Şimdi Ara

(KONU KİLİT)Hepsiburada Tarafından Orijinal Olarak Satılan Apple Deri Kılıf Replika Mı? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
8.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sırf sizin kutunun altının açık olmaması ve yazıların pozisyonundan orijinal olmadığı anlaşılıyor zaten. Her taraftan çekip attım karşılaştırma için.

(KONU KİLİT)Hepsiburada Tarafından Orijinal Olarak Satılan Apple Deri Kılıf Replika Mı?(KONU KİLİT)Hepsiburada Tarafından Orijinal Olarak Satılan Apple Deri Kılıf Replika Mı?(KONU KİLİT)Hepsiburada Tarafından Orijinal Olarak Satılan Apple Deri Kılıf Replika Mı?(KONU KİLİT)Hepsiburada Tarafından Orijinal Olarak Satılan Apple Deri Kılıf Replika Mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 4 Mart 2018; 22:36:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

Sırf sizin kutunun altının açık olmaması ve yazıların pozisyonundan orijinal olmadığı anlaşılıyor zaten. Her taraftan çekip attım karşılaştırma için.

(KONU KİLİT)Hepsiburada Tarafından Orijinal Olarak Satılan Apple Deri Kılıf Replika Mı?(KONU KİLİT)Hepsiburada Tarafından Orijinal Olarak Satılan Apple Deri Kılıf Replika Mı?(KONU KİLİT)Hepsiburada Tarafından Orijinal Olarak Satılan Apple Deri Kılıf Replika Mı?(KONU KİLİT)Hepsiburada Tarafından Orijinal Olarak Satılan Apple Deri Kılıf Replika Mı?

Teşekkürler hocam ben de bunu anlatmak istiyordum tam olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SeliMercan

quote:

Sırf sizin kutunun altının açık olmaması ve yazıların pozisyonundan orijinal olmadığı anlaşılıyor zaten. Her taraftan çekip attım karşılaştırma için.

Konuyu güncelledim fakat şimdilik pek umudum yok iade alacaklarına dair.Ürünün orijinal kutusunun fotoğraflarını eklediği için Tayfun hocama teşekkür ediyorum.Benim kutuyla karşılaştırınca çok farklı olduğu ortaya çıkıyor.Destek mesajları vs. için çok teşekkürler.

Kılıfı Hepsiburada’dan almak isteyen herkes önce deneyimlerimi okusun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeliMercan -- 8 Mart 2018; 18:17:6 >

• quote:

quote:

quote:

Konuyu güncelledim fakat şimdilik pek umudum yok iade alacaklarına dair.Ürünün orijinal kutusunun fotoğraflarını eklediği için Tayfun hocama teşekkür ediyorum.Benim kutuyla karşılaştırınca çok farklı olduğu ortaya çıkıyor.Destek mesajları vs. için çok teşekkürler.

Kılıfı Hepsiburada’dan almak isteyen herkes önce deneyimlerimi okusun lütfen.

Ürün iade alındı ve para geri yatırıldı.Destek olan bütün hocalarıma teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.