Arkadaşlar babam trafik polisi ama şimdi konuyu kendisine anlatsam çok sinirlenir üzülür o yüzden burdan size bir danışmak istedim. Bugün otobanda ilerlerken kamyonu geçmek için sinyalimi verdim aynamı kontrol ettim ve geçtim sonra ilerde bir kamyon daha vardı bu arada arkam boş hızım 120 125km civarı , önümde de beyaz bir audi a1 vardı... Neyse kırmızı bir skoda scala orta şeritten hızlıca geldi.. ne ara geldi görmedim.. sağdanda orta şeride gri bir skoda octavia girince benim önüme kırmızı olan atladı (gri atlar diye iyi ki ayağım fren üstündeymiş) ama nasıl atladı arabamın ön tampona ve çamurluğa dokunarak (6 7 cm çatlamış) ön çamurlukta da çizikler oluşmuş. Sonra peşine takıldım fotoğraf çektim 4 lüleri yakarak emniyet şeridine geçtim durup hasar tespitini o zaman yapabildim. Öfkeyle devam edip yakalayabilirdim ilerde kesin trafik sıkışacak bir yerde denk getirebilirdim ama babam bizi sürekli tembihler sakın sakın ne kadar haklı olsanızda trafikte dalaşmayın diye.. İyi ki acemi biri değilim, valla acemi olsa orta refüje direk girerdi.. Elimde sadece plaka bilgisi var ne yapabilirim bu durumda ? Griyi gorüp mü kırdı yoksa makas ata ata mı geliyordu bilmiyorum ama yaptığı hata 2 cana mal olacaktı, cezasız kalmamalı diye düşünüyorum. Kaskom var ama neden başkasının yaptığı hatayı kabulleneyim ki yarın öbür gün sizin ve sevdiklerinizinde canını yakabilir.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 28 Mayıs 2021; 16:57:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |