Teğmen
04 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 26 (Bu ay: 1)
Gönderileri
suan sec full 2gb tarifesini kullaniyorum fakat söyle bir durum var paketin herseyinden memnunum sinirsiz internet vs fakat bu paketin dakikasi yetersiz ek ucret odeyerek dakika tarifesi veya paketi alabilirmiyim veya bir cozum istiroyrum hiz dusumlu her pakete raziyim dakika bol olmak sartiyla .
33. Haftada bjk ye kaybedersek adamlar sahamızda sampiyon olmus gibi olacak ve yillar yili öyle olmasa bile biz sahanizda sampiyon olduk yea diyecekler
Galatasaray hazırlık maçları programi nedir? Geçen sene gücümüze denk ve hatta bizden daha iyi ekipleri yaz hazırlık döneminde maç trafiği geçirdik hatta Emirates kupası erken bir şu Resitali gibiydi fakat bu sene pek parlak değil gibi daha doğrusu kimlerle maç var belli mi
Casper tw9 serisi quanta intel hm55 chipsetli i7q720,nanya 4gb ram wd320 gb 8 mb cache ve gt335m kullanan bir sistemim var ssd almayı düşünüyorum bu sistemden en iyi berimi alabileceğim bir ssd tavsiyesi ve sistemime uyumlu olurmu bumları merak ediyorum
Bu notebook anakarının üzerinde şuan 4gb 1066 mhz lik ram var bunu 8+8 1333 mhz yapmak istiyorum fakat anakartın bu bellek saatindeki ramlari kabul edermi ? Acil olarak
Bu notebook anakarının üzerinde şuan 4gb 1066 mhz lik ram var bunu 8+8 1333 mhz yapmak istiyorum fakat anakartın bu bellek saatindeki ramlari kabul edermi ? Acil olarak
Forumda herkez atıp tutuor yok terimdi yok mançiniydi gelen topçular giden topçular herşey hakkında birşeyler var fakat bu türkiyede başarı nıdir ne değildir bilinmiyor uefa kupasını gören tayfa ile duyan tayfa bunun ayrımını yapar fakat küçük şeylerden büyük problemmiş gibi yansıtıyor medya kanmayın takımın çokta başarısız bir yönü yok uyumayın 2 sene gruptan çıktı 2 sene şampiyon oldu nihayetinde her aene aynı başarı olmaz değil gs taraftarı dortmund taraftarı olsanız yine aynı muhabbeti yaparsınız eminim ...
İp 4 kullanıcısıyım sol üst taraftaki sessize alma klipsibazen calışıyor bazen çalışmıyor assistive touch kullanmak zorunda kalıyorum bir çözümü varmı acaba ios 7.0.4
Beyler bu sene manciniyi bezdirmezlerse yok basarisiz falan filan diyerek adami kacirtmazlarsa sistem takimi olma yolunda ilerleyebiliriz tabi takimdaki cöp oyynculari yollayip biraz genclesme calismasida yapmasi lazim yonetimin
Beyler sene sonu max. 75 ğuan toplarız
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Otomobil
Fiat
Mobil cihaz
Apple
Mobil cihaz
Huawei
Operatör
Türk Telekom
Klima
Mitsubishi Heavy
Ses Sistemi
Logitech
Tablet
polypad
Notebook
Casper
GPS, Navigasyon
Tomtom
Fotoğraf Ekipmanları
Nikon
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 436
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.896 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 83 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.