Şimdi Ara

Korkak futbol (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
3.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan kimlerle tartışıyoruz ya. bizden birine top gelince anında 3 4 kişi basıyor zaten

ayrıca fatih terim olsaydı büyük ihtimal yenilirdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla işe yarıyor sonuç olarak.Tecrübeyle sabittir ki,bu şekilde oynayacaksanız maçları seyretmeyin,sonuçları öğrenin,biz çok acı çektik:)

hem sütünden,hem kanından,hem canından bu sendeki huy OĞUL!
  • quote:

Takir takir pas verirdik.

Adam Juventus deplasmanında, dediği şeye bak

MANCİNİ 10 NUMARA ADAM. BEN ÇOK BEĞENDİM.

• Bu maç senin dediğin gibi oynasak 3-0 yenilirdik.

Juve deplasmanındasın. Akıllı oynaman lazım. Defansı elden bırakmaman lazım.

Hayat ne Pes nede Fifa dır. Gereksiz yorumlar yapmayın şurda.
  • juve nasıl etkisizdi ya 20'ye yakın şutları var adamın sürekli korner kullanıp durdular şu llorente denen adamı daha erken alsaydı juventusun teknik direktörü kaybederdik büyük ihtimal şanslıydık demek istemiyorum 75.dakikaya kadar iyi defans yaptık ama 75den sonra 2-2yi bulmak için biraz da şans lazım takımın durumunu düşünürsek ileride top tutamıyorduk drogba çok iyi indirdi topu umutta tamamladı

özet : drogba 1 puanı tek başına aldı italyada o kadar diyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTX61

sen cesursan maçta öndeyken konuyu açsaydın. madem sonuca göre yorumun değişiyor o zaman izin ter de sorumlusu olan adam sonucu düşünerek oyun oynatsın.

Kardes ben skordan bahsetmiyorum. Yapamadigimiz ataklardan bahsediyorum. Konu skor degil oyun...

Steam: igneli7
    Psn: igneli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Yaş maksimum 15.Yok 20 25 ise durum daha vahim.

Kardeşim sen hiç hayatında savunma futbolu izlemedin mi ? Bizim bu oynadığımız futbolu Chelsea Barcelona'ya yaptı ve turu geçti.Hemde 10 kişiyle.

Sen öyle Juventus Madrid gibi takımlara atak futbolu oyna atarlar 6 tane gönderirler.

Fifa 14 değil bu gerçek hayat.

+ sonsuz

Gelmiş burda ahkam kesiyor bir de...
  • Beni sinir eden şey, takımın tamamen geri yaslanması ikinci yarı. Defans yapması değil. İleriye iki pas üst üste atamadık resmen. Drogba topları indiriyor indirmesine ama odan sonra top kaybı. Attığımız iki golde de Juventus defansının büyük hatası vardı.

Kaleye attığımız şut taş çatlasa sekizdir. Juventus'unki ise yirmiyi geçkindir kesin. Defansif oynayabilirsin bu anlaşılabilir ancak bu kadar da geriye yaslanılması beni rahatsız etti. Adamlara resmen gelin atın dedik.

Neyse, İtalya'dan bir puan ile dönmek güzel birşey. Kopenhag yenildi diye biliyorum. Bizim Kopenhag'dan alacağımız puanlar çok önemli. İki maçı kayıpsız geçer isek, Juventus kesinlikle Real maçlarında tökezler. Bu da bizim üst tur şansımızı arttırır.

Kopenhag maçlarının hayati önemi var.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • penaltı penaltı değildi ya hakem 2. yarı bildiğin juve lehineydi

• Kusura bakmada Terim'in atak futbolunu, çift forvetini Madrid maçında gördük.
  • ne korkak futbolu be kontraatak diyecektin heralde böyle yaptıkları defansı yıllardır görmedim ama böyle hakem olmaz olsun , sadece iyi kontraya cıkamadık yoksa mis gibi futbol oynadılar çünkü takım ağır

Orijinalden alıntı: igneli

Bu ne arkadas bi tane adam akilli atak goremedim. Fatih Terim doneminde rakip sahada top cevirirdik. Takir takir pas verirdik. Simdi 3 kisiyle kontra(!) yapmaya calisiyoruz. İnsallah mancini onumuzde ki maclarda bu kadar defans yapan bir taktikle oynatmaz.

juventus deplasmanındasın ve 1-0 öndesin defansif oynuyorz diye eleştiryorsun

ciddi şekilde soruyorum ilk defa mı futbol izliyorsun ?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.