Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (606. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.062
Cevap
137
Favori
464.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 604605606607608
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hmmm.

yani cüzdan açık ve devamlı online olmazsa olmuyor.
    bu iş yaş.

geçen gün cinniyi açık bıraktım bi gecede 1,5GB data al-ver yapmış, habire bi b*kları upload ediyor...
    ben de tırstım kapadım. zati 6GB kotam var

Ayrıca sayfalarında wallet adresi de boş??

Merak ettiğim bi şey daha var, ben aldım, sana sattım, sen trade sitesine yolladın, oradan biri aldı, cüzdanına gönderdi.... tüm bu transferlerin hash'larının işlenmesi/oluşturulması lazım. E mining yapılamıyorsa nasıl yapılıyor bu işlemler.
    datanın şifrelenmesi ve blok oluşturulması nasıl oluyor?

Her neyse, zaten cüzzam sürekli online olmalı hikayesi beni kafada pörtletti. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: maximan2008

az birşey cnc aldım bakalım. deneme amaçlı.wallet açık ve bekliyor coin wallette. başka birşey yapılması gerekiyor mu.
    ayrıca madem bu işlerde ustasın, birkaç kişiyi yanına çırak olarak alıp eğitsene. tek başına bazı şeyleri yaparken zorlanırsın ama ekibin olursa kazancın daha da artar bence.

CFC demek ıstedın sanırım.Yanlız bırsey soyleyeyım ben max coın sayısına ulaşıldı dıye bılıyorum ıng daha ıyı olanlar baksın konusundan.Zaten en baslarda konu sureklı.Herkes bu coın ıcın su an cheap yanı ucuz dıyor kı bencede oyle.Tek basıma zaten cok zorlanıyorum bı kere sağlam ıng bılen bırısı olmalı.Ayrıca btc sı ıyı durumda ve maddı durumu sıkışık olmayan bırısı olmalı kı bırlıkte hareket edebılelım.Cunku bırısı buy komutu verırken dıgerı sell komutlarını almalı kı pump zaten böyle yapılıyor.

• rabitelli kullanıcısına yanıt
    netlimiter programını kullanın. cüzdana, 5kb lık download upload sınırı koyun olsun bitsin :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

hmmm.

yani cüzdan açık ve devamlı online olmazsa olmuyor.
    bu iş yaş.

geçen gün cinniyi açık bıraktım bi gecede 1,5GB data al-ver yapmış, habire bi b*kları upload ediyor...
    ben de tırstım kapadım. zati 6GB kotam var

Ayrıca sayfalarında wallet adresi de boş??

Merak ettiğim bi şey daha var, ben aldım, sana sattım, sen trade sitesine yolladın, oradan biri aldı, cüzdanına gönderdi.... tüm bu transferlerin hash'larının işlenmesi/oluşturulması lazım. E mining yapılamıyorsa nasıl yapılıyor bu işlemler.
    datanın şifrelenmesi ve blok oluşturulması nasıl oluyor?

Her neyse, zaten cüzzam sürekli online olmalı hikayesi beni kafada pörtletti. :(

Hocam kota sorunun varsa zaten bu olay hıc sana gore degıl.Maxıman arkadasın bahsettıgı programı bılmıyorum ıstersen onu bır dene.Fakat dırek satın alabılırsın 100.000 tane alsan su an 0.06btc verırsın.

Merak ettıgıne gelınce: Pıyasada 100mılyon cfc var ve bu sadece el degıstırıyor ve cüzdana gonderılen coınler sımdıye kadar faız ısler gıbı artıyordu fakat max sayıya ulaşıldığı ıcın daha artmıyor.Sımdı sıra fıyatının artmasında ve duyduğum kadarıyla mıntpal gıbı hacmı devasa sıteye 1 hafta ıcınde eklenecek.Su an 60 satoshı bunu yazın bıryere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 10 Mayıs 2014; 17:27:24 >

• DUKES kullanıcısına yanıt
    ne yapayım ozaman aldığım cfc yi. dursun mu wallette yoksa diğer bahsettiğin coine mi gecelim. shibe dı sanırım.
  • quote:

az birşey cnc aldım bakalım. deneme amaçlı.wallet açık ve bekliyor coin wallette. başka birşey yapılması gerekiyor mu.
    ayrıca madem bu işlerde ustasın, birkaç kişiyi yanına çırak olarak alıp eğitsene. tek başına bazı şeyleri yaparken zorlanırsın ama ekibin olursa kazancın daha da artar bence.

ındırdıgınız walletda jannson.dll dosyası varsa sılın oyle çalıştırın cüzdanınızı.Vırus olduğunu söyleyenler var

Hocam 100bın adet CFC aldıysanız bekletın hıc satmayın mıntpala eklenince fıyatı coşacaktır.
    Shıbecoınden max 250 mın 210 satoshıden alım yapın yapabıldıgınız kadar gun ıcınde 400 450 lere kadar çıkıyor bu süreçte kafanıza gore satın elınızdekılerı.
    Ayrıca sılkcoın 2000 satoshı olduğunu gordugunuz anda alabılırsınız sağlam bır coın yorumları gayet ıyı okudugum kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 10 Mayıs 2014; 17:44:44 >

• Arkadaslar CFC bıttrexte buy komutlarının ıslem hacımlerı yukselıyor zaten kendı konusundan da cok olumlu yorumlar alıyor.En azından 100 bın adet alın ılerıde değerlenecek mıntpaldakılerle ıletısım kuruyorlar bıran once eklenmesı ıcın.Eklendıgınde fıyatını tahmın etmek bıle ıstemıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

Arkadaslar CFC bıttrexte buy komutlarının ıslem hacımlerı yukselıyor zaten kendı konusundan da cok olumlu yorumlar alıyor.En azından 100 bın adet alın ılerıde değerlenecek mıntpaldakılerle ıletısım kuruyorlar bıran once eklenmesı ıcın.Eklendıgınde fıyatını tahmın etmek bıle ıstemıyorum

Bittrex patlamis acilmiyor. Kismetsizligin bu kadari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DUKES kullanıcısına yanıt
    Ben aldim 100bin ama Mintpal'a eklenemsi fiyatın yukarı seyrine katkı sağlamayabilir , o iş her zaman olumlu sonuçlanmıyor , tabi sonucu kimse kestiremez ama fiyatının düşük olması karlılık potansiyelini artırıyor.
  • Arkadaşlar, benim kart msi r7970. bunun fanını dual-x veya tri-x yapmak için neler yapmam gerekiyor,bilgisi olan var mı.
  • quote:

Arkadaşlar, benim kart msi r7970. bunun fanını dual-x veya tri-x yapmak için neler yapmam gerekiyor,bilgisi olan var mı.

Yeni kart satın almanız gerekiyor. Mevcut kartı modifiye edip üst model haline getiremezsiniz.
  • emryrgc E kullanıcısına yanıt
    kartın fanlarından bahsediyorum.
  • maximan2008 M kullanıcısına yanıt
    Soğutucuyu diyorsun sanırım. O soğutucular haricen satılmadığı için bulamazsın ama 3 fanlı soğutucular, 2 fanlılara göre daha sesli olduğu için tavsiye etmem.
  • Arkdaşlar burası fazla gerilmiş. Biraz rahatlatayım sizi.
    Donanımla ilgili bütün bildiklerinizi unutun. Biz bugüne kadar yanlış biliyormuşuz. Bilgilerimizi tashih etmenin ve güncellemenin zamanı gelmiş. Yoruma gel.

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 11 Mayıs 2014; 14:40:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Arkdaşlar burası fazla gerilmiş. Biraz rahatlatatım sizi.
    Donanımla ilgili bütün bildiklerinizi unutun. Biz bugüne kadar yanlış biliyormuşuz. Bilgilerimizi tashih etmenin ve güncellemenin zamanı gelmiş. Yoruma gel.

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka

Insanlar cesit cesit
    En akillisi berber resit

Cahillik pacamizdan akiyo ama 1gr belli etmiyoruz. Bu ozellik en buyuk ozelligimiz oldu.
    Bunu bir ornekle pekistirmek istiyorum.
    Misal avrupa arabalarda marka model den sonra aracin ozelligi yazar(dci - kompressor - v- tech v.s) bizim tofaslarda yazacak bisey olmayinca en buyuk ozelligi olan 5 vites yazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Bence şaka falan yapıyordur, ciddi ciddi bunu yazıcak bir insan mevcut mu yaw :)
  • evo5558 kullanıcısına yanıt
    Emin ol ki çıkıyor. Buna dair çok örnek verebilirim amakonu başka yere kayar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Ben aldim 100bin ama Mintpal'a eklenemsi fiyatın yukarı seyrine katkı sağlamayabilir , o iş her zaman olumlu sonuçlanmıyor , tabi sonucu kimse kestiremez ama fiyatının düşük olması karlılık potansiyelini artırıyor.

Hocam ınan pısman olmayacaksın su an cok hareketsız gıbı gorunsede bırden cıkıs yapmaya baslıcak onumuzdekı günlerde.Bende 500 bın aldım attım kenara.Fıyatı dedıgım ve dedıgınız gıbı toplam coın sayısına oranla baya dusuk ve bu yüzden karlılık potansıyleı artmış oluyor.Mıntpal gıbı sıtelerın ıslem hacımlerı daha yüksek olduğu ıcın al sat sırasında zorluk yaşanmıyor.Insanlar guvenebılıyor volumesı yüksek olan coınlere.Fıyat su an gerçekten bedava zaten ana konusundada herkes cheap yazıp duruyorBenım gozum fazla deıl 200 sat olsun elımden çıkarırım kı 1000 olacağını düşünenler hatta gerçek fıyatının su an 1000 olması gerektıgını söyleyenler var.Ben bır patlama kesınlıkle bekliyorum onumuzdekı bırkac gun ıcınde su an hala gec kalmış sayılınmaz 65 satoshı

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    cevabımı buldum; ARCTIC Accelero Xtreme 7970
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bir kaç sorum olucak. Devamlı şu havuza girdim şuraya girdim muhabbeti oluyor bu tam olarak ne oluyor?
    Para birimlerini başka birime çeviriyorsunuz neyi neye çeviriyorsunuz?
    Birde şu kadar para bozdum bu kadar kazandım bu ne oluyor?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbaroscakir -- 11 Mayıs 2014; 21:47:31 >
  • 
Sayfa: önceki 604605606607608
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.