c180, 316 i, cıvıc tarzı arabalar bakıyorum.. elimde de 500 600 700 k bir para var.. ailecek kullanıcaz.. bagaj hacmi büyük olsun isterim.. memlekete sık gidip gelme durumum var.. 1000 km zaten.. bizim köyün yollarıda aşırı bozuk,taşlı tozlu yol.. badallı yol.. badala 30 40 la girsen,diskler kırılabilir,yolun sağında solunda var.. bazı yerlerinde aralıksız derecede var, çukura düştüğün an takozları değiştirmen gerekir.. dayım köy yolları yüzünden cukura girmiş, takozu değiştirmişti,memleketten gelince.. bu arabayla köye gitsem karteri kırar mıyım ? yada tamponu sürter miyim ? herhangi bir hasarla karşılaşır mıyım ? zaten bir tampon alsan 3 4 k var.... parasında değilimde,köyün yollarında rezil olmak istemem.. anadolunun bir köyü zaten.. ilçesinde servisi filanda yok.. il merkezine gitmen gerek.. orasıda 70 km.. yada köy yollarında ne araba tavsiye edersiniz ? uzun yola senede 2 3 kere gidilecek, geniş bagaj hacmi,sedan ,sportif arabalar tercihimdir.. jip olarak tucson a baktım beğenemedim.. yada sizin sportif arabanız varsa köy yollarında sıkıntı cıkardı mı ? |
köy yollarında bu arabalar sıkıntı çıkarır mı ?

-
-
c180, 316 i, cıvıc tarzı arabalar bakıyorum diyorsunuz.
Yere mümkün olduğunca yakın arabalar bakıyorum deseniz, bunlar olurdu ama köy yoluna bunlar olurmu diyince ne diyeceğimi, nereden başlayacağımı bilemedim.
Neyse çok detaya girmeden şunu yazayım.
Altı yerden yüksek araç bakmanız tavsiye olunur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
suv haric bakıyorum hocam.. sedan daha çok taraftarıyım almak için
-
Bence amaca yönelik araç seçmek lazım sonuçta bunlar bir iş görmek için alınıyor, her cukrudan geçerken altı degdimi diye düşünmek çok keyifli olmaz.
Birde şöyle bir tavsiye vereyim beğendiğiniz aracı alın birde 100.000 lira civarına bir tane Toros alın köye giderken onu kullanın olmaz mı.
o torosla uzun yolu nasıl çekeyim hocam
naptın sen ?
aslında mantıklı,bi symbol bulsam daha iyi,onla gider gelirim..
en kötü kiralarım..
ama adam akıllı rent a car seçmek lazım.. yada avisten filan..
-
Hocam yazdığımı hızlı okumussunuz, beğendiğiniz arabayı alın, bir tanede Toros alın yazdım 👍
Egea iyidir ya 1.6 dizel otomatik dolusundan parada artar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tm öyle dedim zaten
-
zaten en kötü egea var aklımda
-
hocam istediğin aracı al gerek civic gerek c180, yanına bi tane toros al. torosu köy yolunun girişine koy. memlekete kadar arabanla, ondan sonrasını torosla git. geri gel torosu girişe koy kilitle ve sonra kendi arabanla geri evine dön.
-
hocam o güzel planda,köyde evim yok,eşimin ailesi orda duruyor.. ben eşim için gidiyorum,normalde köy umrumda değil..
en kötü symbol kiralarım gibi bakalım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrumidh2000 -- 20 Ekim 2022; 23:2:28 > -
-
Egea cross alın. Ya da crossover 3008 falan...
hocam sen o a6 yla bizim köyün yolunda kullan,arabana acırsın,o köye söversin niye ben bu arabayı buraya getirdim diye..
bizim köyün yolu abartılcak derecede berbat.. evet balata titizliği bende cok var.. kimseye veremiyorum arabamı,cok fazla fren yapar diye..
kimseyi gec babama bile kullandırtmıyorum,usta olsa bile yine kullandırtmam,peder acemidir benim..
ama yinede teşekkür ederim, ufaktan bilgi sahibi oldum..
resim atmışın daha yardımcı olmam için..
Allah senden razi olsun..
-
Duster alın, köy yolları için en uygun araç o. Ben de sık sık köye gider gelirim senelerdir. Birçok araç gördüm bu süreçte köy yollarında. Civic, Corolla, C180 gibi araçlar kesinlikle köy yollarına uygun değil. Eniştemde Corolla vardı eskiden, bizi köy yolunda asla arabaya almazdı. Neymiş efendim, altı yere sürtermiş diye tek başına köyün tepesinden sahile kadar araçla gider, biz yürüyerek 1 saatte inerdik. kendisini negatif enerjiyle selamlıyorum
-
csb
Hocam eğer yollar bahsettiğiniz kadar kötüyse, bir kere o 3 aracı da düşünmeyin bile. Yani seçenek bile sayılmaz. 3 serisini hele o yolda hayal bile edemiyorum.
şahsen benim fabrikalara giderken kullandığım 2 araç var. ( sizin köy yolları gibi yollarda tecrübem yok ama bu bahsettiğim fabrikalar çamurlu yada çok fazla kamyon/tır geçtiğinden her tarafı çukurlu bozuk yollar) Biri duster diğeri egea. ikisinde de bu güne kadar hiç sorun yaşamadım. Hele o "beğenmediğim, dünyanın lafını söylediğim " duster valla kedi gibi çıkıyor her yere. Hayret etmiştim.
şimdi normalde atıyorum passat la da bir sürü yere gidilebiliyor ama öyle bir yol anlattınız ki sedan o yola hiç olmaz gibi bir izlenim oluştu bende.
-
Egea Cross Wagon, hem bagaj büyük hem araba yüksek.
passatlara baktımda temizi 800 900 den baslıyor... üstüne 1000 daha korum,e 250 alırım.. e250 nin altı binebzede olsun o saydığım 3 araçtan altı yüksek..
octavia yada aynı.. superb de..
-
genişlik yükseklik lazım ise bi ad octavia alınır bilinir.
En Beğenilen Yanıtlar

c180, 316 i, cıvıc tarzı arabalar bakıyorum diyorsunuz.
Yere mümkün olduğunca yakın arabalar bakıyorum deseniz, bunlar olurdu ama köy yoluna bunlar olurmu diyince ne diyeceğimi, nereden başlayacağımı bilemedim. Neyse çok detaya girmeden şunu yazayım. Altı yerden yüksek araç bakmanız tavsiye olunur. |
Benzer içerikler
- renault laguna 2.0 rxt nasıldır
- palio 1.6 16v
- honda civic benzin/lpg yorumları
- en iyi hibrit suv
- mini cooper countryman kronik arızaları
- en az yakan arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X