Şimdi Ara

Korkak futbol (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F.Terim'le bu maç oynansa ne olurdu sorusuna yanıt bulmak çok zor.Mancini korkak futbol oynatmadı.Akıllı ve sonuç alıcı bir futbol oynattı.Üç puana yakın olan takım sayısız korner atan Juve değil hiç korner atmayan Galatasaray'dı.Lucesku,Lucesku diyoruz.Lucesku'nun oynattığı futbolda üç aşağı beş yukarı bu.
  • Yaş muhabbeti yapmayı istemem ama bu konuyu açmak çocukluktur. Fatih Hoca yı en çok sevenlerden biri benim, Mancini den daha iyi olduğunu düşünürüm hatta. Maçta Fatih Hoca nın oynadığı futbol aklıma geldi benimde haldır huldur saldırırdık birçok atak izlerdik o zamanda elin bebesi her fırsatı değerlendirir 3-5 tane sallardı. Ancak bugün çok akıllı oynadık, Juventusa deplasmanda bu şekilde oynanır. Sonuca giden futbol oyunu işte..

Orijinalden alıntı: igneli

Bu ne arkadas bi tane adam akilli atak goremedim. Fatih Terim doneminde rakip sahada top cevirirdik. Takir takir pas verirdik. Simdi 3 kisiyle kontra(!) yapmaya calisiyoruz. İnsallah mancini onumuzde ki maclarda bu kadar defans yapan bir taktikle oynatmaz.

ama maçın sonunda 6 yerdik

Korkak futbolmuş. O sizin istediğiniz oyunu izlesek bi 4'te juveden yerdik. Orgazm olursuk sonra 4 tane yedik ama korkmadık eheheheh.

Şu mantıkla bi vedalaşın. Sizin o beğenmediğiniz oyun tarzı ile lucescu 8 senedir ş.liginde hep oynuyor. Sonra ağlarsınız luce gelsin o gelsin bu gelsin diye.

Juve deplasmanında hakem yüzünden galibiyetten dönmüşsün kokak futbol diye ağlıyorsunuz.
  • Fatih terimin yeri bende herzaman ayridir ki butun galatasaraylilar icinde oyle olmasi lazim! Fakat allah icin mancini daha ilk macinda bukadar kisa surede krizde olan bir takimda arti JUVENTUS deplasmaninda akillica isler yapti. Biraz sansimiz olaydi 3 puani bile alirdik. Helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bir de kaşar bir hakem koymuşlar ayağı kayan juveliye faul çalıyor. Taraftarlar çıldırmış gibi bağırıyor . Ben maçı izlerken heyecandan öldüm sen bir de oradaki futbolcuları düşün. Bir de gelmiş ileride top yapamıyolar diyosunuz. Daha ne yapsınlar karşında Juventus var . Futboldan anlamayan adamlar geliyor şöyle yorumlar yapıyor ya bitiyorum. Gerçek maç bu PES'deki gibi formları mükemmel de oynamıyorlar
  • Geilim seviyorsan sana bise diyemem ama 70.dakkaya kadar adamlarin net pozisyonu yok biraz aykut hocayi animsatti banada fakat buyuk maclarda boyle oynamasi iyi lig maclarida boyle olursa uyku getirir elbette

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester'ı bunalttık, yenildik. Evimizde oynadığımız maçlarda Cluj ve Braga Galatasaray maçlarını hala unutamamıştır, böyle oyun görmemişlerdir; sadece bir puan aldık. Fenerbahçe maçlarını tek kale oynuyoruz, fakat ya zar zor bir skorla yeniyoruz ya da yeniliyoruz. Ligde inanılmaz oynuyoruz ama hep berabere kalıyoruz. (E tabi ki tutunca da tutuyor. Real Madrid'i burada oynayarak yendik. Cluj'u deplasmanda oynaya oynaya yendik.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Juventus'a ofansif bir anlayışla çıksak defanslarını bu kadar boş bulacağımızı mı sandınız? Biz geri çekilince onlar oynadı ve kontradan golleri bulduk.
    Eğer ofansif çıksak ya hakikaten yenerdik (ki deplasmanda zor) ya da yine yenilirdik belki de farklı.

Muhteşem oyunumuzu yerine göre taktikle süslersek ve haddimizi bilirsek çok iyi bir takım olacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: WishCode

La sizi sayıyla mı gönderiyorlar? Juventus deplasmanı bu Juventus!

Juventus dediğin takım Gs ye her zaman kek gelmiş kek gitmiş takımdır. Fatih olsaydı fark atardık. Ha bu sefer ciddiyim alırdık maçı. Genel olarak taktik oyun başarılı Manciniye güvenim tam. Bu tatikle artık puan kayıpları yaşamayız Lig de. Burak kazmasıda buhar oldu kurtulduk.
    Savaşır gibi saldırmak insanı gaza getiriyor ancak bugünkü futbol tam olması gereken futboldu. Gayet elit bir takım gibi bekledik bulduğumuzu attık. Takım bu sisteme alışırsa deplasmanlarda sırtımız yere gelmez tabi lig maçlarında böyle olacağını sanmıyorum yine atak futbolu izleriz.

Stoperler,Muslera,Melo,Selçuk,Drogba çok iyilerdi.

Taktik olarakda çok iyiydik.

Yahu gözünüzle okuyun.

Ben skordan dert yanmadım. Niye geriye düştük ve ya niye berabera bitti demiyorum. Demek istediğim oyunda bir organizasyon yoktu. Attığımız gollere bir bakın organizasyon var mı? Göze hoş gelen bir oyun ortaya çıktı mı?

FT döneminde ki maçlarımızı izlemediniz mi? Geçen sene ŞL de oynadığımız oyunları izlemediniz mi? Son ŞL maçımızda Real'den 6 yemiş olsakta, ilk yarı adamlara ter döktürmedik mi? Kaç tane pozisyonumuz kaçtı saymadınız mı?

Gol atamamak, ya da yenilmemek kötü futbol oynamak değildir. Bazen iyi oynarsın ama şans senden yana değildir. Bu sezon FT ile yaşadığımız bunlardı. Hangi maçta kötü oynadık. Burak Yılmaz, Drogba net pozisyonları kaçırdıysa FT'nin suçu ne?

Gelelim şimdi ki maça. Bu maçta hiç atak yaptığımızı gördünüz mü? Muslera'dan başka kaleci görmedim oyunda? Ve emin olun Juventusun oyuncuları biraz şanslı olsaydı bu maçtada 6 yerdik. Adamların şanssızlığı ile fazla gol yemekten kurtulduk. Yani skora göre yorum yapan değil sizlersiniz.

Ayağımıza top geçtiği anda, solda bruma, ortada sniejder önlerinde drogba.... 3 kişiyle hucuma çıkıyoruz (ki çıkamıyoruz hemen topu kapıyorlar). Taktik belli adamlar bizim sol tarafımızı kapattığı an hucuma çıkamıyoruz. FT zamanında defanstan top çevirerek çıkıyorduk. Oyunda bir organizayon oluyordu. Şimdi ise paldır küldür hucum yapmaya çalıştık.

Lütfen rica ediyorum, düzgün yorumlayın olayları. Ben skoru eleştirmiyorum. Oynadığımız oyunu eleştriyorum.

Unutmayın ki Galatasary'ın kadrosu küçümsenecek bir kadro değil. Muslera-Eboue-Chedjou-Semih-Melo-Selçuk-Sneijder-Drogba bunlar kötü futbolcu mu? Hepsi avrupa takımlarından gelmedi mi? Hepsi dünya yıldızı diye gelmedi mi? Teknik Direktör Mancini... Manciniyi bank asyadan mı getirdik? Nedir bu juventusu gözünüzde büyütme olayı? Tarihleri bizden daha fazla başarılarla dolu olması, bugun bizim onlardan daha kötü olmamız gerektiği anlamına gelmez. Yobaz düşüncelerden kurtulun. Ki karşımız da ki takım dünyanın en iyi takımı bile olsa 3 tane pası arka arkaya vermemize engel değil çünkü biz Galatasaray'ız. İnegölspor değil...

Dediğim gibi sonuç 3-2de olsa yine aynı yorumu yapardım. Sonuca göre değil oyuna göre yazdım yazacaklarımı.

Macta golü bulduktan sonra daha atak organizasyonu yapacaksin sanırım ? Biraz düşün karşında Italya devi Juventus var skoru lehine cevirirsen maci sogutursun savunma yaparak karşı takimi yorarsin biz haddimizi ilk defa bilerek oynadik ve puan aldik.Senin soruna cevap skordan dolayi biz beraberlik icin geldik ve golü bulunca yaslandik saldirirsak Real faciası olabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ardnz

Imparator Roberto Mancini

abartmayin lutfen bende manciniyi destekliyorum ve sevindim gelmesine ama bu lafi oyleyen bi gs li olamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: chica

quote:

Orijinalden alıntı: ardnz

Imparator Roberto Mancini

abartmayin lutfen bende manciniyi destekliyorum ve sevindim gelmesine ama bu lafi oyleyen bi gs li olamaz.

Terim olsaydi burakla baslar bi 5 daha yemistik neden bahsediyonuz siz korkak futbolmus pehh

• Şu FT'nin haldur huldur yaptırıyor diyenlere bitiyorum. Geçen sene nerelerdeydiniz? Şampiyon olurken, ŞL'de çeyrek final oynarken, Real'e 3 atarken hiç sesiniz çıkmıyordu?
    Türkiye'nin gruplarda elenme aşamasına gelmişken andorra'ya 5 atıp, Romanya'yı da eli boş bıraktığımız da kimsenin sesi çıkmıyordu. İmparator Fatih Terim'di değil mi?

5 maç puan kaybettik diye adamı yerin dibine soktunuz. Halbu ki o maçların hepsinde iyi oynayan, bir çok net pozisyonu kaçıran Galatasaray idi. Eğer son vuruşta o beceriksizlikler olmasaydı şuan başımızda hala FT vardı. Ayrıca Real'den 6 yediğimiz maçta topla oynama %50-%50 idi. Toplam çekilen şut GS 12 - 18 Real.. Kaleyi tutan şut GS 5 - 12 Real.. Eğer oyuncular son vuruşlarda kötü ise, şanssızlık yaşamışlar ise FT ne yapsın. FT'ninde saha girip son vuruşları yapmasını beklemiyorsunuz harhalde? Maçların skorlarına bakmadan analiz yapmasını öğrenin biraz.

Yine söylüyorum. Ben FT'yi savunmak için açmadım başlığı. Ben skoru beğenmediğimden açmadım başlığı. Ben juventusu küçümsediğimden açmadım başlığı. Ben futbol'u bilmediğim için açmadım başlığı ki hatta eminim benim futbol geçmişim çoğunuzun beyin yaşından fazladır.

Herkesin benimle aynı fikirde olmasını beklemedim zaten. Beklemem de hata olurdu.

"Ne kadar çok kişi benimle ayni fikirdeyse, o kadar çok yanıldığımı düşünürüm." - Oscar Wilde
    "Herkes sizin arkanızdaysa ve sizinle aynı fikirdeyse cesur olmak kadar kolay bir şey yoktur. Asıl zorluk, çevrenizdeki insanların %99'u sizin haksız olduğunuzu düşündüğü zaman başlıyor. İşte gerçek cesaret ancak böyle bir zamanda ortaya çıkandır, yani %1 olduğunuzda." - Philips

Steam: igneli7
    Psn: igneli

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

sonra evinde 6 yerdin. braga'dan 2 yerdin, cluj'den 1 puanı zor kurtarırdın.
    şimdi neredeyse gruptan çıktık.
    futbolun gereklilikleri bunlar. bugün burada 3-4 gol yerdik terim olsa.

neredeyse gruptan mi ciktik? kafan iyi sanirim

Ayip hepinize ya. Gecen sene SL de ceyrek final oynarken reale 3 atarken oyle konusmuyordunuz...

Deplasmanda o kadar atak oynayıp 3 gol yemesek 1 gol yesek belki turu geçerdik yani bir yandan yıkmak diğer yandan tekrar inşaata başlamak.
    Ama böyle oynamak büyük takımların yaptığı iştir sen penaltıya kadar Juventus'a geçit vermiyorsan defansınla gurur duyarsın atak yapmadığın için üzülmezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

Hangi atak futbolumuzda 2 golden fazla attik da defans futboluna laf ediyorsunuz anlamiyorum. 2 golü de rizetw dehil Juventus a atiyorsun.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.