Bildirim
PASAPORT KAYIT HAKKI BIR ADET
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhabalar, vergi haric derken 115 lira verilen ucretten haric olarak mi 135 talep ediyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: mrdiablo92
Merhabalar, vergi haric derken 115 lira verilen ucretten haric olarak mi 135 talep ediyorsunuz?
evet hocam______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Anladim. Sahsen biraz tuzlu geldi kayit ettirecegim telefonun degerini dusununce. Kolayliklar diliyorum size :) -
quote:
Orijinalden alıntı: mrdiablo92
Anladim. Sahsen biraz tuzlu geldi kayit ettirecegim telefonun degerini dusununce. Kolayliklar diliyorum size :)
Teşekkürler______________________________
-
100TL son fiyat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
15lira veririm
Elinde kaldi galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KiralAdmin
15lira veririm
Elinde kaldi galiba
İlla satacağım diye bir kaide yok lakin satıldı @DeviLJoN arkadaşa satılmış olup kayıtda edevlet üzerinden yapıldı.
Sen git başka çöplükte ban yap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi math_tiger -- 5 Mart 2014; 21:33:34 >______________________________
-
Ayrıca o 15 lira ile git bakkaldan kendine oyuncak al sen... ______________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X