Şimdi Ara

Köprüden Atlamak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
22.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beton etkiisi yaratır diye biliorum ama çivileme atlayıncA BENCE! kurtulbilir atlayan kişi
  • ALINTII ; Bakın yırtmış zamanında Ali

İntihar etmek için Boğaziçi Köprüsü `nden atlayan 17 yaşındaki Ali Çenkiş, 64 metre yüksekten düşmesine rağmen sağ kurtuldu . Vücudunda kırıklar olan genç, köprüden atlayıp ölmeyen 19`uncu kişi oldu... BOĞAZİÇİ Köprüsü `nden atlayarak intihar etmek isteyen Ali Çenkiş (17), mucize eseri kurtulan 19`uncu kişi oldu. Alınan bilgiye göre, köprüye gelerek korkulukları aşan Çenkiş, korkulukları aşıp denize atladı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen deniz polisi, suda sağ olarak bulduğu genci kıyıya çıkardı. VÜCUDUNDA KIRIKLAR VAR BİLİNCİ açık olan ve ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi `nde tedavi altına alınan gencin vücudunda kırıklar bulunduğu ve iç organlarında hasar olup olmadığını belirlemek amacıyla kontrolden geçirildiği bildirildi. Çenkiş, 1984 yılından bu yana yaklaşık 64 metre yükseklikten düşmelerine rağmen, mucizevi bir şekilde su yüzeyinde sağ bulunan 19. kişi oldu. Ancak, bu kişilerden bazıları hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetmişti. MESUT ER iŞTE MUCiZE KURTULUŞLAR 1973 yılında ulaşıma açılan Boğaziçi Köprüsü `nden atlayarak sağ kurtulanlar şöyle: Engin Çolakoğlu (13.4.1984), Çetin Soltan (29.03.1989), İlhan Bilgin (24.02.1990), Cenk Güngör (24.10.1992), Zeynep Kunt (25.12.1994), Arman Oluk (14.05.1996), Mehmet Gökbey Ulugergerli (29.08.1996), Fatma Köksal (10.05.1997), Ömer Hankopuz (10.05.2002), İlker Kılıç (09.07.2002), Kemal Mallı (29.12.2002), Tolga Kaya (03.06.2004), Aydın D . (30.07.2006)... 17 Kasım 1988 yılında Fatih Coşar ile 8 Eylül 2001`de adı belirlenemeyen 25 yaşlarındaki bir genç, köprüden atlamış, sağ kurtulmalarına rağmen, hastanede can vermişlerdi. 1988`de faaliyete geçen Fatih Sultan Mehmet Köprüsü `nden ise, 17 Kasım 1997`de atlayan Fatih Coşar sağ kurtulmayı başarmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 10 Haziran 2008; 14:22:55 >

• çokmu merak ediyorsunuz ben atladımn hepinize tasiy ederim yakında tekrar atlaycam kurtulunca size yazarım evt yazdıklarınızın hepside doğru ama oldurmeyen allah oldurmuyo ben atladımda ne oldu burnum kolum falan kırıldı derim soyundu belki ama önemli deil bizde denizin dibini görene kadar atlıycaz sizede dedi kodu yapcak bişey dogcak ..................fesih cengiz bilinçsiz ali çenkiş
  • kafana sık daha çabuk ve kesin sonuç (ciddiye alma)
  • Suya Çarparken Ölürler Mesela Boğaz Köprüsünden Atlayan bir insan
    100 Metreden Beton Zemine Atlamıs gibi Olur
  • Belirli bir yükseklikten sonra su beton görevini görür mesela çok tramplenden yüz üstü suya atladığında yüzünün yanması
  • Benim arkadaşım bikere denedi atlarken havada el freni çekti bişey olmadı görmesem inanmazdım
  • en temizi galaata köprüsü istediğin şekilde atla
  • eğer senin düşmenden önce suya başka bir cisim düşer, suda yarık açarsa birşey olmuyordu yanlış hatırlamıyorsam
    ( bkz. mythbusters )
  • quote:

Orjinalden alıntı: baykagan

Suya çarptığı anda ölür, nedeni ise; o kadar yükseklikten atlandığında suyun beton etkisi yapmasıdır. Yani bir binanın tepesinden atlayıpta yere çakılmak gibi.

(Yanlışım olabilir, ben böyle biliyorum.)

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Ya aşağıdan gemi geçiyorsa...
    Daha kötüsü; atlayıcı tesadüfen gemimin bacasını tutturmuşsa...

Daha kötüsüde var , aşağıdaki gemide bülent ersoy güneşleniyorsa ve onu tutturmuşsa

direk kucağına abovvvv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11475B916 -- 30 Mart 2009; 23:52:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kolpakral

Benim arkadaşım bikere denedi atlarken havada el freni çekti bişey olmadı görmesem inanmazdım

Havada durdu, şahitleri var yani
  • Adrenalin patlamasından ölürsün zaten.
  • su o kadar yükseklikden beton etkisi yapar.
    ayrıca havada dengeni kaybetmeyip çivileme düşmen içinde biraz tecrübe gerek.
    @Come_ClaRity93 senin o dediğini efsana avcılarında denemişlerdi. bir tane cansız mankenle denemişlerdi. manken suya düşmeden balyoz atmışları yüzeydeki gerilim kuvveti mi neyi kırmak için ama yinede etrafda kol,bacak parçaları dolanıyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

eğer senin düşmenden önce suya başka bir cisim düşer, suda yarık açarsa birşey olmuyordu yanlış hatırlamıyorsam
    ( bkz. mythbusters )

Abi o programı nasıl izledin aynı bölümü bende izlemiştim bu fikri çürütmüşlerdi
  • Çok yüksekten atladığınızda su beton etkisi yapıyorsa,aynı şekilde çok yüksekten atlandığında beton da su etkisi mi yapar?

geç oldu kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingmidas -- 31 Mart 2009; 0:41:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

eğer senin düşmenden önce suya başka bir cisim düşer, suda yarık açarsa birşey olmuyordu yanlış hatırlamıyorsam
    ( bkz. mythbusters )

Abi o programı nasıl izledin aynı bölümü bende izlemiştim bu fikri çürütmüşlerdi

gerçekten güzel program..
  • eğer yüksekten atlayınca yüz üstü düşerse su beton etkisi yapar balıklama düşerse bir şey olmaz
    bir araştırmaya görede insanlar yüksekten düşünce büyük bölümü yere çarpmadan kalp krizinden ölürmüş buda olmadı o şokla en iyi yüzme bilen insan bile boğulabilir
  • bide yüksekten atlayınca büzünüzü sıkmanız gerek. su ordan girip bağırsakları patlatır aman dikkat yeğenler.
  • Suya çivileme atladığında vücudunun suya uygulayacağı basıncı daha küçük bir alana yaydığın için ölme ihtimalin çok az.. Su basıncından ölmek için baya bir derine inmek gerektiği için sıvı basıncından ölme ihtimalinde çok az.. Zaten atlayanların havada bayıldığını düşünüyorum ben, neden derseniz birkaç rüyamda yüksek yerden düşüyordum ve kalbim küt küt atıyordu yere değmeden vücudumun elektriği kesiliyordu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.