Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.062
Cevap
137
Favori
464.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bahadrcakar

Merhaba arkadaşlar,
    Bir kaç sorum olucak. Devamlı şu havuza girdim şuraya girdim muhabbeti oluyor bu tam olarak ne oluyor?
    Para birimlerini başka birime çeviriyorsunuz neyi neye çeviriyorsunuz?
    Birde şu kadar para bozdum bu kadar kazandım bu ne oluyor?
    Teşekkürler

Oncelikle sunu soyleme ihiyaci hissediyorum bu konu bi zehir gibi kana karisiyor ve sonrasi maglum. Sorularinin cevabi ilk sayfadan baslayarak defalarca tekrarlandi. Daha fazlasi icin googla bitcoin nedir yaz yuzlerce cvp cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: enginozyon

quote:

Orijinalden alıntı: bahadrcakar

Merhaba arkadaşlar,
    Bir kaç sorum olucak. Devamlı şu havuza girdim şuraya girdim muhabbeti oluyor bu tam olarak ne oluyor?
    Para birimlerini başka birime çeviriyorsunuz neyi neye çeviriyorsunuz?
    Birde şu kadar para bozdum bu kadar kazandım bu ne oluyor?
    Teşekkürler

Oncelikle sunu soyleme ihiyaci hissediyorum bu konu bi zehir gibi kana karisiyor ve sonrasi maglum. Sorularinin cevabi ilk sayfadan baslayarak defalarca tekrarlandi. Daha fazlasi icin googla bitcoin nedir yaz yuzlerce cvp cikar.

İlk sayfaya bakarak kurulumu yapıp programı çalıştırdım. google a girince herkes kafasına göre yazmış çok kirli bilgi var. Yine de teşekkür ederim.

• işin aslına bakarsan, burdaki arkadaşların cevap vermeyi istememesi değil sorun. Burdaki insanlar artık bu işin stresinden sıkıntılarından problemlerinden bi hayli yorulduğu için, değil açıklama yapmak, işi bırakıp bir daha yüzüne bakmayacasına kaçmaktan ileri geliyor. şimdi yenisiniz ve bugune kadarki yaşanılan sıkıntılardan dertlerden zararlardan birhabersiniz. kimse cevap yazmayarak aslında size iyilik ediyor, bunu iyi anlamanızı bekliyorum. illa ki öğrenmek istiyorum diyorsanızkısa açıklama şu olur:
    havuz=pool, madenci denilen insanların bir araya geldiği ortak bir alan. burada belirli avantajlar vardır ve genel olarak ta insanlar bu ortak havuzlardan kazmayı daha çok tercih eder
    para birimi= coin, herşeyin başlangıcı ve temellendirildiği bir para birimi vardır. Bu % 99 oranla Bitcoindir. Bitcoin para ile alınıp satılabilinen bir coin türüdür. Ancak orta ve alt seviye madenciler tarafından kazılamayacak kadar zor bir duruma gelmiştir. Bu yuzdende Alternative cryptocurrency denilen bir tabir ortaya çıkmıştır. bitcoine alternatif olarak çıkarılan tüm coin türlerine denir.
    para bozma, kazanma = exchange, para bozma işi ise bu işin borsasıdır. Siz madenci olarak çıkardığınız coini satabilmeniz için belirli bir alt değere sahip olmalı ve genel kabul görmüş exchange sitelerinde bitcoin değerinin, masraflarınızı karşılayacak ve bir miktarda kar etmenizi sağlayacak miktarda olması durumudur. bazı coinler farklı exchange sitelerinde farklı bitcoin değerlerine sahip olabilir ve bundan dolayıda farklı miktarlarda kazanılan bitcoinleri burda duyururuz ki tüm arkadaşlar kazdığı o coini diğer sitede daha karlı satabilsin.
    Ayrıntılı anlamak ve bu işe girmek istiyorsan 1. kuralı mutlaka yerine getirmelisin. "OKU"
    1. sayfadan itibaren, mümkün olduğunca okumaya çalış. ama 150. sayfalardan sonrasında da başlayabilirsin.
    2. kural. "SABIR"
    gerçekten öğrenmek istiyorsan bu işi öncelikle sabırlı olmalısın ve ani kararlar, panik kararlar vermemelisin
    3. kural "STRESDEN UZAK DUR" bu zaten genel sağlığın içinde geçerli
    4. kural "RİSKİ GÖZE AL" exchange sitelerinde dump-pump olayı çok gerçekleştirilir. onu anlatmayacağım ama araştır.
    5.kural
    6.kural
    7. kural
    8. kural
    .......
    1000. kural "SAKIN OL"

umarım anlatabilmişimdir.

• arkadaşlar bu mining için özel olarak üretilmiş donanımlar varmış. Bunlardan kullanan var mı aramızda ya da satın alabileceğim güvenilir bir yer var mı?

burada ki cihaz gibi bir şey arıyorum.
    http://hash-master.com/10-pack-gridseed-dual-miner-bundle-scrypt-and-sha-256-3-5-4-5-mh-s/
  • Arkadaşlar Multicoin pool denemeleri yapıyoruz.

Test sürecinde yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sistem ödemeyi direk cüzdan linkinize yapıyor.

Kazılabilen e-sikkeler

Darkcoin
    Highfivecoin
    Hirocoin
    Juggalocoin
    Logicoin
    Twecoin

Adres : multi.shockcoin.com

Kolay gelsin.
  • Netscout N kullanıcısına yanıt
    Çalışmalarınızın devamını dilerim.
    Bu kazılanlar ayrı ayrı kazılıyor sanırım. yani wafflepool veya clevermining gibi bitcoine çeviripte göndermiyor,değil mi?
  • ekran kartı soğutucusu konusunda şu sitede yapılan test ilgi çekici
    http://www.tomshardware.com/reviews/dracula-7970-accelero-xtreme-7970-review,3288.html
  • 280x dual-x oc uefi 40g olan ekran kartımı satıyorum... 750 diyorum fiyatına.. 1000 liradan almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximan2008

Çalışmalarınızın devamını dilerim.
    Bu kazılanlar ayrı ayrı kazılıyor sanırım. yani wafflepool veya clevermining gibi bitcoine çeviripte göndermiyor,değil mi?

Teşekkür ederiz.

Yok wafflepool gibi değil direk cüzdan linki ile hangi koini kazmak istersek öyle olacak.
  • Ekran kartıyla mining işi bitmiştir gavürlarda elektrik kwsine bizim yarısını ödüyor onlar bile bu işin bittiğini söylüyor.

5200 KH/S Litecoin(Scrypt vs) minerler 1100 dolara satılmaya başladı ve hepsi piyasada şuan öyle haziran sonu yok eylül vs'de değiller.

Malesef bu ekran kartlarıyla mining işini böyle makineleri üretenler bitirdi bitcoin 300 dolara düşşede pool zorlukları hiç bukadar yüksek olmuyordu.

Bende biran önce parça,parça elden çıkaracam mining parçalarını.

Yurtdışından gridseed blade almayı düşünüyorum gümrük vergisi vs 2600-2700 TL civarına geliyor 7-8 ayda parasını çıkarıyor görünüyor.(5200 khs)

gerçi onu alsam 1 ay sonra 6200,7300 khs üreteni bu fiyatlara olacak satıcı bizzat söylüyor her ay daha iyi makineler çıkıyor,çıkacak diye.

Yani bu ne demek zaten şu an bile pool zorlukları uçmuştu daha da uçacak demek.

Kimse alıntılayıp bitcoin güven işidir 1000 dolar olacaktır vs diye konuşmasın neyin ne olduğunu artık herkes biliyor az,çok.

Ayrıca x11 çıktıda ne oldu ne yapayım x11'ini az yorsa az elektrik harcasa ne olur kazancı yarısı scrypt'e göre.

benim bu yazdıklarım bu işe özellikle ocak ayından sonra girenler için ocak ayından önce girenler zaten sistemlerinin parasını çıkarıp keyfine kazıyorlar şuan yada benim gibilere ocaktan sonra sattılar ayrı olarak 1 ekran kartıyla vs keyfine kazanlardan bahsetmiyorum zaten benim dediklerim bu işe 2.000-25.000 TL civarı yatırım yapanlar,kredi çekip bu işe girenler bir sürü örneği mevcut.

iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 12 Mayıs 2014; 18:12:59 >

• X11 kazancı scrypt yarısı diyorsan bence boşuna zahmet etmişsin bu piyasada bulunarak
  • AsiaCoin tekrar piyasada.
  • * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 20:13:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bırakın şu x11 shitcoinlerini artık ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

Yahu bırakın şu x11 shitcoinlerini artık ya..

Skandal...
  • |erdem| | kullanıcısına yanıt
    Var. 4 kartla şu an 350-500 civarına geliyor. Elektrik ödemiyorsan tabii.
  • Haddi hayırlı traşlaaarr

http://www.elira.tc/index.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

Haddi hayırlı traşlaaarr

Ulan Allah müştakımımı versin e mi

Adamlara resmi siteleri üzerinden bissürü esdim gürledim, eleştirdim...
    Ama gene dayanamayıp kazıttırmaya başladım.

Ve adım gibi biliyorum, bir gaycoin, sochicoin, kuş boku flappy'den farkı olmayacak. Neyse; 10 gün kazıp kendimi tatmin edip bırakacam, krispiye eklenir eklenmez de satacaam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 13 Mayıs 2014; 14:24:53 >

• quote:

quote:

Haddi hayırlı traşlaaarr

Ulan Allah müştakımımı versin e mi

Adamlara resmi siteleri üzerinden bissürü esdim gürledim, eleştirdim...
    Ama gene dayanamayıp kazıttırmaya başladım.

Ve adım gibi biliyorum, bir gaycoin, sochicoin, kuş boku flappy'den farkı olmayacak. Neyse; 10 gün kazıp kendimi tatmin edip bırakacam, krispiye eklenir eklenmez de satacaam.

Aynen, ben de adamlara o kadar verip veriştirdim ama scam falan anlamam bir iki gün kazarım, krispiye eklendiği gün de dump ederim elimdekileri. :)

• espressodelisi E kullanıcısına yanıt

Bi de eklenmezse krispiye... Uğraş dur sonra tozzuruktan exchange siteleriyle. %50premine nedir lan salak sanıyolar heralde milleti

Kendileri gibi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.