Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (608. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.062
Cevap
137
Favori
464.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 606607608609610
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Auroracoin de böyle başladı yalnız,doğru anı bekleyip elden çıkarmak lazım
  • Nuke General kullanıcısına yanıt
    valla adamların konusuna da yazdım iz it e aur ivınt diye

Ve evet; malesef bu da bi aur vakası ama kötü yanı aur gibi gavura hitap etmediği için iyi fiyatlar göremeyebiliriz. Açıkçası ben 10000 hedefledim. (kabaca 4-5gün)Üstü için bi dakka çalıştırmam makinayı.

10000e kadar nefis köreltme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

valla adamların konusuna da yazdım iz it e aur ivınt diye

Ve evet; malesef bu da bi aur vakası ama kötü yanı aur gibi gavura hitap etmediği için iyi fiyatlar göremeyebiliriz. Açıkçası ben 10000 hedefledim. (kabaca 4-5gün)Üstü için bi dakka çalıştırmam makinayı.

10000e kadar nefis köreltme.

Ben de bir iki gün kazarım diyordum, sabahtan ayarladım ama evde bir buçuk yaşında ikiz canavarlar var, rigin olduğu odaya dalmışlar sanırsam, gördükleri düğmeye basmayı çok seviyorlar, uzaktan bağlanıp duruma bakayıp dedim makina kapalı yine. :) rigi ofise taşıma işini bir an önce halletmem lazım.

2-3 gün kazar tutarım bakalm ne olacak, zaten dark kazıyorum, dark iyi yükseldi son günlerde.

• Kutusu acilmamis sifir asus 280x dc2top satilir

Sifir fiyati 1070 lira vatanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başıma bela oldu bu iş.allahtan kart yandıda iade veriyorlar
  • yemişim elirasını drimini b*kunu püsürünü, drk en iyisi, pump'a devam, kazımaya devam
    diff aldı yürüdü ama en azından 3-5 bi şeyler geliyor...
  • Dark ne uçmuş be ama trade işine girmeyeceğim artık.
  • volkantipi V kullanıcısına yanıt
    Dark uçtu ama yükselişi tamamladı gibi, bu fiyatlarından satın alıp al sat işine girmek çok riskli. ben kazmaya devam ediyorum, keşke kazdıkça btcye çevirmeyip elimde tutsaymışım.
  • Selam Kazıcı arkadaşlar,

Yeni multi pool u açtık.
    Poolumuzda şu anda

* Darkcoin
    * Givecoin
    * Hashcoin
    * Highfivecoin
    * Hirocoin
    * Juggalocoin
    * Logicoin
    * Twecoin

elektronik para birimleri kazılıyor.

Yakında multi pool şeklinde direk cüzdana aktarma özelliğini aktif edeceğiz.
    Şuan her coıin için ayrı port var. Geçişleri kendimiz yapmamız gerekiyor.

Ayrıca Mining Key denen bir özellikler her coin için ortak anahtar kullanabilirsiniz, böylelikle sadece port değiştirmeniz yeterli olacaktır.

Bu olayı nasıl yapıyoruz size tarif edeyim.

Site adresimiz :http://multi.shockcoin.com

Öncelikle sağ üst taraftan "Mining Key" yazan bölüme basıyoruz.

Karşımıza şu şekilde bir ekran gelecek.

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka

Burada "Generate" butonuna basacağız. Site bizim için karışık bir kimlik oluşturacak.

Burada önemli olan "Private Key" yazan anahtarı kesinlikle kimse ile paylaşmayın. Bu kod her defasında farklı olarak üretilir.

1. Yazan bölümdeki üstteki anahtar bizim "Private Key" imiz. Altta olan ise sgminer - cgminer - darkminer da kullanacağım ortak mining anahtarımız.

2. Yazan bölümdeki alanda anahtarımızı kayıt edebilir yada yazdırabiliriz.

3. Bu bölüm bizim için önemli, "Private Key" bizim için her cüzdanda kullanılmak üzere bir anahtar oluşturuyor bunu cüzdanımızın "Debug" menüsündeki konsola yapıştırmamız gerekiyor.
    Eğer üretilen kodu yazmassak kazdıklarımız cüzdanımıza gelmez.

Aşağıdaki resimde Hirocoin için oluşturulmuş cüzdan id si bulunmaktadır.

Kodu Hirocüzdanına ekledikten sonra üstte vermiş olduğu - "fca85691f394a40b2dcf7e3a781e5b1da028359b" kodu ile sgminer dan kazıya başlıyabilirim artık.

sgminer için bat oluştururken "sgminer.exe -k darkcoin -o stratum+tcp://multi.shockcoin.com:(Hangi coini kazmak isterseniz o port) -u fca85691f394a40b2dcf7e3a781e5b1da028359b -p (herhangi birşey)"

yazarsanız kazıya başlıyacaktır.

NOT: Privatekeyinizi kimseye söylemeyin. Sitede oluşturduğum geçici bir koddur. Sizinkiler farklılık gösterecektir. İyi kazançlar dilerim.
    Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay ZekaKripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay ZekaKripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay ZekaKripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka

• Darkcoin VS Vertcoin

Darkcoin:
    1) Single developer
    2) Closed source (code review for DarkSend is not exist)
    3) Many versions of wallet and algorithm of max amount coins
    4) Enough effective mining by CPU (hello botnets)
    5) Initial orientation for illegal activity, and therefore, no chance of official recognition.
    6) Unknown position single developer towards ASICs

Vertcoin:
    1) Great team
    2) Open source
    3) Balanced policy of releases
    4) Great community
    5) Effective mining by GPU(goodbye botnets)
    6) ASICs no pasaran ! Hardwork (new POW algorithm etc.)
  • Darkın şu andaki hali aslında birçok seyi anlatıyor. Ayrıca darkın tek geliştiricisi yok. Guru denilen bir takımı var.açık ya da kapalı kaynak olması zaten artık birşeyi değiştirmiyor, insanlar kaynak dosyası arayışında değil, amaçlar ve bakışlar değişti. cpu ile mining yapılmasının zararı yoktur, kaldı ki benim işlemcim x11 tabanlı sistemlerde gayet güzel sonuçlar çıkarıyor, gpuya destek olarak eklediğimde 3.3 olan gpu hızına ek 350-380 khash lik bir ekleme ile 3.65mhash değerine ulaşıyorum. yasadışı olmayan ne var. sanki vert hep legal işlere mi kullanılacak. zaten x11'i yapan arkadaşlar direk asiclere karşı yaptılar bu algoritmayı. doğal olarak asiclere bakışları kafadan belli.
  • Darkcoin, güneş sisteminden çıktı.
  • sabit kazmak yerine coin peşinde koşan arkadaşlar aylık ne kadar kazanç elde ediyorsunuz ?
  • Arkadaşlar elimdeki DualMiner 2yi elden çıkarmayı planlıyorum.Bilmeyenler için söylüyorum kendisi 70kh/s de max 1.5watt harcayan usb üzerinden çalışan scrypt minerdır.İsteyen olursa 60TL den satmayı planlıyorum. İlgilenenler için aşağıda kendi sitesinde daha detaylı bilgiler var.

http://www.dualminer.com/DualMiner-USB-2_p_18.html

• quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

yemişim elirasını drimini b*kunu püsürünü, drk en iyisi, pump'a devam, kazımaya devam
    diff aldı yürüdü ama en azından 3-5 bi şeyler geliyor...

• Herkese merhaba,

Rigleri dağıttım elimdeki parçaları satıyorum

usb riser adetli mevcut 20TL
    sempron 145 işlemci 40TL
    G2020 işlemci 90TL
    ASUS 280X DirectCU II TOP adetli 700TL

işlemcilerde ve ekran kartlarında full kutu fatura garanti mevcut
    en eski ürün 3 aylık.
  • Burası bayağı boşaldı demek :(
    Tekrar yazıyorum arkadaşlar Whatsapp grubuna gelmek isteyenler PM atsın.
  • birkaç hafta önceki darkcoin tavsiyesine uyan arkadaşlar 6 kat kazandılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

quote:

Orijinalden alıntı: tibolt

quote:

altcoin ler ile ilgilenen arkadaşlar darkcoin e bir baksın. darksend in rc versiyonu çıktı. birkaç saatte %50 den fazla arttı. kullanılabilir anonim coin özelliği olan tek coin. geleceği var.

tavsiyeye uyan arkadaşlar %100 den fazla kazandı. hala potansiyeli var :)

Nerede islem goruyor link var mi

hala potansiyeli var...
  • quote:

birkaç hafta önceki darkcoin tavsiyesine uyan arkadaşlar 6 kat kazandılar :)

0.60 cent dolaylarında işilem görürken alsaydık 10 kat olacaktgı ama bu iş böyle, önceden kestirebilsek gelip burada gevezelik etmezdik zaten
  • 
Sayfa: önceki 606607608609610
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.