Şimdi Ara

Köprüden Atlamak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
22.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir şey daha merak ediyorum atlayıp kurtulanlar bir daha cesaret edebiliyorlar mı atlamaya?
    bir de o an atladıkları anda ölüme giderken neler hissediyorlar biraz paylaşır mısınız?
  • Hayır esasında şunu sormak lazım suyun yüzeyinin belirli bir yükseklikten sonra beton etkisi yaptığnı zaten biliyoruz ama asıl soru neden boğaz köprüsü? İntiharı seçenler neden evlerinin yakınındaki 5 katlı bir binayı seçmiyorda illa gidip boğaz köprüsünden atlıyor acaba? Varmı yanıtı olan? Acaba hani aşağıdaki su ya belki bir ümit kurtulurum yada daha az acır yada diğer insanların bunu görmemesi içinmidir?
  • bence burda önemli olan hayati oganların hasar görmemesi. eğer bacaklar ile balıklama yapılırsa hızı biraz keser ve çarpma anında suyu yarar. Böylelikle iç organların hasar görmesini engellenebilir. Belki bir iki ayak kemiği kırılabilir. ama göbek üsyü veya sırt üstü düşütüğünde direk kalp dalak çiğer hasar görür.
  • adadayken(marmara adası) bi arkadaşımın babasının yük tankeri vardı. onun tepesinden yüksekliğini bilmiyorum ama heralde bi 15-20 metre vardı çivileme olarak atlamıştım. suyun derinliği bayağı vardı. dibi görmüştüm o hızla . suya girerken bi acıma hissi fln olmuyor ama. salgıladığınız adrenalin size yetiyor. ve manyak bir duygu oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: AthabaskA

bide yüksekten atlayınca büzünüzü sıkmanız gerek. su ordan girip bağırsakları patlatır aman dikkat yeğenler.

allahım ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: K-orn

adadayken(marmara adası) bi arkadaşımın babasının yük tankeri vardı. onun tepesinden yüksekliğini bilmiyorum ama heralde bi 15-20 metre vardı çivileme olarak atlamıştım. suyun derinliği bayağı vardı. dibi görmüştüm o hızla . suya girerken bi acıma hissi fln olmuyor ama. salgıladığınız adrenalin size yetiyor. ve manyak bir duygu oluyor

Adam piskopat

• silahın varsa benimle irtibata geç bana ani ölüm lazım bogaz köprüsü beni beyen medide
  • dünya bi kaç saniye içinde gözünün önünde geçiyo en çok kimi seviyosan ilk aklına o geliyo ama ben tekrar atlicamm zamanını bilmiyorum ama çok yakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiesOfFear

quote:

Orjinalden alıntı: AthabaskA

bide yüksekten atlayınca büzünüzü sıkmanız gerek. su ordan girip bağırsakları patlatır aman dikkat yeğenler.

allahım ya

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölür işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt

Su belirli yükseklikten sonra beton etkisi yapar.Çinin bir işkencesi var adamın kafasının derisini yüzüp 100 m. den soğuk su damlatılıyor(sıcakta olur denedim:P).Adam deliriyor.

100 metreden kafasına su damlatması imkansız. 100 metre ne demek biliyonmu sen?? O mesafeden attığın damla rüzgardan sağa sola uçar. Rüzgardan kafayı tutturamazsın 100 metreden damlatarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: collossus

Hayır esasında şunu sormak lazım suyun yüzeyinin belirli bir yükseklikten sonra beton etkisi yaptığnı zaten biliyoruz ama asıl soru neden boğaz köprüsü? İntiharı seçenler neden evlerinin yakınındaki 5 katlı bir binayı seçmiyorda illa gidip boğaz köprüsünden atlıyor acaba? Varmı yanıtı olan? Acaba hani aşağıdaki su ya belki bir ümit kurtulurum yada daha az acır yada diğer insanların bunu görmemesi içinmidir?

neden Fatih Sultan Mehmet köprüsü değilde Boğaz köprüsü bunu cevapla önce sonra ben senin cevabını vercem
  • kimsede söylememiş ben yardımcı olayım, su o kadar yükseklikten beton etkisi yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilton

kimsede söylememiş ben yardımcı olayım, su o kadar yükseklikten beton etkisi yapar.

Sağol kardeş 2008 den beri bu cevabı bekliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicenkis

dünya bi kaç saniye içinde gözünün önünde geçiyo en çok kimi seviyosan ilk aklına o geliyo ama ben tekrar atlicamm zamanını bilmiyorum ama çok yakın

koca yürekli ali yıllar önce aramızdan ayrıldı forumdaki son mesaji buymus hey gidi uğurlar olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

dünya bi kaç saniye içinde gözünün önünde geçiyo en çok kimi seviyosan ilk aklına o geliyo ama ben tekrar atlicamm zamanını bilmiyorum ama çok yakın

koca yürekli ali yıllar önce aramızdan ayrıldı forumdaki son mesaji buymus hey gidi uğurlar olsun

Noldu arkadaşa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

quote:

quote:

Noldu arkadaşa?

karıştırıyor olabilirim ama o dönemlerde bu arkadaşın kendini köprüden attıgina dair konu dışında konular görmüştüm 2009 senesinde köprüden atlayıp öldü gibisinden forumda arkadaşı vardi o açmıştı konuyu karistirmiyorsam o arkadaş bu hatta sakat falan kalmis bir kac organi bir daha düzen tutamamis falan öyle yazmıştı arkadaşı 2009 da acilan konulara o zamanin köprüden atlayanlarina bakip bulanabilinir

• 2008 yılında dh de sıradan bir soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

quote:

quote:

Noldu arkadaşa?

ih’i son andaki refleksi kurtardı
    Boğaziçi Köprüsü’nden atlayarak ölmek isteyen Fesih Cengiz, çivileme suya çakılırken son anda sol koluyla başını koruyunca mutlak ölümden kurtuldu

Yayınlanma Tarihi: 31.08.2006 16:26
    Bülent AYDOĞDU
    Bir üre önce Boğaziçi Köprüsü’nden atlayarak ölmek isteyen ancak çivileme suya çakılırken son anda sol koluyla başını koruyan ve hayatta kalmayı başaran Fesih Cengiz kurtulmasının mucize olduğunu söyledi. Boğaziçi Köprüsü’ne nasıl geldiğini hatırlamadığını söyleyen Cengiz, “Suya çakılmadan önce kendime geldim. Derin nefes aldığımı hatırlıyorum. Ve gözlerimi açtığımda hastanedeydim. Hayatta kalmam inanılmaz” diye konuştu.

İki hafta önce Çorlu’dan İstanbul’a kaçarak gelen ve iki hafta sokaklarda yaşayan Fesih Cengiz tedavi gördüğü Haydarpaşa Numune Hastanesi’nden taburcu oldu. Cengiz, ailesi tarafından Çorlu’ya geri götürüldü.

Evden kaçıp İstanbul’a geldikten sonra iki hafta sokaklarda aç kaldığını ve zor günler geçirdiğini söyleyen Cengiz, “Köprüye geldiğimi hatırlamıyorum, sadece yürüdüğümü hatırlıyorum. Köprünün korkuluklarına çıktığımda yoldan geçenler ve çevredekilerin bana seslenmişler ama ben onları duymadım. Korkuluklara çıktığımda ellerimi hemen çektim.

HAVADA DÖNDÜM
    Bir anda büyük bir hızla boşluğa düştüm. Hızla suya yaklaşıyordum. O an hiçbir şey düşünemiyordum, yuvarlanıyor gibiydim. Suya kafa üzeri çakılmak üzereyken bir anda ters dönerek ayaklarımın üzerinde dik bir pozisyona geldim. O pozisyonda hızla suya girdim. Suya girdiğim anda sol elimi refleks olarak başımın üzerine getirerek kalkan yaptım. Sanırım bu nedenle başım sert bir şekilde suya çapmadı. Ama suya çarpmanın etkisiyle sol kolum kırılmış. Dik hale geldiğim zaman kendime gelmiştim biraz ve suyu fark etmiştim. Son bir gayretle derin bir nefes alıp tuttum. Bir süre suda dibe doğru gittikten sonra hızım kesildi. Sonrasını hatırlamıyorum, bayılmışım. Kendime gelip gözümü açtığımda hastanedeydim” dedi.

Oğlum kötü arkadaş kurbanı
    OĞlunun Boğaziçi Köprüsü’nden atladığını gazetelerden öğrendiğini söyleyen baba Mehmet Cengiz oğlunun arkadaş kurbanı oluğunu anlattı. Altı ay önce çocuklarının eğitimi için memleketi Siirt’ten Çorlu’ya göç ettiğini anlatan baba Mehmet Cengiz, “Fesih çok başarılı bir öğrenciydi ancak Çorlu’ya taşındıktan sonra günden güne bu başarısı geriledi. Çorlu’da edindiği arkadaşlar onu bu yola sürükledi sanırım. Bize hiçbir şey anlatmazdı, anlatsaydı bu olay olmazdı. İki hafta önce kaçarak İstanbul’a gelmiş. Kaçmadan bir gün önce eve çok geç saatte gelmişti. Gözleri kan çanağı gibi kırmızıydı. Annesi çok endişelenmişti. Fesih’e ısrarla geç saate kadar nerede kaldığını sordum ancak o hiç cevap vermedi. Gidip yattı. Sonraki gün kaçarak İstanbul’a gelmiş. Gazetelerden köprüden atlayarak intihar ettiğini ve hastanede tedavi altında olduğunu öğrendik. Oğlum mucize eseri hayatta kaldı. Ama neden ölmek istediğini bilmiyorum, kendisi de bunu söylemiyor. Önemli olan oğluma sağ salim kavuşmamız” diye konuştu.

kaynak:http://m.gazetevatan.com/News/Article?ID=85882
    öldüğü haberini bulamadım umarım karistiriyordumdur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.