Şimdi Ara

Kopya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu Hafta FULL Yazılı haftası ve Ben Malesef Çalışamadım. Ezberimde Kuvvetli Değildir. :(

Sizin Şu Anki - Eskiden Teknikleriniz Varmıydı?

Paylaşalım Öğrenci Arkadaşlara Yardımcı Olalım =)

Hayırlı bir için.

Edit: Araştırarak Buduğum Bir Yönetim. Ben gerçekten Çok beğendim =)

-1 Adet ERİKLİ su Alınır.
    -Tarayıcı Yardımıyla Bilgisayara Yüklenir.
    -Photoshopta (Su Şişesindeki Etiketin Ufak Yazılı yerleri Var.) Oralar Silinir Ve Mağlum Yere Kopya Yazılır.
    - Yağlı Kağıda ( Eğer Yoksa Normalde Olur heralde?) Düzenlediğimiz Etiket Çıakrtılır Ve Su Şişesine Yapıştırılır. ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilaly71 -- 5 Kasım 2010; 19:14:32 >

• Gerekenler: Sadece su şişesi

Su şişesinin dış kağıdı düzgünce çıkarılır. Malum yazılar sadece yakından bakınca belli olacak şekilde yazılır. Kağıt su şişesine geri sarılır. Sınavda su şişesi masanın üstüne konulur. Gerisi sizin becerinize kalmış.

En iyisi şimdi bilgisayarın başından kalk çalışmaya başla.
  • Bi arkadaşınla anlaş ve çalışma kağıdı gibi kopya kağıdı oluştur sınavda o kağıdın üstüne oturun hoca gidince kağıda bakmaya başlayın işte
  • büyük bi silgi al, silginin bir tarafına yaz, ama destan yazmıycan, haturlatıcı ufak kelimecikler yazıcan
  • Sıraya yaz relax takıl açık tut yazdığın yeri hoca sorarsa ben oturmuyordum burada arkadaşlar çalışırken yazmışlar dersin.
    Tam sıra yazma zaten yamuk yumuk olsun ama küçükte olmasın özen gösterme.
  •  Kopya?

Kopya?

Kopya?

Bundan daha iyi bir kopya yöntemi daha icat edilmedi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Sıraya yaz relax takıl açık tut yazdığın yeri hoca sorarsa ben oturmuyordum burada arkadaşlar çalışırken yazmışlar dersin.
    Tam sıra yazma zaten yamuk yumuk olsun ama küçükte olmasın özen gösterme.

;)
    Veee Süper birşey Buldum =)

Profesyonel Olarak ÖSS 'de Sınavlarda Kullanılabilir Yakalanma Riski Çok düşüktür... =)

-1 Adet ERİKLİ su Alınır.
    -Tarayıcı Yardımıyla Bilgisayara Yüklenir.
    -Photoshopta (Su Şişesindeki Etiketin Ufak Yazılı yerleri Var.) Oralar Silinir Ve Mağlum Yere Kopya Yazılır.
    - Yağlı Kağıda ( Eğer Yoksa Normalde Olur heralde?) Düzenlediğimiz Etiket Çıakrtılır Ve Su Şişesine Yapıştırılır. ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2'de kaydedilen oyun videoları
    16 yıl önce açıldı
    kopya maceram
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Kopya?

Kopya?

Kopya?

Denedim falçatayla 2 silgiyi haşat ettikten sonra bırakıp çalıştım.Silgiyi nasıl oyucaz?

• @hayvan arkadaş

Aralıkları ve kağıt boyunu iyi ayarlaman lazım. İyi ayarlarsan sınavlarda konforun artacaktır.

Kopya?

Silgiyi bu şekilde oyduktan sonra , kağıda yaklaşık 3-4 santim eninde bir A4 kağıdı uzunluğunda olacak şekilde çıktı alırsan ön arka şeklinde katlayıp hazırlayabilirsin..
  • UP
  • bende yaklaşık 7x7cm bir kağıda çooookk küçük harflerler önlü arkalı kopyayı fazla bastırmadan yazıp kağıdın altına koyup sınav kağıdının ucunu açarak bakmak garantidir görünmez etmez ;)
  • kopya konusunda silgi kitap üstüne tanımam :D
  • Sıraya yazmak en iyisi.Türkçe değil , İngilizce hatırlatıcı kelimeler de yazabilirsin.

Havalar soğuk , hastaymış gibi davranabilirsin , yani mendile yazabilirsin.Takıldığın soruda burnun akıyormuş gibi mendili açıp burnunu siler gibi yapıp mendilin züerindekileri okuyabilirsin.

Gömleğin en alt kısmına da yazılabiliyor ( son düğmenin altındaki paça kısmına ) , hiç farkedilmiyor.
  • Sıraya yazmak en mantıklısı
    Sıranın üstü fazla cilalı olmasın o zaman yazdıkların hemen silinir sıranın üstü çok cilalıysa biyerden zımpara bulup zımparala
    ve ya bazı sıraların rengi koyu oluyor (kahverengimsi) o sıraları kendine al onlarda hiç belli olmuyor uzaktan hocaların görmesi imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Kopya?

Kopya?

Kopya?

bu taktiği kullancaksanız yazıyı bilgisayardan yazın derim. Bu taktikle geçen yıl çatıırrr çatır kopya çektim Artık sınav bir an önce gelsin diye dua ediyordum o kadar zevkliydi hele ki tarih sınavlarında

• Sınıfın ineklerinden bakmak da bir yöntem sayılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.