl tavsiye ederim. G4 e geçmeyi ciddi ciddi düşünüyodum. G4de güncelleme sonrası sıkıntılar olmuş kullanan arkadaşlar dile getiriyor. Yeni aldığım bir telefonda sıkıntı yaşamak ve güncellemelerle sıkıntıların geçmesini beklemek istemiyorum. Tabi ki her telefonun sıkıntıları var fakat bu kadar majör sıkıntıları çözmek için çaba sarfetmeyen ve G2 ile parladığını unutup desteği kesen bir firma. Telefonumun Led ışığı bile yanmıyor ya bu nasıl bişeydir. Adamların umrunda değil. Lolipop verdik mi verdik naparsanız yapın kafasındalar. LG böyle politika izliyorsa kendi bilir. 200 lira fazla verip Note5 alacağım sırf LG almamak için.
Arkadaslar sessiz bir kablosuz mouse arıyorum. Logitech microsoft düşünüyorum. Önerilere açığım 100Liraya kadar
Arkadaşlar lolipoptan kitkata dönmek için kdz indirdim gerekli programları indirdim fakat support tool programını LG PC Suite ile karıştırıp var diye indirmemiştim. O halde iken kdz yüklemeye çalıştım sonra telefon sapıttı. Sürekli kendini yeniden başlatıyor. Nasıl halledebilirim
Şarj nerdeyse kitkatin 2 katı hızda bitiyor. Sırf bu yüzden kitkata dönmek istiyorum nasıl dönebilirim
Bu kadar kalitesiz bir wifi kartı görmedim. En başta bağlantı kopuyordu driver yukledim tamam dedim kopmuyor düzeltmiş heralde adamlar. Ama sorun bitmiyor. Modemin dibinde diger bilgisayarım 1.6 ile indirirken 7537 en fazla 1.1 indiriyor. Uzaklaştıkça durum daha fena. 1oda yana geçin stabilite diye birşey yok. 5kb 200kb arasi düşüş çıkış yaşatıyor. Yani insanı kanser eder.

Kısacası internet olarak kullanacak kişiler bu bilgisyardan uzak dursun. Oyun oynayacak kişiler alabilir. Ben oynuyorum bir sıkıntısı çıkmadı.

Wifi sorunu çözüldü diyenler kendini kandirmasin. Modemin dibinden wifi kullanip da sorun yok demek çok komik. Bu yaziyi da her yere yazacağım herkes bilgilensin almadan önce!
Odamla modem arasinda 8 metre falan var. Tabi duvar ve kapılar da var.

Nano adaptorler iş görür mü yoksa antenli mi almam lazim?
Hakkında
Meslek: Dr
Forum İmzası:
# Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az #
Hakkımda:
Aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummak aptallıktır. (Albert Einstein)
Dönüş yapabilmem için lütfen haberdar ediniz.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Otomobil
Volkswagen
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Takım
Beşiktaş
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.607
İkinci El Bölümü Mesajları: 102
Konularının görüntülenme sayısı: 100.724 (Bu ay: 348)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.370 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.