Şimdi Ara

Köprüden Atlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
22.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Köprüden atladığında insanlar neden ölür?Yanlış anlamayın böyle bir niyetim yok.Meraktan sordum.Suya çarpma anında mı ölür, havadayken mi ölür, yoksa boğularak mı?Boğularak ölmesi bana hiç mantıklı gelmiyor.Atlayan kişi yüzme biliyorsa boğulması bana olası gelmiyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Köprüden Atlamak

Köprüden atlamak, çok tehlikeli ve genellikle ölümcül bir eylemdir. Her yıl birçok kişi köprülerden atlayarak hayatına son vermektedir.

Köprüden atlayanların çoğu yüksekten kaynaklanan etki nedeniyle anında ölür. Boğaz Köprüsü gibi yüksek köprülerden atlayan kişiler, suya çarptıklarında saatte 120 kilometreyi aşan hızlara ulaşabilirler. Bu yüksek hız, vücuda ciddi hasara neden olur ve genellikle ölümle sonuçlanır.

Ayrıca, suya çarpma anında oluşan şok da ölümcül olabilir. Suya yüksek hızda çarptığınızda, vücudunuz ani bir yavaşlama yaşar ve bu da hayati organlarınıza zarar verebilir.

Ek olarak, köprüden atlamak boğulmaya da neden olabilir. Yüksek hızla suya çarptığınızda, bilincinizi kaybedebilir ve boğulabilirsiniz.

Köprüden atmayı düşünüyorsanız, lütfen yardım isteyin. İntihar düşünceleriyle mücadele ettiğinizde yalnız değilsiniz. Size yardımcı olabilecek birçok kaynak ve kişi var.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Suya çarptığı anda ölür, nedeni ise; o kadar yükseklikten atlandığında suyun beton etkisi yapmasıdır. Yani bir binanın tepesinden atlayıpta yere çakılmak gibi.

(Yanlışım olabilir, ben böyle biliyorum.)
  • ben de o şekilde biliyorum. bunda çarpma şeklide önemli. kimileri kurtuluyor. sanırım onlar tam şarpma esnasında çivilimeme daldıkları için suya çarpan yüzey azalıyor ve ölmüyorlar
  • Ya aşağıdan gemi geçiyorsa...
    Daha kötüsü; atlayıcı tesadüfen gemimin bacasını tutturmuşsa...
  • 50metreden sonra ha suya atlamışsın ha betona ama suyakarnının üstüne düşmekle dik düşmek arasında fark var .suyu deldikten sonra ölmezsin sürünürsün.yani 50metreden sonra kurtulma şansın yok gibi
  • biri kesin dene diycek görürsün

@metalok
  • Su şişesi ile hızlıca püskürtülen su bile can yakıyorsa eğer , köprünün öldürmesi normal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bf2 paraşütle nasıl atlıyoruz
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DgnByz

Su şişesi ile hızlıca püskürtülen su bile can yakıyorsa eğer , köprünün öldürmesi normal.

imzan güzelmis
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

ben de o şekilde biliyorum. bunda çarpma şeklide önemli. kimileri kurtuluyor. sanırım onlar tam şarpma esnasında çivilimeme daldıkları için suya çarpan yüzey azalıyor ve ölmüyorlar

Bir haber görmüştüm, köprüden atlayan birinin ceketi paraşüt etkisi yapmış ve ölmemiş.
    Yine bir bebek camdan düşmüş ve bebek bezi paraşüt etkisi yapmış, bebek kurtulmuş.

(Bunlarda da yanlışlarım olabilir, böyle hatırlıyorum )
  • boğaz köprüsü mesela 60 m yüksekliğinde, o mesafeden suya çok hızlı çarptığınız için su büyük direnç uyguluyor.
    Normal havuza bile karın üstü atlarsanız, karnınız acır.
  • zaten bebekler yetişkinlere göre fiziki olarak biraz esnek birde onlar ilahi paraşütün altındalar birazda ondandır
  • Bazende düşme esnasında -hani hayat film şeridi gibi gözünün önünden geçerken kelebek etkisi yaratıyor- yine kurtulma ihtimali oluyor,
    hey allahım ya
  • Peki çivileme atlarsak kurtulma olasılığımız ne kadardır?
  • Up!
  • Çivileme atlansa bile ölme ihtimali çok yüksek. Çivileme atlayınca daha hızlı inersin su dibine, ani basınç artışından ölürsün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawn34

Çivileme atlansa bile ölme ihtimali çok yüksek. Çivileme atlayınca daha hızlı inersin su dibine, ani basınç artışından ölürsün.

Çivileme atlayıp da suyun içinde kol ve bacaklarını açarsan; bu uvuzlar frenleme etkisi yapacağından tehlike yaratacak kadar derine inmeyebilirsin!
  • Su belirli yükseklikten sonra beton etkisi yapar.Çinin bir işkencesi var adamın kafasının derisini yüzüp 100 m. den soğuk su damlatılıyor(sıcakta olur denedim:P).Adam deliriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

quote:

Orjinalden alıntı: spawn34

Çivileme atlansa bile ölme ihtimali çok yüksek. Çivileme atlayınca daha hızlı inersin su dibine, ani basınç artışından ölürsün.

Çivileme atlayıp da suyun içinde kol ve bacaklarını açarsan; bu uvuzlar frenleme etkisi yapacağından tehlike yaratacak kadar derine inmeyebilirsin!

aletlerin üstüne düşersen bi daha calışmaz
  • istersen bi köprüden atlayıp deneyimlerini buraya aktarsan bizide bilgilendirsen ne dersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

istersen bi köprüden atlayıp deneyimlerini buraya aktarsan bizide bilgilendirsen ne dersin

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.