Şimdi Ara

Otobanda Sağımdan Geçip Önüme Kırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam trafik polisi ama şimdi konuyu kendisine anlatsam çok sinirlenir üzülür o yüzden burdan size bir danışmak istedim.

Bugün otobanda ilerlerken kamyonu geçmek için sinyalimi verdim aynamı kontrol ettim ve geçtim sonra ilerde bir kamyon daha vardı bu arada arkam boş hızım 120 125km civarı , önümde de beyaz bir audi a1 vardı...

Neyse kırmızı bir skoda scala orta şeritten hızlıca geldi.. ne ara geldi görmedim.. sağdanda orta şeride gri bir skoda octavia girince benim önüme kırmızı olan atladı (gri atlar diye iyi ki ayağım fren üstündeymiş) ama nasıl atladı arabamın ön tampona ve çamurluğa dokunarak (6 7 cm çatlamış) ön çamurlukta da çizikler oluşmuş. Sonra peşine takıldım fotoğraf çektim 4 lüleri yakarak emniyet şeridine geçtim durup hasar tespitini o zaman yapabildim.

Öfkeyle devam edip yakalayabilirdim ilerde kesin trafik sıkışacak bir yerde denk getirebilirdim ama babam bizi sürekli tembihler sakın sakın ne kadar haklı olsanızda trafikte dalaşmayın diye..

İyi ki acemi biri değilim, valla acemi olsa orta refüje direk girerdi..

Elimde sadece plaka bilgisi var ne yapabilirim bu durumda ?

Griyi gorüp mü kırdı yoksa makas ata ata mı geliyordu bilmiyorum ama yaptığı hata 2 cana mal olacaktı, cezasız kalmamalı diye düşünüyorum. Kaskom var ama neden başkasının yaptığı hatayı kabulleneyim ki yarın öbür gün sizin ve sevdiklerinizinde canını yakabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 28 Mayıs 2021; 16:57:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• araç içi kamera olsa her türlü ispat ederdiniz ama şuan ne yapılır bende bilemedim otobanda kamera falanda olmaz.

İt ile uğraşacağına dokunaydın ya frene kardeş. Makasını atar giderdi.

Eskiden ben de gurur meselesi yapardım, böylelerine yol vermek istemezdim.

Bırak Allah'ından bulsun diyorum şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

İşin özü o zaman bir kamera almak şart oldu, yorumlarınızı görünce hemen aşağıdaki ürünleri sipariş verdim. Babama bir şey söylemeyeceğim, boşuna 6-7cm çatlak ve bir kaç çizik için canını sıkmama kararı aldım çünkü uğraşmak isteyince öyle bir uğraşıyor ki ama sinir sistemine yazık. Şimdilik ayağımın frende olması ve canımıza bir şey olmaması tek tesellim.

Otobanda Sağımdan Geçip Önüme Kırdı

@road35

@xxl567

@münzevii

• Bulaşma, 4.9 ton kokainle bir ceza yemiyorsun, makasa kimse laf etmez :):)

Orijinalden alıntı: Bethesta

Bulaşma, 4.9 ton kokainle bir ceza yemiyorsun, makasa kimse laf etmez :):)

biri siyasi diğeri halk hocam :)

halka af yok Otobanda Sağımdan Geçip Önüme Kırdı 

Orijinalden alıntı: Guest-FA876DFFE

biri siyasi diğeri halk hocam :)

halka af yok  

Alıntıları Göster

Arabada kokain var der geçer :):):)

Çünkü aracın geldiğini bile fark etmediğinizi belirtmişsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sağolun hocam, sultanbeyli tem de oldu olay.. zaten araç yoğunluğu hafiften başlamıştı, ayrıca selektör falan atan olmadı arkamda gormedim beni geçen aracı, dikiz aynasını sürekli kontrol ederim zaten..

nerden çıktığını bile anlamadım.. önümdeki arabayla takip mesafesi kadar bosluk vardı hani oyle sol şeridi isgal eden tiplerden değilim hiç de sevmem.. ayrica koca kamyonu gormüyor mu dibimde olsa selektör atsa bile yine yol vermezdim kamyonun altina girme heveslisiyse kendisi girsin Otobanda Sağımdan Geçip Önüme Kırdı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 4 Haziran 2021; 17:58:5 >

aynen hocam çok şükür ucuz yırttım.. Kamerayı da aldım, pilsiz olsun istedim hocam sıcakta sıkıntı olmasın diye.. şu an usb den bağlı onu sigorta kutusundan elektirik alacak şekilde bağlayacağım bugün inşallah başarabilirsem..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA876DFFE

aynen hocam çok şükür ucuz yırttım.. Kamerayı da aldım, pilsiz olsun istedim hocam sıcakta sıkıntı olmasın diye.. şu an usb den bağlı onu sigorta kutusundan elektirik alacak şekilde bağlayacağım bugün inşallah başarabilirsem..

sürekli elektrik için sigorta kutusu yerine obd soketi üzerinden de besleme yapabilirsiniz hocam. güncel araçlarda aracı kilitledikten belli bir süre sonra aküden enerjiyi keser araç (güvenlik nedeniyle park halinde iken elektrikten kaynaklı yangın vs. çıkmasın diye) ancak obd soketinde sürekli 12v besleme vardır her zaman.

• Çok teşekkür ederim hocam, sineye çekmek istemiyorum ama kamera olmadığı için babama soyleyip onu üzüp sinirlendirmek istemiyorum.. arabanin fotoğrafıni cektim plakası elimde , bakalım çaktirmadan "bir arkadaşın" diye başlayip babamdan akıl alip nabzıni bir kontrol ederim Otobanda Sağımdan Geçip Önüme Kırdı 

Hocam aracın sigorta kutusunu bu isleri bilen arkadaşımla inceledim o da zaten aldıgım yani viofo marka kameradan bağlamıştı.. arabalarimiz aynı marka model.. hatti bugun sigorta paneleine kadar çektim hiç kablo gorünmüyor :)

3 şeritli kablosu var, 1 tane battery 1 tane acc 1 tane de şase kablosu var yani park modu da çalışacak..

Obd2 ye elm cihazim bağlı, birde arabayı ola ki servise birakmak icap ederse tech2 bağlarken kameranin soketini sökerler bende ne yaptıklarını goremem duyamam Otobanda Sağımdan Geçip Önüme Kırdı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 6 Haziran 2021; 18:16:47 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.