Şimdi Ara

Korkak futbol (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Attığın golün biri defans hatası, diğer son dakika doldur boşalt taktiği ile gelmiş bir gol. Her zaman bu şekilde şans eseri gol atamazsın. Neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Steam: igneli7
    Psn: igneli
  • Mert_Jeksin kullanıcısına yanıt
    İlk iki cümle nedir öyle? Cidden bunu mu düşündün?
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • quote:

Orijinalden alıntı: igneli

Attığın golün biri defans hatası, diğer son dakika doldur boşalt taktiği ile gelmiş bir gol. Her zaman bu şekilde şans eseri gol atamazsın. Neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Allahim attigin gol defans hatasi diyor. La hangi gol defans hatasi degil. Mancini de dedi defans hatalari olmasa maclar 0_0 biter. Bizim yedigimiz goller defans hatasi degil miydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

Attığın golün biri defans hatası, diğer son dakika doldur boşalt taktiği ile gelmiş bir gol. Her zaman bu şekilde şans eseri gol atamazsın. Neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Allahim attigin gol defans hatasi diyor. La hangi gol defans hatasi degil. Mancini de dedi defans hatalari olmasa maclar 0_0 biter. Bizim yedigimiz goller defans hatasi degil miydi

Kaç maçta öyle hata yakalayabilirsin? Mancini dedi diye doğru olması mı gerekir. Düşünceye bak yaaa.....

• Böyle adamlar konu açmasın.Kimlerle futbol tartışıyoruz.

Konu sahibine

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

Kaç maçta öyle hata yakalayabilirsin? Mancini dedi diye doğru olması mı gerekir. Düşünceye bak yaaa.....

Arkadasim kafan mi Güzel. Hata yaptikca gol yersin hata buldukca gol atarsin. Hata yapmazlarsa. Zaten atamazsin. bunun kurali bukadar basit. Zora kosmaya gerek yok

• ilk yarı daha çok isteyen GS dı kesinlikle
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

yalan yok, bence terim bu maç olsa daha iyi olurdu. çünkü juve o kadar kötüydü ki (başta kendilerini saklıyorlar sandım hatta o derece) biz hücum da yapsak savunma da yapsak bundan daha fazla atak yapamazlardı. biz en azından hücum yapsaydık belki daha fazla gol atardık.

sen stoperlerini açık alnda bıraksaydın da izleseydin rezitali.saf saf yorum yapmayın adamlar 50 metreye isabetli pas atıyorlar tabiki tedbirini alacaksın.sanki çemişgezeksporla oynamış gibi yazmışsın.italyanın en iyi takımı bu ve kötüsü italyada oynuyorsun.

Peki defansa hata yaptırman için ne yapmak gerekir? Defansın üstüne gitmek gerekir değil mi? Ve defansın üstüne ne kadar çok gidersen hata yaptırma olasığın o kadar çok artar. Adamlar resmen tek kale oynadı. Adamların 15 tane şutu var bizim 4 tane. Şans eseri 4 şuttan 2 tanesini atabildik ve şans eseri 15 şuttan 2'den fazlasını atamadı adamlar ve 1 puan alabildik. Ayrıca Juventus gibi tecrübeli bir takımın böyle defans hatası yapması ise bizim için büyük bir şans.

Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.

• GSye korkak oynadı diyenler, madrid maçındaki futboldan memnun mu acaba? O maçta hiç de korkak oynamadık, vatan millet sakarya taktiği ile oynadık.

MADRİD MAÇINDA,

Sonuç neydi?
    Tabelada maç sonu ne yazıyordu?
    3 puanı kim aldı?
    Korkak futbol oynamayana kaç puan veriyorlar?
    İtalyan takımlarının hepsi korkak mı?
    Juventus deplasmanında kaç forvetle çıkabilirdik? 2-3?
    Daha kaç tane soru sormamız lazım, sizlere "Futbolun basit bir oyun" olduğunu anlatabilmemiz ve Şampiyonlar liginde puan almanın, oynanan futboldan daha önemli olduğunu idrak ettirebilmemiz için?
    Zamanında korkak(!) futbol oynatıyor diye Lucescuyu gönderdiler, adam CLde GS tarihinin en önemli başarısını kazandırdı.
    aga okumadan yazmışsın sen. Başlıkta korkak yazmış olabilirim ama içerik tamamen farklı. Yapamadığımız paslardan ve önümüzde ki maçlarda böyle oynamamaktan bahsediyorum. Umarım rakibimiz juventus olduğu için böyledir diyorum (ki juveyide yenebilecek kapasitede olduğumuzu düşünüyorum).

• quote:

Güzel kardeşim bak mantık kuralları dahilinde tartışalım. Peki kabul ediyorum dediğini. Hata yaptırarak gol atarsın ve ya yersin.

Peki defansa hata yaptırman için ne yapmak gerekir? Defansın üstüne gitmek gerekir değil mi? Ve defansın üstüne ne kadar çok gidersen hata yaptırma olasığın o kadar çok artar. Adamlar resmen tek kale oynadı. Adamların 15 tane şutu var bizim 4 tane. Şans eseri 4 şuttan 2 tanesini atabildik ve şans eseri 15 şuttan 2'den fazlasını atamadı adamlar ve 1 puan alabildik. Ayrıca Juventus gibi tecrübeli bir takımın böyle defans hatası yapması ise bizim için büyük bir şans.

Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.

peki defansın üzerine gittiğinde ne olacak,arkada bıraktığın boş alan ne olacak onu söyle de bilelim.adamlar zaten senin böyle bir hata yapmanı bekliyorlar.uzun topu bukadar iyi oynayan takıma karşı böyle oynasaydık belki yine gol atardık ama 5 ten aşağı yemezdik emin ol.nekadar küçümsüyorsunuz juveyi.uzaktan şuta takmışsınız.adamlar arapası atabildilermi duvar pası ,2ye bir yapabildiler mi ona baksana sen.kaç poziyonda stoperle açık alanda yakalandı onuda söyle.deplasmanda juve ye baskı yapacakmışız.ALLAHIM sen büyüksün yarabbim.

• quote:

Şu FT'nin haldur huldur yaptırıyor diyenlere bitiyorum. Geçen sene nerelerdeydiniz? Şampiyon olurken, ŞL'de çeyrek final oynarken, Real'e 3 atarken hiç sesiniz çıkmıyordu?
    Türkiye'nin gruplarda elenme aşamasına gelmişken andorra'ya 5 atıp, Romanya'yı da eli boş bıraktığımız da kimsenin sesi çıkmıyordu. İmparator Fatih Terim'di değil mi?

5 maç puan kaybettik diye adamı yerin dibine soktunuz. Halbu ki o maçların hepsinde iyi oynayan, bir çok net pozisyonu kaçıran Galatasaray idi. Eğer son vuruşta o beceriksizlikler olmasaydı şuan başımızda hala FT vardı. Ayrıca Real'den 6 yediğimiz maçta topla oynama %50-%50 idi. Toplam çekilen şut GS 12 - 18 Real.. Kaleyi tutan şut GS 5 - 12 Real.. Eğer oyuncular son vuruşlarda kötü ise, şanssızlık yaşamışlar ise FT ne yapsın. FT'ninde saha girip son vuruşları yapmasını beklemiyorsunuz harhalde? Maçların skorlarına bakmadan analiz yapmasını öğrenin biraz.

Yine söylüyorum. Ben FT'yi savunmak için açmadım başlığı. Ben skoru beğenmediğimden açmadım başlığı. Ben juventusu küçümsediğimden açmadım başlığı. Ben futbol'u bilmediğim için açmadım başlığı ki hatta eminim benim futbol geçmişim çoğunuzun beyin yaşından fazladır.

Herkesin benimle aynı fikirde olmasını beklemedim zaten. Beklemem de hata olurdu.

"Ne kadar çok kişi benimle ayni fikirdeyse, o kadar çok yanıldığımı düşünürüm." - Oscar Wilde
    "Herkes sizin arkanızdaysa ve sizinle aynı fikirdeyse cesur olmak kadar kolay bir şey yoktur. Asıl zorluk, çevrenizdeki insanların %99'u sizin haksız olduğunuzu düşündüğü zaman başlıyor. İşte gerçek cesaret ancak böyle bir zamanda ortaya çıkandır, yani %1 olduğunuzda." - Philips

Hocam gayet guzel bir analiz yapmissin. Foruma girme amaci futbol tartismak yerine birilerini karalamak ve birilerini yuceltmek olan insanlari bu kadar ciddiye alma bence.

Adim gibi eminim ki Mancini bugun oynanan futboldan son derece rahatsizdir. Tabii ki onumuzdeki maclarda boyle oynamayacagiz. Hatta Real Madrid deplasmaninda bile. Adam geleli daha 3 gun oldu. 3 gunde ne taktik oturtabilir, ne takima defans yapmayi ogretebilir. Ancak birkac antreman izleyip oyuncular hakkinda ufak tefek bilgi sahibi olabilir.

Dikkat edersen zaten maca da bu kadar defansif baslamadik. Ilk 15 dakika mac ortayadi. Gayet kontrollu pas yapiyorduk. Zamanla Juventus oyunu domine etti ve biz karsilik veremedik. Golu attiktan sonra da psikolojik olarak kapandik. Mancini "mac boyunca ceza sahasindan cikmayin" diye bir taktik verecek hali yok. Bunu dusunenlerin zaten futboldan falan anladiklarini sanmiyorum.

• Her mac boyle defansif oynarsak ben takimi takip etmeyi birakrim.. Istedigi kadar basarili olsun... Ben guzel futbol izlemek istiyorum.. Bu gunki mac sanki 2 gun surmus gibi geldi bana.. Ha yedik ha yiycez diye.. Bi an hic bitmiycek sandim..

Umarim bu mac juve'ye karsi oynadigimiz icin boyledir..

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

GSye korkak oynadı diyenler, madrid maçındaki futboldan memnun mu acaba? O maçta hiç de korkak oynamadık, vatan millet sakarya taktiği ile oynadık.

MADRİD MAÇINDA,

Sonuç neydi?
    Tabelada maç sonu ne yazıyordu?
    3 puanı kim aldı?
    Korkak futbol oynamayana kaç puan veriyorlar?
    İtalyan takımlarının hepsi korkak mı?
    Juventus deplasmanında kaç forvetle çıkabilirdik? 2-3?
    Daha kaç tane soru sormamız lazım, sizlere "Futbolun basit bir oyun" olduğunu anlatabilmemiz ve Şampiyonlar liginde puan almanın, oynanan futboldan daha önemli olduğunu idrak ettirebilmemiz için?
    Zamanında korkak(!) futbol oynatıyor diye Lucescuyu gönderdiler, adam CLde GS tarihinin en önemli başarısını kazandırdı.

İmzamı atarım..

• Konunun özeti : Kral öldü yaşasın yeni kral.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Defans oynadık sonuç olumlu mu olumlu. Gerisi faso fiso. Diyorlar ki maçları seyretmek zevksiz aksine ben defansımızı filan böyle sıkı görünce daha bi zevk aldım. Hani sağlam takım imajı hissettim. Tek eksik iki pas yapamıyoruz. Yapıyoruz da az. Bunlar sıklaşırsa demeyin keyfime...

Artı Mancini İngiltere Liginde en çok gol atan en az gol yiyen takımın TD'si idi. Yani ligde böyle olmayacak. 4 farklı skorlar bile almıştı sanırım City'de...
  • Arkadas bizim taraftar bir garip. Tamam gecen sene terimle daha hucum futbol oynadik manu deplasmani falan ama bu macta her sey cok yeniydi. Oyle juve karsiya hucum futbol oynamak yemezdi. Biraz zaman verin aradan aylar gecti yine ayni futbol oynuyorsak elestirin o zaman . Mancini daha futbolcularin adini ezberlememis kenardan ne diye seslencem diye dusunuyor adam yazik

KALBİMİZDESİN PİLOT ALPER

GALATASA|RA|Y
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.