Bildirim
Kopya çekme kalemi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bulunmali _____________________________ AÇIN TÜRKİYENİN ÖNÜNÜ.. DURDURAMAZSINIZ! TÜRKİYE GELİYOR!!
"Başkalarına Hükmeden Kuvvetlidir; Kendine Hükmeden Kudretlidir.." Aksaçlı -
çok işe yarar bu kalem hadi DH HALKI bulursunuz ben de arıyorum şuan _____________________________ -
Ulan lise bitti bitecek böyle bişeyi daha yeni görüyorum.Neden daha önce haberim olmadı be _____________________________ -
ararken bunu buldum :D
_____________________________ üyelik :2007
not: 2020'den merhaba, ben iyiyim. :) -
kirtasiyecilerde cocuk kalemlerinde vardi eskiden icinde carpim tablosu falan oluyor onu cikaricaksin kagit koyucaksin _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: pick-nick
_____________________________ -
biz denedikte elimizde patlayacaktı az kala :D mekanizması kötü onların. 5-10 çekmeden sonra elinde kalıyo :D sınavın ortasında kaldı bizde :D
küçük kağıtlara yaz sınavda çıkar işte..
çok kopya çektim o değilde.. kopyalarlamı bitti acep o üniversite_____________________________ -
lan lise yıllarım geldi aklıma.
KOPYALARIN EFENDİSİ: Kopya Kardeşliğikurmuştuk. ne güzel günlerdi bee
_____________________________ -
Kullanışsız.
Onu kullancağına küçük kağıtlara kopyaları yazıp kalemi tuttuğun elin avcunun içine koyup çekersin. (Sağaksan sol tarafta duvar kenarına oturman riski azaltır ayrıca elinde kalem olucağından dikkat çekmezsin.)_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: pick-nick
+1_____________________________ -
Bende var o kalemden _____________________________ -
Bende almıştım zamanında ama nerden hatırlamıyorum. Kullanışsızdı. Kağıdı yapıştırmanız gerekiyor yapıştırırken içine giriyor geri sarıyor veya çekiyorsun geri sarmıyor vs. Kalitelileri varsa bilemem ama dandirik bişey. _____________________________ -
Kırtasiyelerde var sünger bob, ben10 karakteri olan vs. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X