Şimdi Ara

(KONU KİLİT)Hepsiburada Tarafından Orijinal Olarak Satılan Apple Deri Kılıf Replika Mı? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
8.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sadece ısınması orjinallik göstermez, apple sonuçta kılıfı yanlış kullandın felan der geçiştirir

ama kutu ile de ilgili sıkıntılar varsa

önce hb söylenir yenisini veya para iadesini yap diye

sonra thh gidersin onlar birde taklit üründen cezayı gömer geçer

kısaca

haklıysan alırsın bence

kılıfa zarar verme kutusuna verme hakkını ara derdim de kılıf uçmuş galiba

hb ülke şartlarında şuan güvenilir nadir yerlerden, vatan mm hb hariç güvenilir yer kalmadı anasını satiim öyle bi esnaf var memlekette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: befeüççü

Öncelikle geçmiş olsun Selim Bey. Bundan yaklaşık bir ay önce Hepsiburada.com adresinden orjinal adı altında apple lightning kablo aldım ve 1 haftanın sonunda kablo telefonumu şarj etmemeye, şarjımı düşürmeye başladı. Halen satışta, ithalatçı garantili, kutulu vs yazıyor. 300 küsür yorum ve 5 yıldıza güvenerek almıştım, hüsranla bitti. Dedim şans, bana denk geldi ama babamın kullandığı 4 yıllık iPhone 6 Plusın kablosunda hiç bir problem olmaması düşündürüyor. Madem orjinal değil, yazsınlar alan alsın almayan almasın. Hepsiburada.comdan devamlı alışveriş yaparım olumsuz bir şey yaşamamıştım, konuyu görünce yaşadığım bu durumu yazmadan duramadım. İyi geceler.

İyi günler hocam.Umarım Amazon gelir ve bunlar da bir çeki düzen verirler kendilerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

Ah amazon bir gelsin. Bunlar ya bitecek yada adam olmak zorunda kalcaklar. Gerçi amazonuda barındırmazlar belki booking gibi. İşlerine gelmez kıskanırlar

Onların elinde değil hocam hem Amazon PayPal gibi yapmayacakmış.Yani geniş kapsamda Türkiye’de kalmayı düşünüyorlar.Zaten Amazon.de.tr ye de çok büyük bir ilgi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: At sahibi

hala hepsiburada tercih eden varsa artık mustehak bunlar. kaç sefer alışveriş yaptım her 3 alışverişimden 1 tanesi sorunlu idi yanlış ürün göndermeler ürünün teşhir ürünü olması vs. etrafımızı uyarın almayın aldirtmayin

Şimdiye kadar bende hiç sıkıntı olmamıştı zaten ona güvenerek almıştım.İyice kendilerini bozdular 2-3 yıldır e-ticaret piyasası ellerinde olunca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer007_

benim merak ettim amazon hepsiburada vs satıcıları alınca bunlar sisteme dahil olacak mı

Amazon herhangi bir satın alım yapmayacak direk TR domainli bir satış sitesi kuracak.

• quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

yıl 2018halen bu siteden alışveriş yapanlar var

Dediğim gibi hiçbir sıkıntı yaşamamıştım bugüne kadar ve güvendiğim bir markaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Linkte ithalatcı garantilifir diyor problem, ?

HB satıcısı?İthalatçıyı aradım ulaşamıyorum?HB müşteri hizmetleri cevap dahi vermiyor?Telefon ettiğimde HB’ye sürekli sizi bilmem ne müdürüne bağlıyorum diyip duruyor baya bir süre konuştum yaklaşık 2,5 saat civarı sonra pes edip kapattım çünkü resmen sınırsız bir döngü vardı adama anlatıyorum hmm peki anladım sizi .... müdürlüğüne bağlayacağım Selim Bey diyor ona da anlatıyorum yine aynı şey.Valla bunalttılar ben de pes ettim artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ambassador26

Hb den 90 liralik gezi cantasini 25tl +kargo bedava gorunce aldim. Bakin tek canta. Bizim ölücü tayfa 10larca aldi disariya satmak icin. Sonra siparisler iptal oldu benim para da iade edildi. Ardindan HB den bir mail geldi.musteri memnuniyeti adina ucretsiz gonderilecektir diye. Ve geldi de. Bu cantayla 3 ya da 4. Seyahatime cikiyorum bu aksam. Internetten alisveris yapacagim tek turk sermayeli sirket. Konu sahibi dert etmesin er ya da gec parasini alir.

O durumlar eskisi gibi değil hocam.Müşteri memnuniyeti diye bir şey kalmamış resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceh.meh

Konuyu baştan sona okudum. Ama kılıf gerçekten sahte mi değil mi kanaat getiremedim. Orijinal olup o hale gelmişte olabilir.

Ayrıca birebir sahtesinin çok rahat yapıldığı, bol bulunduğu ürünleri resmî satıcısı dışında satın almamak gerektiğini bir türlü kabullenmek istemiyoruz. Mesela saat mesela parfüm mesela şarj cihazı mesela kılıf, powerbank. Bu tip ürünleri 3. parti satıcılardan alanlar için her zaman sahte ürün riski vardır.

Satıcı HB’ydi hocam.Kılıf da orijinal değil yukarıda nedenlerini yazdığım yorum var 👆.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamam peki deki trip

Orjinal kilif ama(ithalatci garantili) yaziyor. Bunu ayirt edemeyip urunu aliyorsun.

İthalatçı garantili çok ürün aldım hocam hiçbirinde sıkıntı olmamıştı yani her ithalatçı garantili yazan ürün çakma değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: TormentedSoul

hocam hb genelde sıkıntıları çözer...

sadece ısınması orjinallik göstermez, apple sonuçta kılıfı yanlış kullandın felan der geçiştirir

ama kutu ile de ilgili sıkıntılar varsa

önce hb söylenir yenisini veya para iadesini yap diye

sonra thh gidersin onlar birde taklit üründen cezayı gömer geçer

kısaca

haklıysan alırsın bence

kılıfa zarar verme kutusuna verme hakkını ara derdim de kılıf uçmuş galiba

hb ülke şartlarında şuan güvenilir nadir yerlerden, vatan mm hb hariç güvenilir yer kalmadı anasını satiim öyle bi esnaf var memlekette

Hocam eskisi gibi değil HB.

• Bu zincir sanırım şöyle bitecek:

D - Market'in İşlettiği Hepsiburada.com Çakma Çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 2 Mart 2018; 17:12:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Bu zincir sanırım şöyle bitecek:

D - Market'in İşlettiği Hepsiburada.com Çakma Çıktı

:D

• Kılıfa o kadar para verilir mi?
    Spigen gibi rüştünü ispatlamış daha uygun markalar varken Apple diye tutturunca arada böyle iteliyorlar. Distribütör HB yi kandırmış olabilir.
  • sahte olduğunu anladıysan iade et paranı al sonra napıcaksan yap. önce paranı kurtar. ne diye anahtarla parçalıyorsun ürünü. geri gönder paranı al parçalamadan.
    madem öyle anahtarla 200 liralık kılıf parçalayacak kadar zenginsin 40 lira daha ver apple dan al. herkes şov yapmak için bu tarz konular açıyor artık. biliyoruz zaten hepsiburada da sahte ürünler satıldığını artık. baydı sürekli üst konularda bunları görmek.
  • Ürün orjinal . Konuyu derhal kaldırmalısınız aksi takdirde dava açılabilir

• Urun orginal.

Seri nosu barkod numarasi var gormuyor musun?

Ayrica urun avusturyadan ithal edilmis

• Arkadaş biraz peşin hükümlü bence. Nerden biliyor orjinal kılıf olmadığını ısınmakla kılıfın ne alakası var ? Ben hem orjinal hemde aliexpresden çakmasını kullandım zor ayırt edilebilir bir ürün zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canok

sahte olduğunu anladıysan iade et paranı al sonra napıcaksan yap. önce paranı kurtar. ne diye anahtarla parçalıyorsun ürünü. geri gönder paranı al parçalamadan.
    madem öyle anahtarla 200 liralık kılıf parçalayacak kadar zenginsin 40 lira daha ver apple dan al. herkes şov yapmak için bu tarz konular açıyor artık. biliyoruz zaten hepsiburada da sahte ürünler satıldığını artık. baydı sürekli üst konularda bunları görmek.

Sahte olduğunu kesin olarak anlamak için yaptım.Şu an zaten her durumda haklı olan benim fakat THHH ile uğraşmam gerecek ve vaktim yok.Konuyu temel açma sebebim HB’den bu kılıfı alacakları bilgilendirmektir diye yazdım yazıyorum yazacağım.Lütfen okumadan görmeden bilmeden yorumda bulunmayalım.Yok şovmuş yok bilmem neymiş gerçekten sabrımı sınıyorsunuz.Konunun şov olduğunu düşünüyorsan girme kardeşim tıklama konuya.

• quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Kılıfa o kadar para verilir mi?
    Spigen gibi rüştünü ispatlamış daha uygun markalar varken Apple diye tutturunca arada böyle iteliyorlar. Distribütör HB yi kandırmış olabilir.

Spigen kılıfım da var hocam ama telefonu tank gibi yapıyor bkz:Tough Armor.İnce olanları da dandikti bu yüzden Apple tercih ettim.Bence de distribütör kandırmış olabilir fakat benim kızdığım olay bana hiçbir cevap verilememesi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.