Şimdi Ara

(KONU KİLİT)Hepsiburada Tarafından Orijinal Olarak Satılan Apple Deri Kılıf Replika Mı? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
8.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim merak ettim amazon hepsiburada vs satıcıları alınca bunlar sisteme dahil olacak mı
  • Geçen hafta Microsoft xbox 360 kablolu koldan aldım bu ürününde orijinal olmadığını söyleyebilirim düşünenler varsa uzak dursun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yıl 2018halen bu siteden alışveriş yapanlar var
  • ben de geçen sene 16000 mah Xiaomi Powerbank aldım bu siteden 1 kere şarj ediyor en fazla ..
  • Linkte ithalatcı garantilifir diyor problem, ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gördüğüm kaçıncı mağduriyet konusu kesinlikle birşey almam bu saaten sonra HB den bune ilgisizliktir arkadaş.
  • Arkadaşlar; sayısız şikayet, memnuniyetsizlik ve sıkıntı üzerine şu yavşaklardan lütfen alışveriş yapmayın. Hepsiburada adı zikredildiği anda negatif bir çağrışım yapıyor artık. n11'in ürün teslimi ardından ödeme onayına hastayım, en azından alıcı ve satıcı arasında bir güven ortamı oluşturuyor. Üç beş kuruş pahalı olsun fakat kafanız rahat olsun. Böyle vurdum duymaz işletmelerin piyasadan silinip gitmesi tek temennim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master Mirror

4 ay önce telefon alıyodum az daha burdan allahtan son anda güvendiğim bir site indirim yaptıda ordan aldım

Telefonun çakmasını satma gibi bir şansları yok. Fakat iade edilen telefonları satma gibi bir huyları da var. Iphoneların ilk açılış tarihine garanti sorgulamadan bakabiliyorsunuz. Hbden alınan bazı iphoneların garantisinin alınan tarihten önce başladığını okumuştum daha önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 2 Mart 2018; 14:42:49 >
  • Zaten jelatinleri yırtılmış oluyormuş bazen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb den 90 liralik gezi cantasini 25tl +kargo bedava gorunce aldim. Bakin tek canta. Bizim ölücü tayfa 10larca aldi disariya satmak icin. Sonra siparisler iptal oldu benim para da iade edildi. Ardindan HB den bir mail geldi.musteri memnuniyeti adina ucretsiz gonderilecektir diye. Ve geldi de. Bu cantayla 3 ya da 4. Seyahatime cikiyorum bu aksam. Internetten alisveris yapacagim tek turk sermayeli sirket. Konu sahibi dert etmesin er ya da gec parasini alir.

• Konuyu baştan sona okudum. Ama kılıf gerçekten sahte mi değil mi kanaat getiremedim. Orijinal olup o hale gelmişte olabilir.

Ayrıca birebir sahtesinin çok rahat yapıldığı, bol bulunduğu ürünleri resmî satıcısı dışında satın almamak gerektiğini bir türlü kabullenmek istemiyoruz. Mesela saat mesela parfüm mesela şarj cihazı mesela kılıf, powerbank. Bu tip ürünleri 3. parti satıcılardan alanlar için her zaman sahte ürün riski vardır.

• ÇAKMACI HEPSİBURADA seni, seni gidi seni.
    KANDIRILDIK AgALAR
  • Biraz komplo teorisi olacak ama tam da Amazon Türkiye'ye giriyor dediğimiz bu günlerde sürekli hepsiburada.com'u eleştiren konular açılması bana manidar geliyor.

Tabii ki kimseyi yalancılıkla suçlamıyorum ancak sanki birileri düğmeye basmış gibi her gün yeni 1 konu düşüyor foruma çakma ürün başlıklı.
  • Hepsiburada başka satıcılardan ilan çıkmaya başladı başlayalı ciddi güven kaybı yaşadı. Umarım bu ve benzer bir kaç sitenin tekelini kıracak, güvenilir başka siteler açılır.
  • Orjinal kilif ama(ithalatci garantili) yaziyor. Bunu ayirt edemeyip urunu aliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BarissManc0

Yanılmıyorsam apple orjinal hiçbir yedek parça üretmiyor hocam. Alınan bataryalar vs. yan sanayi. Kılıfta buna dahildir bence.

Yanılıyorsun hocam.Apple’ın sitesinden bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Kılıf orijinal bu arada, şu forumun bilgili cahilleri beni deli edecek. Yok ısıyı çekmişmiş bilmem neymiş gayet de orijinal ürünü deforme edip konu açmışsınız.

Bilmediğiniz bir konu hakkında yorum yapıp da insanlara cahil demek ne kolay değil mi?Şu klavye delikanlıları da beni deli edecek.

Orijinal kılıfın kutusunun alt tarafı açık yani hem üst tarafı hem alt tarafı açık bir kutusu gar.Yazıları benimkinden daha alt kısımda.Uzakdoğu harfleri az kullanılmış bir şekilde.Kılıfın Youtube’da dayanıklılık testlerini izledim ve kılıf anahtarla sürtünce çok az bir iz çıkıyor o da el ile sürtünce geçiyor.Bu arada orijinal Apple kılıfları ısıyı bu derece yüksek iletmez çünkü çift katmamalıdır yani iç yüzeyi süet üst yüzeyi suni deridir.Bu arada şunu da belirteyim emin olun bu kılıf o parasına rağmen bu kadar deforme olsa kimse tarafından rağbet görmezdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chantodowill

Bu kılıfın Extreme bir özelliği falan mı var benim bilmediğim, neden bu kadar pahalı takınca telefonda bir özellik falan mı çıkıyor biri aydınlatırsa sevinirim.

Yoksa benim mantığım almıyor bu kadar düz kılıfa bu parayı vermek.

İç yüzeyi süet dış yüzeyi suni deri düşmeye karşı dayanıklı,canlı ve güneş altında deforme olmayan renkler.Ve tabii ki de bu fiyatın en önemli nedeni fiyat kuru.

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Hic bi ozelligi olmayan kilifa 189 lira verdigine mi yanayim yoksa o kadar para verip 30 40 liradan kaçıp ithalatci garanti aldigina mi yanayim bilemedim.

Hepsiburadanın yaptigi ilk degil sonda olmayacak artik uzulmuyorum 3 5 lira ucuz diye gidip aliyorsunuz sonra sahte cikti bilmem ne diyorsunuz.Şu kılıfın hic bi artısı yok ne adam akilli bi koruma ozelligi var ne de baska bisey..Kılıfın amaci cihazi her turlu sartta korumasidir.Aliexpressde bi dunya kilif var hemde cok cok daha iyi koruma saglayan kiliflar.Markanin bu kadar kölesi olmayın

Hiçbir özelliği olmayan dediğin kılıf deri hocam iç yüzeyi de süet.Süet iç yüzeyi en iyi koruyan maddelerden biridir ve pahalı bir maddedir.Bu yüzden kaliteli süet ayakkabılar da pahalıdır.Dış yüzeyi deri olması nedeniyle güzel bir görünüm Ve koruma sağlar.Yani ne yapmamı bekliyorsunuz anlamıyorum ben bundan önce ucuz kılıflardan da kullandım senin bildiğin züppe kişilerden değilim.Şuan ucuz bir kılıf kullansam ve konu başlığı açsam iPhone’a o kadar para vermişsin ama adam akıllı kılıf alamamıştım ehuehu diyecektin şimdi bunu diyorsun ne yapayım kardeşim size uygun birey olmak için?Allah’a şükür maddi durumum yerinde ama bunla övünecek veya yerinecek biri olmadım olmam da.

30-40 liradan gerekirse kaçarım kaçmaya da devam edeceğim.Ben kaliteyi daha ucuz fiyata alan biriyim yani gidip de senin bildiğin züppeler gibi her şeyi pahalı dükkanlardan alan birisi değilim.Şu zamana kadar neredeyse evdeki her şeyi HB’den aldım ithalatçı garantili telefonum bile olmuştu.İlk defa olumsuz bir şeyle karşılaştım bundan sonra da HB’den alışveriş yapmayacağım.

Aliexpress’ten de alışveriş yapan biriyim fakat senin kast ettiğin kılıfların çoğu kanserojen madde içeriyor ne yapayım kardeşim üç kuruştan kaçıp kanser mi oluyum?

Her neyse polemiğe girilmez sizinle.

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Orijinalden alıntı: Chantodowill

Bu kılıfın Extreme bir özelliği falan mı var benim bilmediğim, neden bu kadar pahalı takınca telefonda bir özellik falan mı çıkıyor biri aydınlatırsa sevinirim.

Yoksa benim mantığım almıyor bu kadar düz kılıfa bu parayı vermek.

Extreme özelliği arkadaslarinin yaninda cool gozukmeni sagliyor.Gorenler wooow iphone x almis + kilifida orjinal diyor

Senin bildiğin züppelerden değilim.Bilmeden görmeden eleştirmeyelim lütfen her iPhone X’u olan yalılarda villalarda oturacak arabası Audi,Mercedes,Tesla vb olacak değil.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.