Şimdi Ara

KREDI KARTI YILLIK UCRETI GERI ALMA (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
351
Cevap
48
Favori
82.596
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • YKB 20 yıllık müşterisiyim. Her sene arar iade ettirirdim. Bu sene de öyle olacak sandım.
    Aradım iade istedim, efendim olmaz taahhüt puan falan deyince, kapat kartı dedim. Telefon konuşması bitmeden SMS geldi kartın kapandı diye.
    Blöfüm işe yaramadı, döt gibi kaldım öylece.
    Ama 1 hafta sonra genel müdürlükten arandım. Kartını açalım, koşulsuz iade yapalım, tüm puan şifre ve kampanyaların kaldığı yerden devam edecek dediler.
    Bu seneyi de böyle atlattık bakalım.
  • ucretsız ıade alan avukatlar var dıye bılıyorum
  • HSBC İptal talebine 85 TL iade ettiler.
    6 Ay Kapatmama şartı ile




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoft -- 7 Eylül 2017; 16:37:16 >
  • Akbank maaş müşterisiyim 107 TL kart ücreti yansıtıldı. Aradım maaş müşterisiyim dedim. Fakat fayda etmedi iade edemiyoruz dedi. Puan verdi önce 60 sonra 85 dedim kabul etmiyorum. Kapatın dedim. Tamam kapatıyorum dedi. Kartın limiti de yüksekti ardından geri aradım açtırmak istiyorum dedi. 107 TL ne olcak dedim. 6 ay kapatmama sözünüze 105 TL yükleyim dedi kabul ettim ben de. Maaş müşterisi olduğum halde nasıl hala kart ücreti alabilirler anlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu kart ile PO akaryakıt kampanyasına katılabiliyor muyuz? Aradım 4440444'ü bilgi veremedi yahu onlar bilmiyorsa kim biliyor bu işi anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Valla hocam katılım şartları nedir bilmiyorum ama world eko kart sahipleri katılamaz diye bir ibare yoksa PO kampanyası dahildir sanırım.World kampanyalarında daha world ekonun katılamadığı kampanya göremedim.

    Mesela geçen ay uğur derin dondurucu almıştık.Herhangi bir kampanya olmamasına rağmen 30 TL worldpuan vermiş
  • hala kredi kartı ücretinin kanunla yasallaştığını bilmeyenler var ,ilginç ?
    bankalar iade ediyor ama kanundan korktuğundan değil (çünkü yaptıkları zaten yasal) sadece müşteri kaybetmemek için
    isterlerse alırlar ve kapatıyorum diyenlerin kartını da kapatırlar
    ya her sene kapatacağım diyerek iade almaya devam edeceksiniz ya da aidatsız kart alıp kurtulacaksınız ,aidatsız kartın tek eksi yönü bazı kampanyalara dahil etmiyorlar ya da bir ücret karşılığı kampanyadan faydalandırıyorlar
  • Garanti bankasına blöf yaptım. Blöfümü yemedi. Kartı kapattılar, tekrar açmak için arama yapıyorlar mı?
  • merhaba bendende 100 lira aidat istediler ödetim iptal ettiler. telefonla aradılar world cardın eco kartı varmış visalı. onda aidat almıyoruz dediler. ödediğiniz 100 lirayı eco karta yükledik dediler. gidip şifre alıp kullanmaya başlayacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TNTB

    Worldcard eko alın.Aidat yok.Kampanya şartları normal worldcard ile aynı.Worldcard'da ne puan veriyorsa aynısı eko kart içinde geçerli.Cardfinans fixcard 5 para etmez.Tek özelliği kart ücreti yok.


    mesajını okumadım ama benden önce yazmışsın zaten, bende aldım.
  • Yapı kredi bankası bu yıl 91 tl kart ucretini iade etmiyor.Nasıl bir yol izlememiz acaba...........
  • adios 121 lira aidat kesmiş iade etmelerini talep ettim kabul etmediler kapattırdım kartı.
  • yıllardır okurdum böyle konuları da artık üşendiğimden midir nedir hiç aramamıştım. bende akbank axess var. bu ay bir baktım 107 lira kart aidatı kesmişler. insaf dedim , artık buna bir son vermeli. aradım bankayı ve aşağıda yazdığım diyaloğu yaşadık:
    -merhaba , ben uzun zamandır axess kullanıyorum. kampanyalarından ve bu kartı kullanmaktan memnunum. ancak bu ayki ekstremde 107 liralık kart aidatını çekildiğini gördüm. önceki yıllarda da çekilmişti ama miktar bu kadar fazla değildi.açıkcası böyle bir meblağı ekstremde görmek ve bunu ödemek beni gerçekten çok üzüyor. bu konuyu nasıl çözüme kavuşturabiliriz , dedim.

    banka görevlisi de sanki aşırı sıradan bir işmiş gibi
    - eğer 6 ay boyunca kartınızı iptal etmez ve kullanmaya devam ederseniz 107 liralık miktarı iade edebiliriz , bunu onaylıyor musunuz ? dedi. halbuki ben kendimi kavga etmeye filan hazırlamıştım. zaten kartı kapatmaya hiç niyetim yoktu. onaylıyorum dedim. sonraki ayın ekstresinde iade edildiğini göreceksiniz dedi.

    toplam konuşma 1 dk bile değil. şoklardayım açıkcası.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

    hala kredi kartı ücretinin kanunla yasallaştığını bilmeyenler var ,ilginç ?
    bankalar iade ediyor ama kanundan korktuğundan değil (çünkü yaptıkları zaten yasal) sadece müşteri kaybetmemek için
    isterlerse alırlar ve kapatıyorum diyenlerin kartını da kapatırlar
    ya her sene kapatacağım diyerek iade almaya devam edeceksiniz ya da aidatsız kart alıp kurtulacaksınız ,aidatsız kartın tek eksi yönü bazı kampanyalara dahil etmiyorlar ya da bir ücret karşılığı kampanyadan faydalandırıyorlar

    Katılıyorum. İşyerlerinden aldıkları komisyonlar varken yıllık ücret almasalar güzel olurdu. Yaklaşık 30 günlüğüne binlerce tl kredi vermiş gibi oluyor ve belli süre için faizsiz ödeme yaptırıyorlar orası ayrı ama belli mevduata karşılık yıllık ücret almasalar daha iyi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar e-devlet üzerinden başvurun. Çok hızlı çözüyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KOMANDO ASTEĞMEN

    Arkadaşlar e-devlet üzerinden başvurun. Çok hızlı çözüyorlar.

    Hangi hizmet ismiyle?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    E-devlet sistemine giriş yapın.
    Sağ üstte arama kısmına Türkiye Bankalar Birliği Bireysel Müşteri Hakem Heyeti yazarsanız çıkıyor.
    Sistem sizi oradan yönlendiriyor zaten.
    Dosya, fotoğraf ekleyebiliyorsunuz. Yerinizden kalkmadan başvurunuzu yapıyorsunuz. E-devlette işe yarar tek hizmet bu sanırsam :)
  • miles & smiles karta 224 tl aidat yansıtmış garanti , aradım iade edin tutarı diye 1000 mil teklif etti şaka gibi .bankanın başka teklifi yokmuş , kartı aktif kullanıyorz ayda 8-10bin tl kadar onu gördüğü halde iade etmedi.kapattırmak işimize gelmıyor ama bu rakamı ödemek de istemiyoruz, ne yapabiliriz bu konuda arkadaşlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetyegen01 kullanıcısına yanıt
    Ediyor dostum ama sana 2 seçenek veriyor. Ya 1 yılda X sayıda bonus para toplayacaksın (bence bunu seçme) yada 3 ayda X miktar harcama yapacaksın (bende 1650 tl harcamamı bekliyorlar). Müşteri temsilcisiyle bu şartlardan biri sana uygunsa istersen görüş.Sonra iade gerçekleşiyor hatta SMS bile geliyor sana kartlarınıza ait yıllık ücret iptal talebiniz alınmıştır gerçekleştirmeniz gereken harcama hedefi X tarihe kadar Y TL dir diye.
  • World gold kart 91 tl ekstreye geçirmiş,aradım iade istedim,yüz vermediler,sadece wordpuan borçlanmasına karşılık iade edebiliriz dediler,kabul etmedim,kapatırım diye tehtid ettim ve lafımdan dönmedim onay verdim kapattı mh.Aslında ücreti iade ettirmeye çalışıyordum ama patladık galiba,sizce teklif için ararlar mı?ne yapsam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.