Şimdi Ara

Korkak futbol (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
3.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyisini yaptik acik oynasak juve bizi yarardi gercekci olmak lazim adamlarin balon diye gonderdigi melo bizim takimin en iyisi. Orta 3luleri dunyada hee takima kafa tutar asamoah desen tek basina otoban yapti bizim sag kanadi.

golden sonra bir iki cikmayi denedik ne oldu yapistirdilar ikinciyi Allah muhafaza fark yerdik

Birde abi bikmadiniz mi halen iyi oynayip kaybetmekten insanin oyle daha cok agirina gidiyor. Juve deplasmanindan puan almak demek 4 puan almak demek neredeyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

gs 2. olur bu sene juve bana gore etkisizdi

farklı maçları mı izledik? juve tek kale oynadı

Allahtan burağı oyuna almadı mancini

bufon sacma sapan goller yedi dün ilk golde cok erken çıktı drogbada affetmedi bi ara izlerken uyuya kalmıştım muslera güzel oyun çıkardı dün birazda şansızdı juve

quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

quote:

gs 2. olur bu sene juve bana gore etkisizdi

farklı maçları mı izledik? juve tek kale oynadı

Allahtan burağı oyuna almadı mancini

bufon sacma sapan goller yedi dün ilk golde cok erken çıktı drogbada affetmedi bi ara izlerken uyuya kalmıştım muslera güzel oyun çıkardı dün birazda şansızdı juve

Juve tek kale oynadi ama kac tane %100 diyecegimiz pozisyona girdi
    Sadece baski olusturdular benim bekledigim gibi degildi juve

• hakeen kullanıcısına yanıt
    juve pirlo olmasa etkisizdi bana göre pirloya hasta oldum dün her attığı top takım arkadaşına gidiyordu pirlo yoksa juve yoktur dün muslera güzel iş çıkardı
  • Eğer Terim o atak oyununu bu maçta da oynatma şansı bulsaydı bu maçta Galatasaray en az 4 gol yerdi. Real Madrid en azından kontra ataklarla geldi bireysel bitiricilikle işi tamamladı. Önceki maçtaki skorun o denli farklı olmasının sebebi takımın mental anlamda bir türlü toplamamamış olmasıydı. Ayrıca 2-0 hatta 3-0 geriye düşmemize rağmen hala daha rakip kaleye tüm oyuncularla saldırma hevesimiz yüzünden bu denli bir fark geldi. Juventus dünkü maçtaki ataklarının büyük bir çoğunluğunu takım halinde yaptı. Özellikle sol kanadı çok iyi kullandılar. Eğer Eboue'nin atağa çıktığı atak futbolu oynansaydı o kanattan çok ciddi problemlerle karşılaşılabilirdi.
  • İtalya dan hakeme rağmen 2 puanla dönmüşsün. Rakibin o kadar baskısına rağmen aman aman tehlikeli pozisyonu yok. Sen de bulduğunu atmışsın. Daha ne istiyorsunuz? Juventus gibi rakibe karşı yapabileceğiniz bundan ibaret. Yoksa tıkarlar 3 tane ağlaya ağlaya geri dönersiniz.

Ayrıca Mancini daha ilk maçına çıkıyor. Temkinli olması, Juve ye karşı önlem almaya çalışması gayet doğal. Fatih Terim olsaydı şu maçta 3 yiyip dönseydi adım gibi eminim " italya da çift forvet mi oynanır " diye de konu açardınız.

İmparatoru cok severim ama bu tür maclarda hatalari oluyordu

Takim su an oynamasi gerektigi gibi oynadi hemde bu sistemde ilk maclaridi umarim bu sisteme dahada alisacaklar

Sahici bir sarsıntı , sahte bir dengeden iyidir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: igneli

Bu ne arkadas bi tane adam akilli atak goremedim. Fatih Terim doneminde rakip sahada top cevirirdik. Takir takir pas verirdik. Simdi 3 kisiyle kontra(!) yapmaya calisiyoruz. İnsallah mancini onumuzde ki maclarda bu kadar defans yapan bir taktikle oynatmaz.

real Madrid maçını hatırla ve sus.

Steam: igneli7
    Psn: igneli
  • Adam haklı bakın rm maçında 80 tane pozisyonun var zevkli oyundu boşverin siz skoru 6-7-8-9 yenilebilir sıkıntı yok zaten maçları gazozuna yapıyoruz önemli olan göze hoş gelen atak futbolu

• manciniyi iyi tanıyan italyan bir gazeteci röportajında; ''mancini; her rakibe göre farklı sistem oynatan bir teknik adam'' demişti yani ben şahsen bu sözden şunu çıkarıyorum; juve gibi önemli bir deplasmanda kapanır kontra atak kovalar... ama içerde oynayacağı akhisar maçına mantıklı kanat organizasyonları, kısa ve uzun paslarla rakibi ablukaya alır

Orijinalden alıntı: KARAKAY

Valla işe yarıyor sonuç olarak.Tecrübeyle sabittir ki,bu şekilde oynayacaksanız maçları seyretmeyin,sonuçları öğrenin,biz çok acı çektik:)

doğru söze ne denir.

Bizi en çok bizden olanlar vurdu...
    Ne oldum dememeli. nooluyo ulan demeli.
    Yuri Gagarin uzaya giden ilk insan değil. Canlı dönen ilk insandır.
  • 2 puan ?
    İşin şakası, bu forumda dikkat ediyorum da bazılarının içine Hıncal kaçmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

2 puan ?
    İşin şakası, bu forumda dikkat ediyorum da bazılarının içine Hıncal kaçmış.

2 golle 1 puan yazacaktım eksik kalmış. sabah 5.30 da kalkıp işe gidince böyle oluyor
  • 10 gün önce 6 tane yemişiz utanmadan atak futbol neden yapılmadı deniyor, arkadaş haddini bileceksin önce karşındaki rakip Juventus ve avrupanın en iyi orta sahasına sahip şu anda avrupada hangi takım Juventus deplasmanından 3 puanla döner rahatlıkla bunu kim taahattüt edebilir. Biraz akıllı mantıklı düşünün öyle yorumlar yapın komik komik laf olsun diye konular açmayın. Galatasaray olması gerektiği gibi oynadı, o kadar defansif oynamamız rağmen 2 gol yedik düşünebiliyormusun atak futbol oynadığında yaşayacağın hüsranı düşünebiliyormusun.

Artık hee koçum hee , devirleri bitti artık profosyenel futbol ve strateji zamanı.
  • Futbol cahilleri dolmuş. Adamlarda pirlo gibi bir oyuncu var. Adamın attığı pasları atan başka futbolcu yok. 2.golde kestiği ortaya bakın adama kafa vurmak kaldı sadece. İlerde tevez gibi hızlı bir adam var. Takım zaten deplasmanda zor maç takım önde oynamaya çalışşa pirlonun bir pası gol bile yedirtebilirdi bize. Takım toparlanmaya çalışıyor hoca yeni yok atak oynamadık falan geçin bu işleri. 6-1 yenildikten sonra bu maçtada herkes 3-4 yeriz diyordu 2-2 çok iyi bir sonuç. Lig maçlarını kazanıp 2 kopenhag maçınıda alırsak taraftarlarla birlkte takım tekrar bir ivme yakalar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.